Varaus- ja peruutusehdot: yritysryhmät

Ryhmä-, tapahtuma- ja kokousvarausten yleiset ehdot

 Voimassaolo

Nämä sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Eerikkilän Palvelut Oy:llä (myöh. Eerikkilä) on oikeus tarkistaa ehtoja ja hintoja kalenterivuosittain. Tämä peruutusehto ei koske vapaan sivistyön toiminnan (VST) piiriin kuuluvaa toimintaa.

Hinnat

Ryhmähinnat ovat voimassa ryhmän koon ollessa 10 henkilöä tai enemmän. Kokoushintojen minimihenkilömäärä on kolme. Annetut hinnat ovat voimassa vain sopimuksen määritteleminä aikoina ja sopimuksessa määriteltyihin palveluihin.

Varaukset

Varaus tulee voimaan sitovasti, kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen ja Eerikkilä sen vahvistanut kirjallisesti.

Peruutus- ja muutosehdot

Henkilömäärä on vahvistettava 7 vrk ennen tapahtuman alkamispäivää. Vahvistetut määrät toimivat laskutuksen perusteena.

Koko varauksen peruuntuessa laskutamme seuraavasti:

Peruutus tehty  laskutamme tilausvahvistuksen hinnoista
21-30 vrk ennen tilaisuutta 10 %
8-20 vrk ennen tilaisuutta 50 %
7 vrk ennen tilaisuutta 75 %

 

Suurempien ryhmien ja muiden erikoistapahtumien kohdalla peruutusehdoista sovitaan aina erikseen.

Myöhemmin tapahtuneesta tai yllämainitun osallistujamäärän ylittävistä peruutuksista Eerikkilällä on oikeus veloittaa täysimääräisesti koko varausjakson ajalta.

Sopimuksen siirto kolmannelle osapuolelle

Tilaajalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle ilman Eerikkilän kirjallista suostumusta.

Maksaminen

Tilaaja on vastuussa sopimuksen mukaisten palveluiden maksamisesta. Eerikkilällä on oikeus pyytää tilaajalta ennakkomaksua tapauskohtaisesti. Mahdollisesta ennakkomaksusta sovitaan varauksen vahvistusvaiheessa.

Maksun voi suorittaa paikan päällä Eerikkilässä.  Ryhmille maksutapana on myös laskutus. Laskutettaessa maksuaika on 10 vrk ja laskutuskulut 8,68 € paperi/sähköinen lasku. Viivästyskorko on 8 %. Eerikkilä varaa oikeuden tarkistaa laskutettavan tilaajan luottotiedot Luottotieto Oy:sta.

Force Majeure

Toimittaja ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota hänen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ja jonka seurauksia hän ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään esimerkiksi sotaa, kapinaa, maanjäristystä, tulvaa tai muuta luonnonmullistusta, yleisen liikenteen, tietoliikenteen tai sähkönjakelun keskeytystä, tuonti- tai vientikieltoa, lakkoa, työsulkua, boikottia tai muuta työtaistelutoimenpidettä. Lakko, työsulku, boikotti tai muu työtaistelutoimenpide katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi myös silloin, kun Toimittaja on itse sen kohteena. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.