Liikuntamenu

Tiimihengen nostatusta ja joukkuepelejä

E.-TURNAUS
Leikkimielinen, joukkueittain toteutettava turnaus sisältää useita lyhytkestoisia liikunnallisia tehtäviä. Fyysisten taitojen lisäksi tarvitaan nopeita hoksottimia ja yhteistyötaitoja. Tehtävävalikoima on laaja ja joka kerralla hieman erilainen. Voidaan toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa. Kesto 1,5 h.

E.-TALVITURNAUS
Leikkimielinen kisailu keventää ja piristää kokouspäivää, sopii hyvin liikuntapäivän ohjelmaan yhteiseksi ohjelmaksi. Joukkuekilpailussa kisaillaan tutuissa lajeissa, talvisissa olosuhteissa. Huumoripitoisissa lajeissa, kuten talvifutiksessa ja tandem-hiihdossa otetaan mittaa joukkueiden yhteistyötaidoista, nokkeluudesta ja nopeudesta. Kesto 1,5 h.

METSÄN MYSTEERI
Ketkä ratkaisevat metsän mysteerin ensimmäisinä? Eerikkilän lähimaastoon on piilotettu aarre, jonka löytämiseksi tiimeiltä tarvitaan yhteistyötä, nokkeluutta ja nopeutta. Arvoitus aukeaa rasti rastilta, joilla testataan joukkueiden luonnontuntemusta, erätaitojakin ja luovuutta. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

FASTSCOOP
Tämä mukaansatempaava laji on saanut nimensä vauh­dikkaasta pelistä sekä kourumallisesta mailasta.  Kesto 1 h.

PICKLEBALL
Tämä helppo ja hauska mailapeli sopii kaikille ikäryhmille aloittelijasta kokeneempaan harrastaajaan. Pickleball yhdistää elementtejä tenniksestä, pingiksestä ja sulkapallosta. Kesto 1 h.

Hinnat
1 tunti 95€ + 6€/hlö
1,5 tuntia 150€ + 6€/hlö

Hinnat sis. alv:n.