Liikuntamenu

Tiimihengen nostatusta ja joukkuepelejä

E. TURNAUS
Leikkimielinen, joukkueittain toteutettava turnaus sisältää useita lyhytkestoisia liikunnallisia tehtäviä. Fyysisten taitojen lisäksi tarvitaan nopeita hoksottimia ja yhteistyötaitoja. Tehtävävalikoima on laaja ja joka kerralla hieman erilainen. Voidaan toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa. Kesto 1-1,5 h.

E. TALVITURNAUS
Leikkimielinen kisailu keventää ja piristää kokouspäivää, sopii hyvin liikuntapäivän ohjelmaan yhteiseksi ohjelmaksi. Joukkuekilpailussa kisaillaan tutuissa lajeissa, talvisissa olosuhteissa. Huumoripitoisissa lajeissa, kuten talvifutiksessa ja tandem-hiihdossa otetaan mittaa joukkueiden yhteistyötaidoista, nokkeluudesta ja nopeudesta. Kesto  1-1,5 h.

METSÄN MYSTEERI
Ketkä ratkaisevat metsän mysteerin ensimmäisinä? Eerikkilän lähimaastoon on piilotettu aarre, jonka löytämiseksi tiimeiltä tarvitaan yhteistyötä, nokkeluutta ja nopeutta. Arvoitus aukeaa rasti rastilta, joilla testataan joukkueiden luonnontuntemusta, erätaitojakin ja luovuutta. Kesto 1,5 h, ryhmäkoko max. 30 hlöä.

E. SCAPE
Eerikkilän Urheiluopiston alkutaival sai alkunsa 70 vuotta sitten kauniin Ruostejärven rannalla. Kielletty ja salainen rakkaustarina syttyi rakennustöiden aikana. Pystyttekö ratkaisemaan mystisen rakkauskirjeen arvoituksen? Voisiko kirje vielä löytää perille…?  E. Scape on Eerikkilän oma metsäpakopeli, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille uudenlaisen tavan kehittää tiimitaitoja ja yhteishenkeä. Kesto 1,5 tuntia. Ryhmäkoko 6-20 henkilöä.

MINI E. CHALLENGE*
Mini Challenge on leikkimielinen seikkailukilpailu upean Ruostejärven maisemissa. Seikkailussa ratkotaan matkan varrella olevia tehtävärasteja. Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus, ongelmanratkaisutaito ja yhteishenki ovat merkittävässä roolissa. Toki, fyysisestä kunnostakaan ei ole tässä haasteessa haittaa.  Kesto 2,5-5,5 tuntia. Ryhmäkoko max. 6-40 henkilöä.

KIN-BALL®
Koukuttava joukkuepeli, jossa tarvitaan joukkueen jokaista jäsentä. Peli vaatii nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä. Tavoitteena pitää jättipallo ilmassa ja kerätä pisteitä. Kesto 1h. Max 24 hlöä.

FASTSCOOP
Tämä mukaansatempaava laji on saanut nimensä vauh­dikkaasta pelistä sekä kourumallisesta mailasta.  Kesto 1 h. Max 16 hlöä.

PICKLEBALL
Tämä helppo ja hauska mailapeli sopii kaikille ikäryhmille aloittelijasta kokeneempaan harrastaajaan. Pickleball yhdistää elementtejä tenniksestä, pingiksestä ja sulkapallosta. Kesto 1 h. Max 18 hlöä.

Hinnat
1 tunti 95€ + 6€/hlö
1,5 tuntia 150€ + 6€/hlö

*E.CHALLENGE 600 € + 12 € / hlö

Hinnat sis. alv:n.