Liikuntamenu

Luontoretket

PATIKOINTIRETKI LAAVULLE
Reipas kävelyretki Eerikkilän lähimaastossa. Patikointi raikkaassa metsässä järvien ympäröimänä auttaa rentoutumaan. Patikointimatka on noin viisi kilometriä. Evästauko laavulla. Kesto 2,5 h, ryhmäkoko max. 40 hlöä. Retkieväät lisämaksusta.

MELONTARETKI LAAVULLE TAI YHDISTETTY MELONTA- JA FATBIKERETKI
Melomme Eerikkilän rannasta järven yli Lepakkolaavulle. Ennen melontaa ohjaaja perehdyttää melonnan perusteisiin. Ohjelma voidaan toteuttaa myös puoliksi patikoiden tai fatbike-maastopyörillä ajaen. Tällöin ryhmä jaetaan puoliksi toisten meloessa ja toisten patikoidessa/ pyöräillessä laavulle, paluumatkalla vaihdetaan osia. Huom! Säävaraus. Melojan tulee olla uimataitoinen. Kesto 2,5 h, ryhmäkoko max. 40 hlöä. Retkieväät lisämaksusta.

PATIKOINTIRETKI TORRONSUON KANSALLISPUISTOSSA
Ohjattu retki Torronsuolle, joka on Suomen syvin suo. Siellä voi nähdä avaran ja karun luonnon kauneutta sekä rikkaan lintu- ja hyönteislajiston elämää. Suota voi ihailla pitkospuilla patikoiden ja hyvälumisina talvina hiihtäen. Torronsuolla on mahdollisuus tulentekoon ja retkieväiden nauttimiseen. Kesto 4 h. Retkieväät lisämaksusta.

PATIKOINTIRETKI KORTENIEMEN PERINNETILA –LIESJÄRVI – EERIKKILÄ
Retkellä saat kokonaiskuvan kauniista Liesjärven kansallispuistosta. Retki alkaa perinnetilalta Korteniemestä ja kulkee vanhoja metsänvartijan polkuja sekä Ilvesreittiä pitkin aina Eerikkilään asti. Retkellä koet myös kauniin Kyynäränharjun, joka tarjoaa hienon näköalan upeaan vesistöön. Patikointimatka n. 12km. Kesto 6 h. Retkieväät lisämaksusta.

Hinnat:
2,5 tuntia: 237€ + 6€/ hlö
4 tuntia: 380€ + 6 €/ hlö
6 tuntia: 570€ + 6€/ hlö

Hinnat sis. alv:n.