Liikuntamenu

Kurssit ja klinikat

Kurssit ja klinikat on tarkoitettu niin ryhmille kuin yksityishenkilöillekin.

JUOKSUKURSSI
Juoksutekniikkakurssi on tarkoitettu kaikille juoksusta kiinnostuneille.  Opetuksen ydinkohta on löytää helppo ja taloudellinen juoksutekniikka. Mukaan saa aloittelijan harjoitusohjelman. Kesto 1,5 tuntia.

HIIHTOKURSSI
Hiihtokurssilla opit sekä perinteisen että luisteluhiihdon perustekniikat. Omat välineet mukaan. Kesto 1,5 tuntia.

POLKUJUOKSUKLINIKKA 
Polkujuoksuklinikka sopii hyvin aloitteleville tai jo hetken aikaa maastossa/poluilla juosseille. Klinikalla saat hyvän ensikosketuksen lajiin ja opastusta siihen, mitä tulee ottaa huomioon polulle tai metsään lähtiessä. Valmentaja antaa vinkkejä juoksutekniikan hiomiseen. Tehdään myös yhteinen lenkki Ruostejärven upeissa maastoissa. Kesto 1,5 tuntia.

MAASTOPYÖRÄILYKLINIKKA
Maastopyöräklinikka sopii hyvin aloitteleville tai jo hetken aikaa maastossa ajaneille ja pyöräilyä harrastaneille. Käydään läpi pyörän perussäädöt ja ajoturvallisuus sekä kiinnitetään huomiota hyvään ajoergonomiaan. Ohjaaja antaa opetusta ajotekniikkaan poluilla, pitkospuilla, esteen ylittämiseen sekä ylä- ja alamäkiajoon. Klinikka sisältää yhteisen lenkin Ruostejärven upeassa maastossa. Voit ottaa mukaan oman pyöräsi tai lainata Eerikkilän pyörää (fatbike). Kesto 1,5 tuntia.

Hinta
142€ + 6€/ henkilö     sis. alv