Kokouspalvelut

Kokous Villa Hirsihovissa

Tunnelmallinen ja historiallinen 50-luvun alussa valmistunut Hirsihovirakennus on palautettu vanhaan loistoonsa. Villa Hirsihovi avattiin täysin uudistuneena elokuussa 2019.

Varaamalla Villa Hirsihovin koko talo on kerralla vain sinun ryhmäsi käytössä. Hirsihovista löytyy tilat niin majoitukseen, kokoustamiseen kuin yhdessäoloon.

Villa Hirsihovissa on modernilla kokoustekniikalla ja kauniilla järvimaisemalla varusteltu luentotila max. 32 hengelle. Luentotilassa on myös oma parveke järvelle. Lisäksi Hirsihovista löytyy pienempi ryhmätyötila sekä olohuone, josta käynti terassille.

Laadukkaasti sisustetussa 50-luvun henkeä vaalivassa hirsitalossa on 10 majoitushuonetta mukavilla 100cm leveillä vuoteilla varustettuina (yht. 26 vuodetta). Huoneissa ei ole omia suihkuja tai WC:tä,  mutta talosta löytyy omat tilavat suihkutilat miehille ja naisille sekä käytäviltä useita WC-tiloja. Lisää majoitustilaa tuo erillinen huoneisto, valmentajakerho, jossa 4 yhden hengen majoitushuonetta ja suihku ja wc.  Rantasaunat ja ravintolapalvelut löytyvät kätevästi aivan Villan vierestä.

Villa Hirsihovi sopii erityisesti:

  • Tiimipäiville – tilat ryhmien kokoontumiseen ja yhdessäoloon saman katon alta
  • johtoryhmien ja hallitusten vetäytymispaikaksi – työskentelyrauha on taattu
  • Workshopeille ja suunnittelupäiville- ryhmätöille löytyy omat huoneensa

Villa Hirsihovin kokouspakettiin sisältyy:

  • Majoitus Villa Hirsihovissa
  • Villa Hirsihovin tilojen käyttö: kokoustila, ryhmätyötila, olohuone, keittiö (jääkaappi ja kahvin- ja vedenkeitin)
  • Sisäänkirjautuminen klo 8:00 alkaen, uloskirjautuminen klo 11:00 – mahdollisuus jatkaa kokousta muissa tiloissamme (lisämaksusta). Tai vaihtoehtoisesti sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen ja uloskirjautuminen klo 16:00 seuraavana päivänä.
  • Kokousemännän palvelu
  • Kokoustarjoilut Villa Hirsihoviin toimitettuna: kokousvedet, kahviaamiainen, iltapäiväkahvit. Lounas ja buffetaamiainen ravintolassamme.

Pakettiin on helposti liitettävissä aktiviteetteja fatbike-lenkeistä metsäjoogaan ja hyvinvointiluentoihin, treenaamiseen ja joukkuelajeihin sekä laavukahveihin ja rentoutumiseen rantasaunassa.

Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelun kautta tai jätä tarjouspyyntö lomakkeella p. 0201 108 238 tai sales@eerikkila.fi