Treenaajille

Liikuntalajikokeilut

Tule kokeilemaan uusia liikuntalajeja Eerikkilään. Kesän ja syksyn ohjelmassa liikumme luonnossa. Tervetuloa mukaan!


Lajikokeilukalenteri

Hinta:                 15€

Aika:                   lauantai klo 10.30-12

Kevät 2018

13.1. Nuutinpäivän lumikenkäretki Torronsuolla. Hinta 22 € / hlö.  Kokoontuminen Kiljamon parkkipaikalla, Somerontie 730, Tammela). Retken jälkeen voi jäädä tulipaikalle makkaranpaistoon (omat eväät mukaan). Yhteistyössä Erärengin kanssa.

10.2. Patikointi Ruostejärven maastossa – lumikengillä jos lumitilanne sallii

17.3. Metsän oma Outdoor Gym (Crosstraining luonnossa, Eerikkilän lähimaastossa)

7.4. Metsänhyssy™ – kokoontuminen luontokeskuksella

14.4. Fatbike-safari Ruostejärven maastoissa

12.5. Melontaretki avokanooteilla Ruostejärvellä. Melojilla tulee olla perusuimataito (kelluntaliivit tarjotaan). Lapsille on tarjolla pelastusliivejä, joten vanhempien seurassa uimataidotonkin lapsi voi osallistua.

19.5. Metsäjooga ™ –kokoontuminen luontokeskuksella

10.6. Pitkä Fatbike-safari, kesto 2,5 h. Huom! Poikkeuksellisesti sunnuntaina.

30.6. Melontaretki Liesjärven kansallispuistossa. Hinta 26 € / hlö ja kesto 2 tuntia. Kokoontuminen Kopinlahdessa, jonka lähin P-alue (100 m lähtörantaan) sijaitsee osoitteessa Kansallispuistontie 203, Tammela.  Melojilla tulee olla perusuimataito (kelluntaliivit tarjotaan). Lapsille on tarjolla pelastusliivejä, joten vanhempien seurassa uimataidotonkin lapsi voi osallistua. Retki toteutetaan yhteistyössä Erärengin kanssa.


Osalle lajikokeiluista paikkoja on rajoitettu määrä, joten suosittelemme ilmoittautumaan  etukäteen. Voit tulla myös ilman ilmoittautumista, mutta mikäli paikat loppuvat kesken ovat etukäteen ilmoittautuneet etusijalla.

Kokoontuminen vastaanotossa 15 min ennen tunnin alkua. Maksu vastaanottoon ennen lajikokeilun alkua. Meillä käy Smartum- ja Virike-setelit.

Metsäjoogaan ja Metsänhyssyyn kokoontuminen Hämeen Luontokeskuksen infossa 15 min ennen tunnin alkua, jonne myös maksu suoritetaan.

Erärengin retkillä 13.1. ja 30.6. kokoontuminen retkipaikassa ja maksu paikanpäällä suoraan Erärengille käteisellä tai pankki-/luottokortilla. Mikäli haluat käyttää Erärengin retkiin liikuntaseteleitä, tulee maksu suorittaa Eerikkilän vastaanottoon etukäteen.

Majoittuvat asiakkaamme pääsevät lajikokeiluihin puoleen hintaan. Alennus ei kuitenkaan koske Erärengin retkiä.

Lisätiedot: Henna-Riikka, henna-riikka.koskelainen@eerikkila.fi, p. 0201 108 227