Treenaajille

All Access liikuntaloma

All Access liikuntalomaan Eerikkilässä on helppo tapa yhdistää oma harrastus lomailuun, viihdyitpä sitten palloiluhallissa, ulkoliikunta-alueilla, kuntosalilla tai luonnossa. Tule viettämäänä liikunnallista laatuaikaa perheen tai ystävien kesken Eerikkilään!

Eerikkilää ympäröi kaunis metsä- ja järvialue, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea luonnon ja sen upean vuodenaikojen vaihtelun. Tule nauttimaan luonnosta vaikka rauhallisesti patikoiden tai reippaammin Fatbike-maastopyöräillen. Ympäröivältä Hämeen järviylängöltä löytyy upeita retkikohteita. Liesjärvi, Torronsuo ja Saaren Kansanpuisto tarjoavat upeita elämyksiä useammaksikin päiväksi.

Tarjoamme täysihoitopaketin, johon sisältyy majoitus, ateriat ja liikuntatilojen käyttö omatoimisesti veloituksetta niiden ollessa vapaina muilta ryhmiltä. Ihanat täysihoitoateriat valmiista noutopöydästä takaavat rentouttavan lomanvieton.

Valitse ja suunnittele itse lomasi sisältö, syke ja kesto – me toteutamme sen!

Paikan päällä voit valita ja varata vapaasti aktiviteeteistamme. Meillä onnistuu niin palloilu, pelailu, pulikointi kuin patikointikin. Aktiiviset treenaajat löytävät paikkansa uudelta kuntosalilta ja Crosstraining-alueelta. Liikunnanohjaajan palveluita ja opastettuja luontoretkiä voi tilata myös pienryhmille, niin perheille kuin pariskunnillekin. Tiedustelut etukäteen vastaanotosta. Liikuntalomalla liikuntatilojen ja saunojen varaukset tehdään paikanpäällä vastaanotossa, muut ryhmävaraukset huomioiden.

Suunnittele oma päiväohjelma – Aluepassilla kymmeniä aktiviteetteja käytössäsi. 

Vinkkimme lomaohjelmaan:

  • Patikointi Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoissa. Tutustu alueen luontokohteisiin.
  • Vuokraa Fatbike vastaanotosta ja tutustu lähimaastoon pyöräillen ohjaajan kanssa tai omatoimisesti.
  • Vierailu Hämeen Luontokeskuksella sopii myös perheen pienimmille joko patikoiden, soutuveneellä, kanootilla tai laina-Jopoillamme. Alueella tulipaikkoja, luontopolut, hieno uimaranta  ja kahvila.
  • Treeni toiminnallisella alueella. Aikuisten treenatessa, lapset viihtyvät boulderointiseinällä.

Tutustu myös avoimiin viikkotunteihin ja lajikokeiluihin.

All Access liikuntaloman hinnat

Liiku, treenaa  ja lataa energiaa arkeen!

Hintaan sisältyvät majoitus, täysihoitoateriat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä aluepassi, jolla voit käyttää liikunta- ja saunatilojamme. *Lapsi 6-12v. 0-5-vuotiaat lapset veloituksetta.


2 AIKUISTA2 AIK. + 2 LASTA*1 AIK.1 AIK. + 1 LAPSI4 AIK. JA 4 LASTA
HOTELLI STANDARD HUONE205307140191
HOTELLI STANDARD+ HUONE215317150201
LOMAHUONEISTO
45M2
250352205236
LOMAHUONEISTO 64M2270372225256
HUVILA 132M2457,80502714