Treenaajille

Aikuisten harrastekurssit

Liikuntakursseja aktiivisille aikuisille

Aikuisten harrastekurssit ovat aktiivisia liikuntatapahtumia sisältäen ammattilaisen laatiman ohjauksen tai valmennuksen sekä täysihoidon. Aikuisten liikuntakursseihin voit hyödyntää Smartum- ja virikeseteleitä, joilla voit maksaa puolet kurssin osallistujamaksusta.

Sininen helmi – hyvinvointiviikonloppu 60+

22.–24.2.2019

Tervetuloa liikkumaan, viihtymään ja voimaan hyvin Eerikkilään, Tammelaan!

Sininen helmi hyvinvointiviikonlopun ohjelmaan sisältyy monipuolista terveysliikuntaa, erityisesti ikääntyvien tarpeet huomioiden.  Tärkeä osa viikonloppua on kiireettömyys sekä luonnon rauhasta ja mukavasta seurasta nauttiminen.

>>Lue lisää

Nice Fun – Treeniviikonloppu

29.-31.3.2019

NICE FUN on energiaa lataava viikonloppu  aktiivisesti liikkuville naisille.  Mukaansa tempaava ohjelma ja naisten rento yhdessäolo tuovat tervetullutta vastapainoa muulle arjelle. Viikonlopun aikana saat ottaa tehot irti monipuolisesta ohjelmasta ja mahdollisuuden keskittyä treenaamiseen hyvässä seurassa. Nice Fun on viikonloppu sinulle itsellesi! Tule yksin tai yhdessä parhaan treenikaverisi kanssa.

Hinnat / henkilö:

Hotelli 2-hh 269 €
Hotelli 1-hh 339 €
Lomahuoneisto 2-hh 319 €
Lomahuoneisto 3-hh 299 €
Lomahuoneisto 4-hh 279 €

Nyt voit valita majoituksen myös uusissa tasokkaissa lomahuoneistoissa.

Hinta sisältää hotellimajoituksen täysihoidolla, monipuolisen ohjelma ja PUMA-treenitopin.

UUTTA! Mahdollisuus Inbody-kehon koostumuksen mittaukseen . Tarjoushinta kurssilaisille 25€. Ilmoittaudu mittaukseen s-postilla: sari.virta@eerikkila.fi,  tai verkkokaupassa kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen avataan pian!

Movement Weekend 2018

27.-29.7.2018

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Kehonpainoharjoittelun ja luonnollisen liikkumisen erikoisviikonloppu Eerikkilässä!

Tule mukaan ainutlaatuiselle aktiivilomalle, jossa pääset oppimaan paljon uusia taitoja ja motivoivia tapoja liikkua, sekä pitää itsestäsi huolta. Saat samalla rentouttavan pitkän viikonlopun täysihoidolla, hyvästä seurasta nauttien!

Movement Weekendin järjestää viime vuosien tapaan Movement Centerin päävalmentaja ja Movement System – koulutuksien luoja, Jukka Rajala, joka on kehonpainoharjoittelun ja monipuolisin liikkumisen uranuurtajana Suomessa. Movement -tiiminsä avustuksella he pitävät huolen siitä, että jokainen saa harjoitella itselleen mieluisalla tasolla myös ryhmien sisällä.

Viikonlopun aikana pääset tutustumaan useisiin erilaisiin teemoihin, joita ovat muun muassa taito, tasapainoilu, ketteryys, voima, liikkuvuus ja rentoutuminen. Opit miten on turvallista ja tehokasta opetella käsilläseisontaa ja tasapainoilua yhden tai useamman raajan varassa. Ketteryyttä pääset testaamaan Parkour –tekniikoiden avustamana ja toimintakyky laitetaan testiin monipuolisen Movement –harjoittelun avulla.  Viikonloppu sisältää myös telinevoimistelullisia harjoitteita ja Capoeirastakin tuttuja elementtejä, sekä paljon muuta monipuolista liikkumista edistävää ja lisäksi palautumisen kannalta tärkeitä tekijöitä, kuten kyvyn rentoutua. Tämä tärkeä osa on huomioitu ohjelmassa joogan ja rentoumisharjoittein, iltasaunan ja hyvän ruoan saattelemana tietenkin!

Koko viikonlopun parasta antia on kuitenkin yhteisö, jota yhdistää oikea asenne ja avoin mieli uusia asioita kohtaan! Mikäli kesäloma ei tarkoita sinulle pelkkää lötköttelyä, vaan se on hyvä hetki haastaa itseäsi, tämä on oikea paikka sinulle. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea aktiivinen viikonloppu ”valmiissa pöydässä” täysihoitoineen huippuvalmennuksessa!

Ryhmiä on kaksi: aloittelevat ja edistyneet kehonpainoharjoittelijat. Aloitteleville on yhteistä liikunnallinen sekä aktiivinen elämäntapa, mutta vain vähän kokemusta kehonpainolla harjoittelusta. Edistyneitä yhdistää laajempi kokemus kehonpainoharjoittelusta ja Movement –ideologia on tuttu.

Hinta sisältää valinnan mukaisen majoituksen, täysihoidon, monipuolisen ohjelman ja Suomen laadukkaimman valmennuksen.

Tutustu Jukka Rajalaan osoitteessa www.movement.fi ja Instagramista hänet löytää nimellä @movementsystem josta löytyy paljon ideoita myös hieman kokeneemmille liikkujille!

Erityishinnat voimassa viime vuoden osallistujille ja  Movement Centerin -jäsenille.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kokemaan hyvin ainutlaatuinen viikonloppu joka on saanut edellisinä vuosina poikkeuksetta kiitettävän arvosanan. Ilmoittautumista ei kannata jättää ihan viime metreille, sillä  ryhmäkoko on rajoitettu!

Ilmoittaudu nyt ja varaa itsellesi kesän 2018 Movement-elämys. Tervetuloa!

Hinnat sisältäen valmennuksen, majoituksen ja ohjelman mukaiset ateriat:

  • Hotelli 1 hh = 350 €
  • Hotelli 2 hh = 320 €
  • Lomahuoneisto 64 (4hh) = 350 €
  • Huvila (8-9 hh) = 350 €