Treenaajille

Aikuisten harrastekurssit

Liikuntakursseja aktiivisille aikuisille

Aikuisten harrastekurssit ovat aktiivisia liikuntatapahtumia sisältäen ammattilaisen laatiman ohjauksen tai valmennuksen sekä täysihoidon. Aikuisten liikuntakursseihin voit hyödyntää Smartum- ja virikeseteleitä, joilla voit maksaa puolet kurssin osallistujamaksusta.

Nice Fun – Treeniviikonloppu

16.–18.2.2018 

NICE FUN on energiaa lataava viikonloppu  aktiivisesti liikkuville naisille.  Mukaansa tempaava ohjelma ja naisten rento yhdessäolo tuovat tervetullutta vastapainoa muulle arjelle. Viikonlopun aikana saat ottaa tehot irti monipuolisesta ohjelmasta ja mahdollisuuden keskittyä treenaamiseen hyvässä seurassa. Nice Fun on viikonloppu sinulle itsellesi! Tule yksin tai yhdessä parhaan treenikaverisi kanssa.

Hinnat / henkilö:

Hotelli 2-hh 269 €
Hotelli 1-hh 339 €
Lomahuoneisto 2-hh 369 €
Lomahuoneisto 3-hh 313 €
Lomahuoneisto 4-hh 284 €

Nyt voit valita majoituksen myös uusissa tasokkaissa lomahuoneistoissa.

Hinta sisältää hotellimajoituksen täysihoidolla, monipuolisen ohjelma ja PUMA-treenitopin.

Ohjaajana: Henna-Riikka Koskelainen

UUTTA! Mahdollisuus Inbody-kehon koostumuksen mittaukseen . Tarjoushinta kurssilaisille 25€. Ilmoittaudu mittaukseen s-postilla: henna-riikka.koskelainen@eerikkila.fi tai verkkokaupassa kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Hyvinvointiviikonloppu 20.–22.4.2018

Uutta! Viikonloppu kehoa kesytellen ja mieltä lepytellen.

Tässä viikonlopussa keho ja mieli palautuvat arjen aikatauluista ja kiireen kiristyksistä. Viikonlopussa ovat läsnä luonnon, liikkeen, pysähtymisen ja rauhoittumisen voima. Ihan viikonloppu sinulle itsellesi. Tule yksin tai jaa kokemus ystävien tai puolison kanssa.

Lue lisää viikonlopusta

Movement Weekend 2018 – lisätietoa tulossa pian

Movement Weekendin sisältö kehittyy ja viikonloppu kokoaa yhteen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kehonpainoharjoittelusta kiinnostuneet ihmiset jo neljättä kertaa Jukka Rajalan johdolla kesän lopulla 2017. Vuoden 2017 MW:ssä on entistäkin monipuolisempi tarjonta, jossa huomioitu eritasoiset liikkujat.

Movement Weekendilla opit paljon uusia ja motivoivia tapoja liikkua ja pitää itsestä huolta saaden samalla rentouttavan pitkän viikonlopun täysihoidolla.

Vuonna 2017 Movement Weekend tarjoaa kehonpainoharjoittelua ja hyvinvointia useista eri näkökulmista. Ohjelma on suunniteltu aloitteleville / uusille ja edistyneille kehonpainoharjoittelijoille, sekä näiden lisäksi valmentajille jotka haluavat hyödyntää metodeja valmennustyössään eri lajien parissa.

Valitse itsellesi sopivin ryhmä seuraavista:

Aloittelijat

Kohti optimaalista tapaa lisätä monipuolista liikettä omaan arkeen ja muun urheilun rinnalle. Tutustu uusimpiin trendeihin ja opetusmetodeihin ammattivalmentajien opeissa!

Edistyneet

Omien taitojen hiomista ammattivalmentajien valvovan silmän alla. Viikonlopun aikana opit uusia ideoita mm. kehonpainoharjoitteluun ja miten viedä opit käytäntöön.

Valmentajat

Monipuolisesta voima-, liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelusta ratkaisuja valmennettaviesi kehittämiseen fyysisesti uudelle tasolle. Luennoilla opit tämän hetken uusimpaan tietoon perustuvat mallit urheilijan mentaalisen valmennukseen.

Viikonlopun aikana opetellaan mm. käsilläseisontaa, akrobatian alkeita, oikeita kyykkytekniikoita ja painonnoston alkeita, sekä iso kasa erilaisia movement -harjoitteita, joilla kehitetään samaan aikaan liikkuvuutta, voimaa ja ketteryyttä. Ohjelmassa on myös barefoot-juoksua, rentoutumista joogan ja meditaation parissa, sekä inspiroivia luentoja ja yhteistä illanviettoa Eerikkilän kauniissa maisemissa!

Viime vuosien Movement Weekend-kurssit saivat toistuvasti kurssilaisilta täydet 5 pistetttä arvosteluksi ja tarkoitus on tehdä tästä vuodesta vielä parempi! Yllätysluentoja myös tiedossa!

Huom! 2017 tiedossa:

Movement Weekend Coach Special

Tänä vuonna Movement Weekend tuo entistä kovemman kattauksen ammattivalmentajille ja – urheilijoille. Viikonlopun aikana käydään läpi tämän hetken mielenkiintoisimpia aihe-alueita teorian ja käytännön muodossa. Personal Trainer Akatemian huippukouluttajat Jukka Mäennenä ja Kimmo Kuukasjärvi, sekä urheilijoiden mentaalivalmentaja Panu Kuhlberg (Light on Gravity) pitävät huolen siitä, että sisältö on kansainvälistä huippuluokkaa ja jokainen kuulija saa kotiin vietäväkseen aimo annoksen uusia ideoita, sekä käytännön harjoitteita, joilla hiotaan urheilija teräksiseen kuntoon!

Movement Weekend Coach Special sisältää muun muassa:

  • potentoitumisvaikutus & kontrastivoimaharjoittelun hyödyt kilpaurheilussa
  • nopeusperusteinen harjoittelu & inteferenssi-ilmiö
  • mentaalivalmennuksen kulmakivet ( suorituskykyyn vaikuttaminen, miten mieli oppii uudet tekniikat, mielikuvaharjoittelu ja paljon muuta)
  • loikka- & hyppyharjoittelu ja painonnosto urheilijoille

Ilmoittaudu nyt ja varaa itsellesi kesän 2017 Movement-elämys.

Katso alla olevalta videolta viime vuoden tunnelmia Movementista.

Osallistumismaksu: 1-hh 350 €, 2-hh 320 €