Treenaajille

Aikuisten harrastekurssit

Liikuntakursseja aktiivisille aikuisille

Aikuisten harrastekurssit ovat aktiivisia liikuntatapahtumia sisältäen ammattilaisen laatiman ohjauksen tai valmennuksen sekä täysihoidon. Aikuisten liikuntakursseihin voit hyödyntää Smartum- ja virikeseteleitä, joilla voit maksaa puolet kurssin osallistujamaksusta.

Kesän Nice Fun – Treeniviikonloppu

5.-7.7.2019

NICE FUN nyt ensi kertaa kesällä! Tule nauttimaan kesästä treenaten ja luonnossa liikkuen Eerikkilän upeisiin maisemiin!

NICE FUN on energiaa lataava viikonloppu  aktiivisesti liikkuville naisille.  Mukaansa tempaava ohjelma ja naisten rento yhdessäolo tuovat tervetullutta vastapainoa muulle arjelle. Viikonlopun aikana saat ottaa tehot irti monipuolisesta ohjelmasta ja mahdollisuuden keskittyä treenaamiseen hyvässä seurassa. Nice Fun on viikonloppu sinulle itsellesi! Tule yksin tai yhdessä parhaan treenikaverisi kanssa.

Hinnat / henkilö:

Hotelli 2-hh 269 €
Hotelli 1-hh 339 €
Lomahuoneisto 2-hh 319 €
Lomahuoneisto 3-4 hh 289 €

Nyt voit valita majoituksen myös uusissa tasokkaissa lomahuoneistoissa.

Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla, monipuolisen ohjelma ja PUMA-treenitopin.

Mahdollisuus Inbody-kehon koostumuksen mittaukseen . Tarjoushinta kurssilaisille 25€. Ilmoittaudu mittaukseen s-postilla: sari.virta@eerikkila.fi,  tai verkkokaupassa kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset 20.6. mennessä!

Movement Weekend 2019

26.-28.7.2019

Ilmoittautuminen on päättynyt. 

Kehonpainoharjoittelun ja luonnollisen liikkumisen erikoisviikonloppu Eerikkilässä!

Jukka Rajalan Movement Weekend järjestetään Eerikkilässä jo kuudetta kertaa ja on saanut joka vuosi ylistävää kiitosta osallistujilta! Kolmipäiväinen tapahtuma tarjoaa uusia näkökulmia monipuolisesta kehonpainoharjoittelusta, hyvinvoinnista ja toimintakyvyn kehittämisestä useasta eri perspektiivistä.

Pääset tutustumaan voimaharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun ja uusien taitojen opetteluun. Viikonlopun aikana opit muun muassa miten roikkua, olla neljän raajan varassa, liikkua lattialla, seistä käsillä ja paljon muuta. Opit paljon keskivartalon toiminnasta, olkanivelten liikkeestä ja lavan hallinnasta kaikissa liikesuunnissa. Pääset myös tutustumaan Parkouriin ja rentoutumaan joogan parissa, sekä tietenkin kokemaan inspiroivia luentoja mielenkiintoisista aiheista!

Viikonlopun aikana ymmärryksesi Movement -harjoittelun monipuolisuudesta kasvaa ja huomaat, miten hyvin pienillä arkimuutoksilla on mahdollista lisätä kehoa vahvistavaa liikettä jokapäiväiseen elämään.

Koko viikonlopun parasta antia on kuitenkin yhteisö, jota yhdistää oikea asenne ja avoin mieli uusia asioita kohtaan! Mikäli kesäloma ei tarkoita sinulle pelkkää lötköttelyä, vaan se on hyvä hetki haastaa itseäsi, tämä on oikea paikka sinulle. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea aktiivinen viikonloppu ”valmiissa pöydässä” täysihoitoineen huippuvalmennuksessa!

Tutustu Jukka Rajalaan osoitteessa www.movement.fi ja Instagramista hänet löytää nimellä @movementsystem josta löytyy paljon ideoita myös hieman kokeneemmille liikkujille!

Ilmoittaudu nyt ja varaa itsellesi kesän 2019 Movement-elämys. Tervetuloa!

Hinta sisältää valinnan mukaisen majoituksen, ateriat ohjelman mukaan, monipuolisen ohjelman ja Suomen laadukkaimman valmennuksen.

Hinnat / henkilö

Hotelli 1 hh = 320 €
Hotelli 2 hh = 290 €
Lomahuoneisto 64 (4hh) = 295 €
Huvila (8-9 hh) = 300 €

Sininen helmi – 55+

Tervetuloa liikkumaan, viihtymään ja voimaan hyvin Eerikkilään, Tammelaan!

Sininen helmi hyvinvointikurssin ohjelmaan sisältyy monipuolista terveysliikuntaa.  Tärkeä osa viikonloppua on kiireettömyys sekä luonnon rauhasta ja mukavasta seurasta nauttiminen.

>>Lue lisää