Treenaajille

Aikuisten harrastekurssit

Liikuntakursseja aktiivisille aikuisille

Aikuisten harrastekurssit ovat aktiivisia liikuntatapahtumia sisältäen ammattilaisen laatiman ohjauksen tai valmennuksen sekä täysihoidon. Aikuisten liikuntakursseihin voit hyödyntää Smartum- ja virikeseteleitä, joilla voit maksaa puolet kurssin osallistujamaksusta.

Nice Fun – Treeniviikonloppu


24.-26.8.2018 

NICE FUN on energiaa lataava viikonloppu  aktiivisesti liikkuville naisille.  Mukaansa tempaava ohjelma ja naisten rento yhdessäolo tuovat tervetullutta vastapainoa muulle arjelle. Viikonlopun aikana saat ottaa tehot irti monipuolisesta ohjelmasta ja mahdollisuuden keskittyä treenaamiseen hyvässä seurassa. Nice Fun on viikonloppu sinulle itsellesi! Tule yksin tai yhdessä parhaan treenikaverisi kanssa.

Hinnat / henkilö:

Hotelli 2-hh 269 €
Hotelli 1-hh 339 €
Lomahuoneisto 2-hh 369 €
Lomahuoneisto 3-hh 313 €
Lomahuoneisto 4-hh 284 €

Nyt voit valita majoituksen myös uusissa tasokkaissa lomahuoneistoissa.

Hinta sisältää hotellimajoituksen täysihoidolla, monipuolisen ohjelma ja PUMA-treenitopin.

UUTTA! Mahdollisuus Inbody-kehon koostumuksen mittaukseen . Tarjoushinta kurssilaisille 25€. Ilmoittaudu mittaukseen s-postilla: henna-riikka.koskelainen@eerikkila.fi tai verkkokaupassa kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Movement Weekend 2018

27.-29.7.2018

Movement Weekendin sisältö kehittyy ja kokoaa yhteen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kehonpainoharjoittelusta kiinnostuneet ihmiset jo viidettä kertaa Eerikkilään Jukka Rajalan johdolla.

Ryhmiä on kaksi: aloittelevat ja edistyneet kehonpainoharjoittelijat. Aloitteleville on yhteistä liikunnallinen sekä aktiivinen elämäntapa, mutta vain vähän kokemusta kehonpainoharjoittelusta. Edistyneet yhdistää monipuolinen kokemus kehonpainoharjoittelusta ja Movement on lähellä elämäntapaa.

Koko porukkaa yhdistää asenne: kesäloma ei tarkoita lötköttelyä, vaan se on hyvä paikka haastaa itseään sekä kokea aktiivinen viikonloppu ”valmiissa pöydässä” täysihoitoineen huippuvalmennuksella.

Ilmoittautumista ei kannata jättää ihan viime metreille, koska Movement Weekend on kasvattanut tasaisesti suosiotaan vuosien varrella ja ryhmäkoko on rajoitettu.

Ilmoittaudu nyt ja varaa itsellesi kesän 2018 Movement-elämys. Tervetuloa!

  • Hinnat sisältäen valmennuksen, majoituksen ja ohjelman mukaiset ateriat:
    • Hotelli 1 hh = 350 €
    • Hotelli 2 hh = 320 €
    • Lomahuoneisto 64 (4hh) = 350 €
    • Huvila (8-9 hh) = 350 €