Lomat ja vapaa-aika

Saunat ja vapaa-aika

Liikkuva ihminen tarvitsee myös palautumisaikaa. Eerikkilästä löytyy erilaisia saunavaihtoehtoja joista pääsee pulahtamaan uima-altaaseen tai Ruostejärven aaltoihin. Grillikatos toimii kauniilla säällä illanistujaispaikkana ja nuoret asiakkaat löytävät mieluisen ajanviettopaikan uudesta Tammelan alakerran oleskelutilasta. Saunatilat palvelevat ryhmiä ennakkovarausten mukaisesti. Myös yksittäiset henkilöt voivat varata saunatilojamme tai tulla uimaan uimahallillemme. Suosittelemme tiedustelemaan vapaita aikoja ennen saapumista.

Opiston saunaosasto

Saunaosasto Opistorakennuksessa, ravintolasalin alakerrassa. Kaksi sauna- ja pukeutumistilaa noin 15 henkilölle kumpikin. Molempiin saunoihin oma sisäänkäynti ja yhteinen oleskelutila, Rantasali, max 64 henkilölle. Saunaosasto oleskelutiloineen on mahdollista jakaa kahteen pienempään osaan. Oma laituri ja talvella avanto.

Iso rantasauna

Kaksi pukuhuonetta, joista toisessa takka. Yksi tilava löylyhuone noin 20 henkilölle. Yksi peseytymistila. Oma laituri, grilli ja talvella avanto.

Pieni rantasauna

Yksi löylyhuone noin 7 henkilölle. Yksi pukeutumistila. Oma laituri ja talvella avanto.

Tammela-rakennuksen saunat

Kaksi saunaa ja peseytymistilaa. 4 pukeutumistilaa.

Uimahalli

Altaan pituus 16,6 m, 4 rataa.
Kaksi saunaa ja pukeutumistilaa. Takkahuone, jossa ruokailutila 8 hengelle.

Grillipaviljonki

30 henkilölle

Players Lounge

Tammela rakennuksen pohjakerroksessa, ajanviettotila asiakkaille. Varustus pingispöytä ja biljardipöytä mailoineen ja palloineen sekä säkkituoleja  ja pelituoleja. Tilassa on myös 60” televisio (HDMI-liitännällä), johon voi liittää oman pelikoneen tms. Tilassa näkyy kaikki tv-kanavat, jotka ovat katsottavissa muuallakin Eerikkilässä. Tilassa on lisäksi asiakaspääte.