Vapaa-aika

Perheleirit

  • Hotel room

Hiihtoloman perheleirit

Aktiivinen perheleiri sisältää mukavaa toimintaa ja yhdessäoloa koko perheelle. Hiihtoloma-aikana järjestämme perheleirin sekä viikon 8, että 9 lomailijoille. (Huomioithan ilmoittautuessasi, että valitset oikean leirin)

Hinnat: aikuinen 270€ , lapsi 150€ (5-14v.)

Perheleirin hinnat sisältävät täysihoidon ja kaikki ohjelmassa mainitut aktiviteetit. Yöpyminen hotellihuoneissa, lapset lisävuoteella. Alle 5-vuotiaat tulevat leireillemme täysin veloituksetta osallistuessaan kahden aikuisen kanssa. Yhden aikuisen kanssa 0-4v maksaa 90€.

HUOM! Saatavilla myös isompia parvekkeellisia ja saunallisia hotellin sviittejä. Lisämaksu sviitistä 150€/perhe. Ennen varauksen tekoa verkkokaupassa

varmista saatavuus Sari Virralta 0201 108 236 / sari.virta (at) eerikkila.fi.

 

Aikaa perheelle

Takaamme, että hyvä mieli jatkuu myös kotona. Perheleiri Eerikkilässä on koko perheen juhlaa! On liikkumista, tekemistä, kivaa yhdessäoloa ja nautinnollisia lomapäiviä. Ohjelmamme ovat entistäkin parempia, sisältäen tuttuja suosikkeja ja aina myös jotakin uutta. Näin takaamme tekemistä koko perheelle, etenkin niille pienimmille energiapakkauksille.

Perheleirien ohjelmissa vaihtelevat sesonkien mukaan monipuoliset lajit. Urheiluopiston hyvät sisäliikuntatilat ja urheiluhallit mahdollistavat onnistuneen oleskelun, vaikka säätila ei suosisi ulkoliikuntaa.Täysihoitoateriat tarjoamme runsaasta noutopöydästä ja yöpymiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja ja hintaluokkia.

Mukava loma odottaa – vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Tervetuloa vieraaksemme!

Seuraava perheleiri syyslomalla, lisätietoa tulossa pian!