Perheille

Perheleirit

Aikaa perheelle

Perheleiri Eerikkilässä on koko perheen juhlaa! On liikkumista, tekemistä, kivaa yhdessäoloa ja nautinnollisia lomapäiviä. Ohjelmamme ovat entistäkin parempia, sisältäen tuttuja suosikkeja ja aina myös jotakin uutta. Näin takaamme tekemistä koko perheelle, etenkin niille pienimmille energiapakkauksille. Takaamme, että hyvä mieli jatkuu myös kotona.

Perheleirien ohjelmissa vaihtelevat sesonkien mukaan monipuoliset lajit. Urheiluopiston hyvät sisäliikuntatilat ja urheiluhallit mahdollistavat onnistuneen oleskelun, vaikka säätila ei suosisi ulkoliikuntaa.Täysihoitoateriat tarjoamme runsaasta noutopöydästä ja yöpymiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja ja hintaluokkia.

Mukava loma odottaa – vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Tervetuloa vieraaksemme!

Syysloman perheleiri

Tervetuloa viettämään lomaa perheen kanssa sporttaillen ja luonnossa liikkuen Eerikkilän luonnonläheisiin maisemiin! Tarjoamme reipasta tekemistä, niin lapsille kuin vanhemmillekin. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

16.–18.10.2019

Hotellihuone: aikuinen* 185 €, lapsi 6-12 v. 95 €
Lomahuoneisto: aikuinen* 225 €, lapsi 6-12 v. 135€
Huvilamajoitus: kysy lisää, sari.virta@eerikkila.fi, p. 0201 108 236

HUOM! Saatavilla myös isompia parvekkeellisia ja saunallisia hotellin sviittejä.  Ennen varauksen tekoa verkkokaupassa varmista saatavuus Sari Virralta 0201 108 236 / sari.virta (at) eerikkila.fi. Sviittimajoituksen hinta sama kuin lomahuoneistossa.

Perheleirin hinnat sisältävät täysihoidon ja kaikki ohjelmassa mainitut aktiviteetit. Yöpyminen valisemassa majoitustyypissä, hotellihuoneessa lapset lisävuoteella.

LEIRI TÄYNNÄ!

Hiihtoloman perheleirit

Tiedot päivitetään sivuille mahdollisimman pian. Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme (sari.virta@eerikkila.fi)

Perheleirin hinnat sisältävät täysihoidon ja kaikki ohjelmassa mainitut aktiviteetit. Yöpyminen valisemassa majoitustyypissä, hotellihuoneessa lapset lisävuoteella. Alle 6-vuotiaat tulevat leireillemme täysin veloituksetta osallistuessaan kahden aikuisen kanssa. Yhden aikuisen kanssa 0-5v maksaa 60€.

Nyt majoitukseksi voi valita myös uudet 4-5 hengen lomahuoneistot. Lomahuoneistossa tulee majoittua min. 3 henkilöä (aikuista ja 6v. täyttänyttä).

*Majoitus jaetussa huoneessa perheittäin, 1-hh lisämaksu 30€/vrk/hlö