Perheille

Perheleirit

Aikaa perheelle

Takaamme, että hyvä mieli jatkuu myös kotona. Perheleiri Eerikkilässä on koko perheen juhlaa! On liikkumista, tekemistä, kivaa yhdessäoloa ja nautinnollisia lomapäiviä. Ohjelmamme ovat entistäkin parempia, sisältäen tuttuja suosikkeja ja aina myös jotakin uutta. Näin takaamme tekemistä koko perheelle, etenkin niille pienimmille energiapakkauksille.

Perheleirien ohjelmissa vaihtelevat sesonkien mukaan monipuoliset lajit. Urheiluopiston hyvät sisäliikuntatilat ja urheiluhallit mahdollistavat onnistuneen oleskelun, vaikka säätila ei suosisi ulkoliikuntaa.Täysihoitoateriat tarjoamme runsaasta noutopöydästä ja yöpymiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja ja hintaluokkia.

Mukava loma odottaa – vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Tervetuloa vieraaksemme!

Seuraava perheleiri hiihtolomalla, ilmoittaudu mukaan!


Hiihtoloman perheleirit

Järjestämme perheleirin sekä viikko 8:n että viikko 9:n lomailijoille:

19.–22.2.2018
26.2.–1.3.2018

Hinnat / henkilö

Hotellihuone: aikuinen 270 €, lapsi 6-12 v. 150 €
Lomahuoneisto: aikuinen 315 €, lapsi 6-12 v. 195 €
Huvilamajoitus: kysy lisää, sari.virta@eerikkila.fi, p. 0201 108 236

Perheleirin hinnat sisältävät täysihoidon ja kaikki ohjelmassa mainitut aktiviteetit. Yöpyminen hotellihuoneissa lapset lisävuoteella tai lomahuoneistossa.

Majoitukseksi voi valita myös uudet 4-6 hengen lomahuoneistot. Lomahuoneistossa tulee majoittua min. 3 henkilöä (aikuista ja 6v. täyttänyttä).

Alle 6-vuotiaat tulevat leireillemme täysin veloituksetta osallistuessaan kahden aikuisen kanssa. Yhden aikuisen kanssa 0-5v maksaa 60€.

Saatavilla myös isompia parvekkeellisia ja saunallisia hotellin sviittejä. Lisämaksu hotellihintaan 150€/perhe. Ennen varauksen tekoa verkkokaupassa varmista saatavuus Sari Virralta.

Osaan huoneistoista lemmikit tervetulleita!

Vielä mahtuu mukaan molemmille leireille!

LÖYDÄ EERIKKILÄ – VOITA LOMAPAKETTI UUSISSA HUVILOISSA

Rentouttavalle aktiivilomalle on aina paikkansa, lähempänä kuin luulitkaan. Veikkaa oma etäisyytesi Eerikkilästä: voit voittaa korkeatasoisen lomapaketin upouusissa huviloissamme!


Perheen sporttiviikonloppu pääsiäisenä

30.3. –1.4.2018

Hotellihuone: aikuinen 190 €, lapsi 6-12 v. 100 €
Lomahuoneisto: aikuinen 220 €, lapsi 6-12 v. 125 €
Huvilamajoitus: kysy lisää, sari.virta@eerikkila.fi, p. 0201 108 236

Perheleirin hinnat sisältävät täysihoidon ja kaikki ohjelmassa mainitut aktiviteetit. Yöpyminen hotellihuoneissa, lapset lisävuoteella.

Nyt majoitukseksi voi valita myös uudet 4-6 hengen lomahuoneistot. Lomahuoneistossa tulee majoittua min. 3 henkilöä (aikuista ja 6v. täyttänyttä).

Alle 6-vuotiaat tulevat leireillemme täysin veloituksetta osallistuessaan kahden aikuisen kanssa. Yhden aikuisen kanssa 0-5v maksaa 40€.

HUOM! Saatavilla myös isompia parvekkeellisia ja saunallisia hotellin sviittejä. Lisämaksu sviitistä 150€/perhe. Ennen varauksen tekoa verkkokaupassa varmista saatavuus Sari Virralta 0201 108 236 / sari.virta (at) eerikkila.fi.