Perheille

Perheleirit

Aikaa perheelle

Perheleiri Eerikkilässä on koko perheen juhlaa! On liikkumista, tekemistä, kivaa yhdessäoloa ja nautinnollisia lomapäiviä. Ohjelmamme ovat entistäkin parempia, sisältäen tuttuja suosikkeja ja aina myös jotakin uutta. Näin takaamme tekemistä koko perheelle, etenkin niille pienimmille energiapakkauksille. Takaamme, että hyvä mieli jatkuu myös kotona.

Perheleirien ohjelmissa vaihtelevat sesonkien mukaan monipuoliset lajit. Urheiluopiston hyvät sisäliikuntatilat ja urheiluhallit mahdollistavat onnistuneen oleskelun, vaikka säätila ei suosisi ulkoliikuntaa.Täysihoitoateriat tarjoamme runsaasta noutopöydästä ja yöpymiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja ja hintaluokkia.

Mukava loma odottaa – vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Tervetuloa vieraaksemme!

Hiihtoloman perheleirit

Tervetuloa viettämään hiihtolomaa perheen kanssa sporttaillen ja luonnossa liikkuen Eerikkilän luonnonläheisiin maisemiin! Tarjoamme reipasta tekemistä, niin lapsille kuin vanhemmillekin.  Ohjelmassamme on leirit sekä  viikon 8  että viikon 9 lomailijoille. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

17.–19.2.2020
24.–26.2.2020

Hotellihuone: aikuinen 180 €, lapsi 6-12 v. 95 €
Lomahuoneisto: aikuinen 220 €, lapsi 6-12 v. 135 €
Huvilamajoitus:  esimerkkihinta  8 hengen seurueelle ( 4 aikuista ja  4 lasta)  aikuinen 220 € ja 135 € lapsi.
Saunalliset sviitit: aikuinen 220 €, lapsi 6-12 v. 135 €

Perheleirin hinnat sisältävät täysihoidon ja kaikki ohjelmassa mainitut aktiviteetit. Yöpyminen valisemassa majoitustyypissä, hotellihuoneessa lapset lisävuoteella. Alle 6-vuotiaat tulevat leireillemme täysin veloituksetta osallistuessaan kahden aikuisen kanssa. Yhden aikuisen kanssa 0-5v maksaa 60€.  Hotellihuoneessa majoitus jaetussa huoneessa perheittäin, 1-hh lisämaksu 30€/vrk/hlö.

Huvila– ja sviittivaraukset  ja lisätiedot: sari.virta@eerikkila.fi, p. 0201 108 236

Majoitukseksi voi valita myös uudet 4-5 hengen lomahuoneistot. Lomahuoneistossa tulee majoittua min. 3 henkilöä (aikuista ja 6v. täyttänyttä).