Päiväksi luontoon

Päiväksi luontoon – ohjelma

Päiväksi luontoon – Outdoor-päivän ohjelma

Päivä alkaa tapaamisella oppaan kanssa. Tutustutte fatbike-pyörän ominaisuuksiin ja kokeilette teille sopivat kypärän. Opastuskielenä käytämme suomea tai englantia.

Helppo, noin kolmen tunnin fatbike-reittimme vie teidät upeisiin Liesjärven kansallispuiston maisemiin. Reitin loppupäässä pysähdytte lounastauolle ja voitte rauhassa nauttia ravintolamme valmistamasta luontolounaasta.

Lounaan jälkeen tutustumme melonnan turvaohjeisiin ja jaamme melontaparit. Melomme rauhallista tahtia lähellä rantaa. Liesjärven Kansallispuistossa on paljon eläimiä ja lintuja, joista matkalla voit hyvinkin nähdä ainakin kalasääksen. Reitti vie historialliselle Korteniemen perinnetilalle, jossa pääsette tutustumaan perinteiseen maanviljelyyn ja tilan historiaan. Kumpaankaan aktiviteettiin ei tarvita aikaisempaa kokemusta. Meiltä löytyy myös vaihtoehtoista aktiviteettitarjontaa liikuntarajoitteisille asiakkaillemme.

Talviaikaan käymme melonnan sijasta lumikenkäilemässä. Lyhyen 20 minuutin ajomatkan jälkeen meillä on hyvin aikaa tutustua Torronsuon upeaan ympäristöön ja Suomen syvimpään suohon. Maisema on erityisen kaunis ja epätyypillinen Etelä-Suomen ympäristölle. Suon keskellä on useita pieniä mäntysaarekkeita, joita pääsee helposti tutkimaan talven lumikenkäilyretkellä.

Iltapäivän melonnan, tai talvella lumikenkäilyn jälkeen teitä odottaa lämmin ja rentouttava sauna Ruostejärven rannassa. Niin kesäisin, kuin talvisinkin voit pulahtaa järven raikkaaseen veteen uinnille.

Palaa sivulle päiväksi luontoon