Lomat ja vapaa-aika

Aktiviteetit ja liikuntatilat

Tule nauttimaan liikunnasta Eerikkilään. Ammattilaistason liikuntatilat ja -palvelut takaavat kaikille liikkujille laadukkaan liikunnallisen irtioton arjesta.

ALUEPASSI

Eerikkilän aluepassilla hyödynnät monipuoliset liikuntamahdollisuutemme kätevästi ja edullisesti. Aluepassin ostettuasi voit käyttää liikuntatiloja ja -välineitä omatoimiseen liikkumiseen. Aluepassin voimassaolon voit valita 1-7 vuorokaudelle.  Tänä aikana voit käyttää aluepassiin kuuluvia liikuntatiloja ja urheiluvälineitä sekä saunoja aukioloaikojemme puitteissa. Sesonkiaikoina liikunta- ja saunavuorot pääosin yleisiä vuoroja useamman käyttäjän kesken.

All Acces -liikuntalomamme sisältää aina aluepassin.  Pelkän majoituksen hintaan sisältyy kuntosalin käyttö, muita tiloja pääset käyttämään hankittuasi aluepassin. Kaikki ovat tervetulleita liikkumaan Eerikkilään, aluepassin voi lunastaa vaikka et majoittuisikaan Eerikkilässä.

Aluepassin hinnat ja sisältö

LAJIKOKEILUT JA RETKET

Lähde mukaan opastetuille retkille tai osallistu ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Tunnit ovat avoimia kaikille. Majoittuvat asiakkaamme pääsevät tunneille aina alennettuun hintaan. Tutustu kesän tarjontaan tästä.

E. Gym -kuntosali

Tilassa Technogymin ”Pure Strength” levypainoin ladattavat kuntosalilaitteet ja monipuolinen valikoima irtopainoja, useita kyykkypaikkoja, kahvakuulia, kuntopalloja ja muita välineitä.

Lisäksi monipuolien valikoima Technogymin laitteita, juoksumatto, crosstrainer ja kuntopyörä. Avoinna avainkortin (kuukausikortit) lunastaneille ja majoittuville asiakkaillemme joka päivä klo 6-21.30. Muille vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Sijaitsee monitoimihallissa.

Hinnat: 8,00 €/kerta tai 1-kk 35 € / 3kk 90 € / 6kk 150 € tai Aluepassi

Katso myös Crosstraining -viikkotunnit.   Ohjaukset tilauksesta alk. 95€ / tunti.

Padel-kenttä

Padel-kenttämme on nyt avattu käyttöön. Valaistu kenttämme (1 kpl) sijaitsee uudella ulkoliikunta-alueella huviloiden ja lomahuoneistojen läheisyydessä. Kenttävaraukset vastaanotosta p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi.

25€/h (sis. välineet, 4 mailaa ja pallot)
200€/ 10h (=kymppikortti, sis. välineet)
Aluepassin ostaneille 15€/h

Ulkoliikunta-alue

Ulkoliikunta-alueen koripallo- ja salibandykenttä sekä ulkokuntoilulaite, juoksurata ja lasten kiipeilyteline on vapaasti ja veloituksetta kaikkien vieraidemme käytössä. Padel-kenttä tulee varata vastaanoton kautta.

E. Cross

Uusi toiminnallisen harjoittelun sali, joka sijaitsee entisessä kuntosalirakennuksessa.

Katso myös Crosstraining -viikkotunnit.   Ohjaukset tilauksesta alk. 95€ / tunti.

Monitoimihalli

Monitoimihalli mahdollistaa monet pallopelit. Mailoja ja palloja lainattavissa vastaanotossa.

 • lentopallo
 • sulkapallo
 • salibandy
 • futsal
 • koripallo

Seinäkiipeily

Kokeile turvallisesti kiipeilyä ja samalla omia rajojasi. Kiipeilyyn Eerikkilästä löytyy sisäkiipeilyseinä, joka on korkeudeltaan n. 8 metriä. Sisäkiipeilyseinällä on myös oma alue boulderointiin.

Boulderointialueella voi kiipeillä omatoimisesti mutta korkealle seinälle pääsee vain kiipeilyohjaajan kanssa. Hinnat alk. 95€ / tunti.

Fatbike

Fatbikella ajaminen on helppoa ja turvallista. Eerikkilässä läskipyöräilyä voit kokeilla ohjatusti tai omatoimisesti. Eerikkilän ympäristö tarjoaa monipuolisia ajomaastoja niin vasta-alkajalle kuin harjaantuneemmallekin ajajalle poluilla, järven rannalla sekä pitkospuilla. Fatbiket vuokralla myös luontokeskuksella.

Vuokraus vastaanotosta: 10€ / 1. tunti, seuraavat tunnit 5€ / tunti. Myös ohjattuna alk. 95€/ tunti.

Lumikengät

Lumikengät antaa talvisessa luonnossa liikkumiseen uuden ulottuvuuden. Vuokraamme lumikenkiä hintaan 10€ / t, seuraavat tunnit 5€. Lumikenkiä vuokrataan myös luontokeskuksella. Myös ohjattuna!

Melonta

Lähde melontaretkelle vakaalla intiaanikanootilla Ruostejärvelle tai Liesjärven kansallispuistoon. Oppaan avustuksella lajin saloihin on mukavaa ja turvallista tutustua. Kanootteja vuokrataan myös luontokeskuksella.

Vuokraus vastaanotosta: 20€ / 1. tunti, seuraavat tunnit 10€ / tunti. Myös ohjattuna alk. 95€/ tunti.

Suppailu

Vuokraamme sup-lautoja sekä Eerikkilän vastaanotosta että luontokeskukselta. Hinta 20 € / tunti. Lautoja vuokrataan myös luontokeskuksella.

Patikointi

Eerikkilää ympäröivä Ruostejärven virkistysalue tarjoaa upeita luontoelämyksiä aivan lähietäisyydellä. Alueelta löytyy Hämeen Luontokeskus, uimaranta, laavuja, köysilossi ja luontopolkuja, jotka sopii myös perheen pienimmille. Liesjärven sekä Torronsuon Kansallispuistojen reiteistä löytyy paljon vaihtoehtoja niin päiväretkiin kuin pidempiin yönyli retkiinkin. Lue lisää alueen luontokohteista.

Uinti

Ruostejärven rauhallinen virkistysalue on tunnettu kirkkaista vesistään sekä uimiseen hyvin soveltuvasta hiekkapohjastaan. Kesäisin uimaan pääsee Hämeen luontokeskuksen hiekkarannalta tai Eerikkilän saunarannasta. Talvisin avantoon pääsee Eerikkilän saunarannasta. Lähistöllä sijaitsee lisäksi upeita uintikohteita ja rantoja, kuten Saaren kansanpuisto ja Lopen Melkuttimet.

MOBO-suunnistusrata

Suunnista kännykällä ilmaisen mobiilisovelluksen avulla Eerikkilän alueella. MOBO-sovelluksen saa ladattua infotauluissa olevan QR-koodin avulla. Rata ja kartta aukeavat sovelluksessa ja löytyvät nimellä ”Tammela Eerikkilä”. Lisätietoja saat vastaanotosta.

Uimahalli

Uimahallissamme  16 x 8 m allas, jonka matalan osan syvyys on 80cm ja syvän 220cm.

Kertamaksulla ryhmävaraukset huomioiden:

aikuiset: 8,00€, Lapset: 4,00€ 6-15v., Perhe (2+2): 20€
12-kortti 80€

Kuntotestaukset

Kuntotestaus antaa tärkeää tietoa fyysisestä kunnosta. Voit tulla yksin tai vaikka kaveriporukalla. Vain ennakkovarauksesta.

 • Inbody kehonkoostumuksen mittaukset
 • Polkupyöräergometritestit ja kävelytestit
 • Lihaskuntotestit

Kysy lisää: sales@eerikkila.fi, p. 0201 108 238

Pienryhmävalmennukset

Kuukauden starttikurssilla kokeillaan ohjatusti erilaisia lajeja, kohotetaan yleiskuntoa ja opetellaan liikunnallisen elämäntavan alkeita. Pienryhmässä harjoitellessa saat ryhmän kannustuksen ja tuen lisäksi henkilökohtaista ohjausta. >>Lue lisää

Maastopyöräily- ja polkujuoksuklinikat

Haluatko valmennusta polkujuoksuun? Kiinnostaako maastopyöräily? Ohjaajan avustuksella lajiin on turvallista tutustua. Klinikat sopii hyvin aloitteleville tai jo hetken aikaa harrastaneille. Lue lisää

Tekniikkakurssit

Autamme sinua helpon ja taloudellisen juoksutekniikan löytämisessä. Hiihtokurssilla opetellaan perinteisen tai luisteluhiihdon perustekniikkaa.

Muita mahdollisuuksia

 • Kuntorata 1,8 km lenkkeilyyn ja sauvakävelyyn (sauvoja lainaan vastaanotosta), talvella latu lumitilanteen mukaan.
 • Jopot lyhyisiin retkiin lähialueella (max. 2 tuntia), 5€/tunti
 • Soutuveneet
 • Pallopelejä: beachvolley, tennis (ulkokentät 2kpl), jalkapallo
 • Pihapelejä lainattavissa vastaanotosta
 • Patikointireitit ja luontopolut Hämeen luontokeskuksella

Lisätiedot ja varaukset vastaanotosta: p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi

Liikuntasetelit

Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit / mobiilietu, ePassi liikuntaetu sekä Virike-liikuntasetelit käyvät meillä maksuvälineenä. Liikuntaseteleillä voit maksaa liikuntavuoroja (kertakäynnit ja sarjakortit), ohjattuja jumppia ja välinevuokria.

Lisäksi Smartum ja Virike edut käyvät liikuntalomiimme osamaksuna. Voit maksaa niillä kursseistamme ohjatun liikunnan osuuden tai omatoimisella liikuntalomalla liikuntatilojen käytön, jolloin erikseen maksettavaksi jää vain majoituksen ja ruokailuiden osuus loman hinnasta.

Ilmoitathan jo varauksen tehdessäsi, jos aiot maksaa osan lomastasi liikuntaseteleillä.

Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa esim. muiden perheenjäsenien liikuntavuoroja tai lomia.