Lomat ja vapaa-aika

Aktiviteetit ja liikuntatilat

Tule nauttimaan liikunnasta Eerikkilään. Ammattilaistason liikuntatilat ja -palvelut takaavat kaikille liikkujille laadukkaan liikunnallisen irtioton arjesta.

ALUEPASSI

Eerikkilän aluepassilla hyödynnät monipuoliset liikuntamahdollisuutemme kätevästi ja edullisesti. Aluepassin ostettuasi voit käyttää liikuntatiloja ja -välineitä omatoimiseen liikkumiseen. Aluepassin voimassaolon voit valita 1-7 vuorokaudelle.  Tänä aikana voit käyttää aluepassiin kuuluvia liikuntatiloja ja urheiluvälineitä sekä saunoja aukioloaikojemme puitteissa.

All Acces -liikuntalomamme sisältää aina aluepassin.  Pelkän majoituksen hintaan sisältyy kuntosalin käyttö, muita tiloja pääset käyttämään hankittuasi aluepassin. Kaikki ovat tervetulleita liikkumaan Eerikkilään, aluepassin voi lunastaa vaikka et majoittuisikaan Eerikkilässä.

Aluepassin hinnat ja sisältö

E. Gym -kuntosali

Monipuolien valikoima Technogymin laitteita, juoksumatto, crosstrainer ja kuntopyörä. Parkettisali (7x18m) soveltuu hyvin ryhmäliikuntaan ja omatoimiseen venyttelyyn. Avoinna avainkortin (kuukausikortit) lunastaneille ja majoittuville asiakkaillemme joka päivä klo 6-21.30. Muille vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Hinnat: 8,00 €/kerta tai 1-kk 35 € / 3kk 90 € / 6kk 150 €

Crosstraining

Paras paikka toiminnalliseen harjoitteluun. Tilassa Technogymin ”Pure Strength” levypainoin ladattavat kuntosalilaitteet ja monipuolinen valikoima irtopainoja, useita kyykkypaikkoja, kahvakuulia, kuntopalloja ja muita välineitä.

Katso myös Crosstraining -viikkotunnit.   Ohjaukset tilauksesta alk. 95€ / tunti.

Monitoimihalli

Monitoimihalli mahdollistaa monet pallopelit. Mailoja ja palloja lainattavissa vastaanotossa.

 • lentopallo
 • sulkapallo
 • salibandy
 • futsal
 • koripallo

Seinäkiipeily

Kokeile turvallisesti kiipeilyä ja samalla omia rajojasi. Kiipeilyyn Eerikkilästä löytyy sisäkiipeilyseinä, joka on korkeudeltaan n. 8 metriä. Sisäkiipeilyseinällä on myös oma alue boulderointiin.

Boulderointialueella voi kiipeillä omatoimisesti mutta korkealle seinälle pääsee vain kiipeilyohjaajan kanssa. Hinnat alk. 95€ / tunti.

Fatbike

Fatbikella ajaminen on helppoa ja turvallista. Eerikkilässä läskipyöräilyä voit kokeilla ohjatusti tai omatoimisesti. Eerikkilän ympäristö tarjoaa monipuolisia ajomaastoja niin vasta-alkajalle kuin harjaantuneemmallekin ajajalle poluilla, järven rannalla sekä pitkospuilla.

Vuokraus vastaanotosta: 10€ / 1. tunti, seuraavat tunnit 5€ / tunti. Myös ohjattuna alk. 95€/ tunti.

Melonta

Lähde melontaretkelle vakaalla intiaanikanootilla Ruostejärvelle tai Liesjärven kansallispuistoon. Oppaan avustuksella lajin saloihin on mukavaa ja turvallista tutustua.

Vuokraus vastaanotosta: 20€ / 1. tunti, seuraavat tunnit 10€ / tunti. Myös ohjattuna alk. 95€/ tunti.

Patikointi

Eerikkilää ympäröivä Ruostejärven virkistysalue tarjoaa upeita luontoelämyksiä aivan lähietäisyydellä. Alueelta löytyy Hämeen Luontokeskus, uimaranta, laavuja, köysilossi ja luontopolkuja, jotka sopii myös perheen pienimmille. Liesjärven sekä Torronsuon Kansallispuistojen reiteistä löytyy paljon vaihtoehtoja niin päiväretkiin kuin pidempiin yönyli retkiinkin. Lue lisää alueen luontokohteista.

MOBO-suunnistusrata

Suunnista kännykällä ilmaisen mobiilisovelluksen avulla Eerikkilän alueella. MOBO-sovelluksen saa ladattua infotauluissa olevan QR-koodin avulla. Rata ja kartta aukeavat sovelluksessa ja löytyvät nimellä ”Tammela Eerikkilä”. Lisätietoja saat vastaanotosta.

Uimahalli

Uimahallissamme  16 x 8 m allas, jonka matalan osan syvyys on 80cm ja syvän 220cm.

Kertamaksulla ryhmävaraukset huomioiden:

aikuiset: 8,00€, Lapset: 4,00€ 6-15v., Perhe (2+2): 20€
12-kortti 80€

Kuntotestaukset

Kuntotestaus antaa tärkeää tietoa fyysisestä kunnosta. Voit tulla yksin tai vaikka kaveriporukalla. Vain ennakkovarauksesta.

 • Inbody kehonkoostumuksen mittaukset
 • Polkupyöräergometritestit ja kävelytestit
 • Lihaskuntotestit

Kysy lisää: sales@eerikkila.fi, p. 0201 108 238

Pienryhmävalmennukset

Kuukauden starttikurssilla kokeillaan ohjatusti erilaisia lajeja, kohotetaan yleiskuntoa ja opetellaan liikunnallisen elämäntavan alkeita. Pienryhmässä harjoitellessa saat ryhmän kannustuksen ja tuen lisäksi henkilökohtaista ohjausta. >>Lue lisää

Kysy lisää: henna-riikka.koskelainen@eerikkila.fi, p. 0201 108 227

Maastopyöräily- ja polkujuoksuklinikat

Haluatko valmennusta polkujuoksuun? Kiinnostaako maastopyöräily? Ohjaajan avustuksella lajiin on turvallista tutustua. Klinikat sopii hyvin aloitteleville tai jo hetken aikaa harrastaneille. Lue lisää

Kysy lisää: henna-riikka.koskelainen@eerikkila.fi, p. 0201 108 227

Tekniikkakurssit

Autamme sinua helpon ja taloudellisen juoksutekniikan löytämisessä. Hiihtokurssilla opetellaan perinteisen tai luisteluhiihdon perustekniikkaa.

Kysy lisää: henna-riikka.koskelainen@eerikkila.fi, p. 0201 108 227

Muita mahdollisuuksia

 • Kuntorata 1,8 km lenkkeilyyn ja sauvakävelyyn (sauvoja lainaan vastaanotosta)
 • Jopot lyhyisiin retkiin lähialueella (max. 2 tuntia), 5€/tunti
 • Soutuveneet
 • Pallopelejä: beachvolley, tennis, jalkapallo
 • Pihapelejä lainattavissa vastaanotosta
 • Patikointireitit ja luontopolut Hämeen luontokeskuksella

Lisätiedot ja varaukset vastaanotosta: p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi

Liikuntasetelit

Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, sekä Virike-liikuntasetelit käyvät meillä maksuvälineenä. Liikuntaseteleillä voit maksaa liikuntavuoroja (kertakäynnit ja sarjakortit) ja ohjattuja jumppia.

Lisäksi setelit käyvät liikuntalomiimme osamaksuna. Voit maksaa niillä kursseistamme ohjatun liikunnan osuuden tai omatoimisella liikuntalomalla liikuntatilojen käytön, jolloin erikseen maksettavaksi jää vain majoituksen ja ruokailuiden osuus loman hinnasta.

Ilmoitathan jo varauksen tehdessäsi, jos aiot maksaa osan lomastasi liikuntaseteleillä.

Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä ei voi maksaa esim. muiden perheenjäsenien liikuntavuoroja tai lomia.