Leirit

Rippikoulut

Seurakuntien rippikoululeirien järjestäminen Eerikkilässä takaa ikimuistoisen kokemuksen koko ryhmälle. Liikuntapainotteinen tai luontopainotteinen rippikoulu on helppo järjestää monipuolisten sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen ja kahden läheisen kansallispuiston ansiosta. Liikunnanohjaajiemme ja eräoppaidemme johdolla koko ryhmä voi vaivattomasti tutustua erityisesti nuorille suunnattuihin aktiviteetteihin.

Seurakunta voi vuokrata kokonaisen majoitusrakennuksen edullisesti omaan käyttöönsä, mikä takaa rauhallisen opiskeluympäristön ja ryhmän tiiviin yhdessäolon. Luokkatilat ovat kätevästi saman katon alla.

Täysihoitoon sisältyvät ateriat tarjoillaan runsaasta noutopöydästä. Eerikkilän ruoat ovat tunnetusti terveellisiä ja maistuvia.

Salibandyliitto järjestää Eerikkilässä ensi kesänä salibandyriparin. Riparille valitaan 25 motivoitunutta pelaajaa.

Rippikoulutarjous seurakunnille

Täysihoitohinnat alk. / vrk, kun leirin kesto 7 vrk ( esim. su-su)

 hlö / vrk
Huoneisto 3-5-hh 71€
Hotelli 2-hh 81€

Ruokailut

Aamiainen, lounas ja päivällinen runsaasta noutopöydästä sisältyvät hintaan.

Iltapala 6,92 €/ hlö

Tilat

Luento- ja liikuntatilat sekä saunat (jalkapallohallia lukuun ottamatta) ovat käytettävissä veloituksetta, milloin ne ovat muilta ryhmiltä vapaana.

Lisämaksulliset tilat: Jalkapallohalli ja harjoitushalli (ylipainehalli)

Liikunnanohjaus

Urheiluopiston liikunnanohjaajan antama liikunnanohjaus alkaen 76,60 €/h + 4,83 €/hlö.

Salibandyripari

Suosittu salibandyripari jälleen 2020 

Eerikkilä, Salibandyliitto, Jääkiekkoliitto ja Tammelan seurakunta järjestävät yhteistyössä rippileirin 2005-syntyneille salibandyn pelaajille. Riparille on paikkoja 50:lle motivoituneelle pelaajalle, joten luvassa on tasokkaan harjoittelun lisäksi taatusti ikimuistoisia hetkiä hyvässä porukassa.

Lue lisää täältä.