Leirit

Leirikoulu

Leirikoulu Eerikkilässä on jokaisen ikiliikkujan ja luonnonystävän unelma.  Eerikkilässä ihmisen osaamisen kehittäminen on kaiken keskiössä. Eerikkilän leirikoulussa oppilailla on mahdollisuus kokea oppimisen ja onnistumisen iloa ainutlaatuisessa ympäristössä.

Eerikkilän leirikoulut ovat liikunta- ja luontopainotteisia. Ohjelmavalikoimamme on monipuolinen, ja sopivia lajeja löytyy joka lähtöön. Ohjauksesta vastaa Eerikkilän ammattitaitoiset liikunnanohjaajat ja luonto- ja eräoppaat.

Opetamme myös täysin uusia taitoja ja liikuntalajeja leiriläisille. Mottomme on, että kaikki voivat oppia ja nauttia tekemisestä, kun vain saavat tilaisuuden! Meillä kukaan ei jää ilman opastusta. Liikuntavaihtoehdoissamme on omat tunnit pienemmille ja isommille leirikoululaisille.

Opiston liikuntatilat tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia omatoimiseen liikkumiseen. Ympäröivältä Hämeen järviylängöltä löytyy upeita retkikohteita. Liesjärvi, Torronsuo ja Saaren Kansanpuisto tarjoavat elämyksiä luonnon ystäville. Lisäksi Forssan viihdeuimala vesihelmi on suosittelemisen arvoinen vierailukohde koululaisryhmille.

Olemme tehneet leirikoulun tilaamisen helpoksi ja paketoineet samaan pakettiin kaiken. Leirikoulupaketiimme sisältyy majoitus ja liinavaatteet, täysihoitoateriat ja 4 tuntia ohjattua liikuntaa / vrk. Lisäksi liikunta-, luokka-, ja saunatilamme ovat luokan käytössä ilman lisämaksua.

LEIRIKOULUN HINNAT

Hinta sisältää:
Täysihoidon (1 x aamiainen, lounas, päivällinen /vrk)
Liinavaatteet (pyyhkeet vain hotellimajoituksessa)
Luokka-, liikunta- ja saunatilojen käytön (ennakkoon laaditun ohjelman mukaisesti, pl. jalkapallohalli)
4 tuntia ohjattua liikuntaa / vrk

Ryhmän koko max. 30 oppilasta.

Ilmaispaikat aikuisille: Yksi aikuinen veloituksetta 15 oppilasta kohti.

Tutustu tuntivalikoimaan


  • Leirikoulu 1 vrk
  • HOTELLI / TAMMELA SPORTTIHUONE 2-HH
  • HOTELLI / TAMMELA SPORTTIHUONE TAI HUONEISTO 3-5 HH
  • HIGH: huhti-toukokuu ja elo-syyskuu
  • 87
  • 77
  • LOW: loka-maaliskuu ja kesä-heinäkuu
  • 77
  • 67

Leirikoulut ovat Opetusministeriön tukemaa vapaan sivistystyön koulutusta. Niiden tulee olla kestoltaan vähintään 1 vuorokauden mittaisia ja sisältöön kuulua vähintään 10 oppituntia (keskimäärin 5 tuntia per päivä) ohjattua toimintaa.

Lisätiedot: sari.virta@eerikkila.fi, p. 0201 108 236