Leirit

Leirikoulu

Leirikoulu Eerikkilässä on jokaisen ikiliikkujan ja luonnonystävän unelma.  Eerikkilässä ihmisen osaamisen kehittäminen on kaiken keskiössä. Eerikkilän leirikoulussa oppilailla on mahdollisuus kokea oppimisen ja onnistumisen iloa ainutlaatuisessa ympäristössä.

Eerikkilän leirikoulut ovat liikunta- ja luontopainotteisia. Ohjelmavalikoimamme on monipuolinen, ja sopivia lajeja löytyy joka lähtöön. Ohjauksesta vastaa Eerikkilän ammattitaitoiset liikunnanohjaajat ja luonto- ja eräoppaat.

Opetamme myös täysin uusia taitoja ja liikuntalajeja leiriläisille. Mottomme on, että kaikki voivat oppia ja nauttia tekemisestä, kun vain saavat tilaisuuden! Meillä kukaan ei jää ilman opastusta. Liikuntavaihtoehdoissamme on omat tunnit pienemmille ja isommille leirikoululaisille.

Opiston liikuntatilat tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia omatoimiseen liikkumiseen. Ympäröivältä Hämeen järviylängöltä löytyy upeita retkikohteita. Liesjärvi, Torronsuo ja Saaren Kansanpuisto tarjoavat elämyksiä luonnon ystäville. Lisäksi Forssan viihdeuimala vesihelmi on suosittelemisen arvoinen vierailukohde koululaisryhmille.

Olemme tehneet leirikoulun tilaamisen helpoksi ja paketoineet samaan pakettiin kaiken. Leirikoulupaketiimme sisältyy majoitus ja liinavaatteet, täysihoitoateriat ja 4 tuntia ohjattua liikuntaa / vrk. Lisäksi liikunta-, luokka-, ja saunatilamme ovat luokan käytössä ilman lisämaksua.

LEIRIKOULUN HINNAT

Hinta sisältää:
Täysihoidon (1 x aamiainen, lounas, päivällinen /vrk)
Liinavaatteet (pyyhkeet vain hotellimajoituksessa)
Luokka-, liikunta- ja saunatilojen käytön (ennakkoon laaditun ohjelman mukaisesti, pl. jalkapallohalli)
4 tuntia ohjattua liikuntaa / vrk

Ryhmän koko max. 30 oppilasta.

Ilmaispaikat aikuisille: Yksi aikuinen veloituksetta 15 oppilasta kohti.

Tutustu tuntivalikoimaan

Tulosta esite


  • Leirikoulu 1 vrk
  • HOTELLI / TAMMELA SPORTTIHUONE 2-HH
  • HOTELLI / TAMMELA SPORTTIHUONE TAI HUONEISTO 3-5 HH
  • AIK.
  • 87
  • 77
  • 6-12 V.
  • 77
  • 67

Leirikoulut ovat Opetusministeriön tukemaa vapaan sivistystyön koulutusta. Niiden tulee olla kestoltaan vähintään 1 vuorokauden mittaisia ja sisältöön kuulua vähintään 10 oppituntia (keskimäärin 5 tuntia per päivä) ohjattua toimintaa.

Lisätiedot: sari.virta@eerikkila.fi, p. 0201 108 236

Ihana luonnonrauha, hyvä sauna (iso rantasauna). Todella pätevät ja innostavat ohjaajat ja opiskelijat. Hienot puitteet pitää leirikoulua!

Ruoka erinomaista. Kaiken kaikkiaan oli upeata. Suosittelemme muillekin! Kiitos!

Puistokadun koulun leiriläiset / Loimaa

Ohjelma oli runsas ja täyspainoista. Tosin olisi voinut olla vähemmän uimiseen liittyvää. Ohjaajat päteviä ja asiansa osaavia, oppilaita innostavia ja selkeitä ohjeisstuksessaan.

Syksy 2016

Ruoka oli aivan mahtavaa, sitä oli riittävästi ja monipuolisesti. Ruokalan kahvi olisi voinut olla parempaa. Hyvät majoitustilat. Kokonaisuudessaan loistava paikka pitää leirikoulua kauniissa maisemassa. Lisäksi järjestäjälla pitkä ja ymmärtävä pinna. Kiitos siitä! Kaikki me tykättiin olla.  Kiitos teille!

Syksy 2016

Erinomainen paikka keirikoulua varten. Ohjaajille lämmin kiitos kannustavasta ohjauksesta ja hyvistä järjestelyistä.
Ruoka oli myös erinomaisen maittavaa ja majoitustilat siistit. Meitä tietysti myös säät suosi ja nautimme ranatasunasta ja uinnista iltasella.

Kevät 2016

Iso kiitos Eerikkilälle onnistuneesta leirikoulusta. Kiitos joustavuudesta sekä järjestelyjen että ohjelman suhteen. Asiat toimi niin kuin piti, ja tilat ym. puitteet olivat kohdillaan. Ruoka oli maittavaa ja henkilökunta kaikinpuolin mukavaa ja osaavaa! Mahdollisuus käyttää Eerikkilän liikuntapaikkoja sekä lainata tarvittaessa varusteita joustavasti ja maksutta oli erittäin hieno asia. Toivottavasti vielä joskus pääsee uudelleen Eerikkilään!

Kuitinmäen koulu