Hyvinvointi

Hyvinvointiviikonloppu

Uutta! Rauhallinen viikonloppu kehoa kesytellen ja mieltä lepytellen.

Tässä viikonlopussa keho ja mieli palautuvat arjen aikatauluista ja kiireen kiristyksistä. Viikonlopussa ovat läsnä luonnon, liikkeen, pysähtymisen ja rauhoittumisen voima. Ihana viikonloppu sinulle itsellesi. Tule yksin tai jaa kokemus ystävien tai puolison kanssa.

Vaikka teemoina on pysähtyminen ja rauhoittuminen, ei viikonloppu ole pelkkää olemista, sillä keho ja mieli tarvitsevat aktiivista, rasitustasoltaan sopivaa liikettä, jotta voimme kokea palautumisen tunteen. Viikonlopun aikana pääset kokemaan mm.  Slowpuls Palautumisohjelmia, jotka ovat aktiivisia kehon ja mielen liike- ja rentoutusohjelmia ja Fascialinjausta, joka suoristaa ryhdin ja auttaa kehoa joustavammaksi. Päivät aloitamme luonnosta nauttien, liikkeen ja olemisen sopusoinnulla.

Viikonlopun ohjelmassa on kevyttä ja rentouttavaa liikuntaa ammattilaisen ohjauksessa, joten aikaisempaa liikuntataustaa ei välttämättä tarvita. Viikonlopun kruunaa tasokas majoitus ja terveelliset ja maittavat ateriat kehutusta noutopöydästä.

Hinta alk. 259 € / hlö.

Ohjaajana: Nina Pajanti-Raudus  (Psykiatrinen sairaanhoitaja, Life Coach, MB-elämäntaidon valmentaja, Rentoutusterapeutti (SRT), Rentoutusopastaja (SHY).) Lue lisää Ninasta

Lue myös Ninan blogi luonnon hyvinvointivaikutuksista >> E.Outdoor-blogi

Haluatko varata hyvinvointiviikonlopun ryhmällesi? Kysy lisää myyntipalvelustamme!