Vapaa-aika

Aikuisten harrastekurssit

Liikuntakursseja aktiivisille aikuisille

Aikuisten harrastekurssit ovat aktiivisia liikuntatapahtumia sisältäen ammattilaisen laatiman ohjauksen tai valmennuksen sekä täysihoidon. Aikuisten liikuntakursseihin voit hyödyntää Smartum- ja virikeseteleitä, joilla voit maksaa puolet kurssin osallistujamaksusta.

Movement Weekend 2017

25.-27.8.2017

Movement Weekendin sisältö kehittyy ja viikonloppu kokoaa yhteen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kehonpainoharjoittelusta kiinnostuneet ihmiset jo neljättä kertaa Jukka Rajalan johdolla kesän lopulla 2017. Vuoden 2017 MW:ssä on entistäkin monipuolisempi tarjonta, jossa huomioitu eritasoiset liikkujat. Lisäksi ammattivalmentajille on oma ryhmä, jossa luvassa monipuolista sisältöä voima- ja liikkuvuusharjoittelusta, sekä palautumisen optimoinnista luentojen ja käytännönharjoitusten muodossa.

Movement Weekend 2016 myytiin loppuun ja vaikka tulevalle vuodelle olemme varanneet entistä enemmän majoituskapasiteettia, ei ilmoittautumista kannata jättää ihan viime metreille. Katso videolta viime vuoden tunnelmia Movementista.

Ilmoittaudu nyt ja varaa itsellesi kesän 2017 Movement-elämys.

Osallistumismaksu: 1-hh 350 €, 2-hh 320 €

Nice Fun

Nice Fun – Treeniviikonloppu

20.-22.10.2017

NICE FUN on energiaa lataava viikonloppu  aktiivisesti liikkuville naisille.  Mukaansa tempaava ohjelma ja naisten rento yhdessäolo tuovat tervetullutta vastapainoa muulle arjelle. Viikonlopun aikana saat ottaa tehot irti monipuolisesta ohjelmasta ja mahdollisuuden keskittyä treenaamiseen hyvässä seurassa. Nice Fun on viikonloppu sinulle itsellesi! Tule yksin tai yhdessä parhaan treenikaverisi kanssa.

2-hengen  hotellihuoneessa 1-hengen hotellihuoneessa
279€ 319€

Ystäväalennus -20 €

Hinta sisältää hotellimajoituksen täysihoidolla, monipuolisen ohjelma ja PUMA-treenitopin.

Ohjaajana: Henna-Riikka Koskelainen

UUTTA! Mahdollisuus Inbody-kehon koostumuksen mittaukseen . Tarjoushinta kurssilaisille 25€. Ilmoittaudu mittaukseen s-postilla: henna-riikka.koskelainen@eerikkila.fi tai verkkokaupassa kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.