SHA – jalkapallo

Jalkapalloleirit

Meillä järjestät jalkapalloleirit joukkueellesi ympäri vuoden. Eerikkilä on jalkapallon valtakunnallinen valmennuskeskus, joka tarjoaa erinomaiset olosuhteet ympärivuotiseen harjoitteluun.

Eerikkilän ylpeydenaiheita ovat jalkapallostadion Eerikkilä Areena sekä jalkapallokenttä, joissa kummassakin pelataan lämmitettävällä luonnonnurmikentällä. Olosuhteita täydentävät täysimittainen jalkapallohalli (Eerikkilä-halli) ottelun tallentamisen mahdollistavine kamerajärjestelmineen, sekä junioriotteluihin ja harjoitteluun tarkoitettu harjoitushalli. Näiden lisäksi lämmitettävä keinonurmikenttä mahdollistaa ympärivuotisen harjoittelun.

Meillä pitävät harjoitusleirejään eritasoiset jalkapalloilijat maajoukkueista nappuloihin. Suomen Palloliitto on Eerikkilän strateginen yhteistyökumppani ja järjestää suuren osan maajoukkueleirityksistään tiloissamme. Eerikkilän nurmilla ja hallissa pelataan vuosittain myös useita juniorimaaotteluita.

Testiasema tarjoaa fyysisen kunnon mittausta jalkapalloilijoille.  Testiaseman tietokanta sisältää yli 21 000 jalkapalloilijan testiarvot. Valikoimastamme löytyy myös harjoitteita fysiikan kehittämiseen, mukavaa oheisohjelmaa kuten luontoliikuntaa ja tiimikisailuja, sekä luentoja.  Ohjaamisesta vastaavat liikunnan ammattilaiset.  Kysy lisää testipaketeista ja liikuntavalikoimasta myyntipalvelustamme.

Räätälöimme jokaiselle harjoitusleirille leiripaketin sopivilla harjoitusajoilla ja monipuolisilla vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksilla. Leirin varaaminen meiltä on helppoa, valitse majoitusvaihtoehto kolmesta eri vaihtoehdosta, täysihoitopaketti ja lisää siihen haluamasi oheisohjelmat.

LEIRIPAKETIT

Pakettihinta sisältää  majoituksen valitussa majoitusluokassa, ateriat (aamiainen, lounas ja päivällinen), sauna-, luento- ja liikuntatilat sekä kentät (kentät ja hallit ei talvikaudella ).

Taulukosta löydät hinnat kahden vuorokauden leiripaketille. Kysy myös vuorokausihintaa sekä edullisempia arkihintojamme!


2 VRK PE-SUAIK.6-12 V.
SVIITTI 2-HH226206
LOMAHUONEISTO 45 3-4 HH186166
HOTELLI 2-HH166146
HOTELLI 3-4 HH146126
TAMMELA HUONEISTO / SPORTTIHUONE 3-5 HH146126

Leirit ovat Opetusministeriön tukemaa vapaan sivistystyön koulutusta. Niiden tulee olla kestoltaan vähintään 1 vuorokauden mittaisia ja sisältöön kuulua vähintään 10 tuntia (keskimäärin 5 tuntia per päivä) ohjattua toimintaa.

Olemme kiertäneet maajoukkueiden kanssa ympäri Eurooppa monissa leirikeskuksissa. Voimme ylpeydellä todeta Eerikkilän olevan Euroopan mittakaavassa aivan huipputasoa maajoukkueiden leirityksen, maaotteluiden ja karsintaturnausten järjestämisen osalta. Laadukkaat harjoitusolosuhteet, kaikki lähellä, mahtava luonto ympärillä ja kruununa aina avulias henkilökunta, jonka kanssa yhteistyö toimii saumattomasti.

Marianne MiettinenHuippujalkapallopäällikkö tytöt, Maajoukkuevalmentaja WU19