SHA – jalkapallo

Jalkapalloleirit

Meillä järjestät jalkapalloleirit joukkueellesi ympäri vuoden. Eerikkilä on valtakunnallinen jalkapalloilun valmennuskeskus, joka tarjoaa erinomaiset olosuhteet ympärivuotiseen harjoitteluun.

Eerikkilän ylpeydenaiheita ovat jalkapallostadion Eerikkilä Areena sekä jalkapallokenttä, joissa kummassakin on pelataan lämmitettävällä luonnonnurmikentällä. Olosuhteita täydentävät täysimittainen jalkapallohalli (Eerikkilä-halli) ottelun tallentamisen mahdollistavine kamerajärjestelmineen ja lämmitettävä keinonurmikenttä, jotka mahdollistavat ympärivuotisen harjoittelun.

Meillä pitävät harjoitusleirejään eritasoiset jalkapalloilijat maajoukkueista nappuloihin. Suomen Palloliitto on Eerikkilän virallinen yhteistyökumppani ja järjestää suuren osan maajoukkueleirityksistään tiloissamme. Eerikkilän nurmilla ja hallissa pelataan vuosittain myös useita juniorimaaotteluita.

Testiasema tarjoaa fyysisen kunnon mittausta jalkapalloilijoille.  Testiaseman tietokanta sisältää yli 21 000 jalkapalloilijan testiarvot. Valikoimastamme löytyy myös harjoitteita fysiikan kehittämiseen, mukavaa oheisohjelmaa kuten luontoliikuntaa ja tiimikisailuja, sekä luentoja.  Ohjaamisesta vastaavat liikunnan ammattilaiset.  Kysy lisää testipaketeista ja liikuntavalikoimasta myyntipalvelustamme.

Räätälöimme jokaiselle harjoitusleirille leiripaketin sopivilla harjoitusajoilla ja monipuolisilla vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksilla. Leirin varaaminen meiltä on helppoa, valitse majoitusvaihtoehto kolmesta eri vaihtoehdosta, täysihoitopaketti ja lisää siihen haluamasi oheisohjelmat. Katso esitteestämme jalkapalloleirin malliohjelma hintoineen.

Uusi harjoitushalli

Eerikkilän Urheiluopistolle on valmistui uusi harjoitushalli vuonna 2016.  Ylipaine-harjoitushallilla pyritään vastaamaan jalkapallo- ja salibandytoiminnan kasvuun Eerikkilässä.  Jalkapallossa halli sopii harjoittelemiseen ja junioriotteluihin.

Lue lisää uudesta harjoitushallista

LEIRIPAKETIT

Pakettihinta sisältää  majoituksen valitussa majoitusluokassa, ateriat (aamiainen, lounas ja päivällinen), sauna-, luento- ja liikuntatilat sekä kentät (kentätä ja hallit ei talvikaudella ).

Taulukosta löydät hinnat kahden vuorokauden leiripaketille. Kysy myös vuorokausihintaa sekä edullisempiä arkihintojamme!


2 VRK PE-SUAIK.6-12 V.
SVIITTI 2-HH222202
LOMAHUONEISTO 45 3-4 HH182162
HOTELLI 2-HH162142
HOTELLI 3-4 HH142122
TAMMELA HUONEISTO / SPORTTIHUONE 3-5 HH142122

Leirit ovat Opetusministeriön tukemaa vapaan sivistystyön koulutusta. Niiden tulee olla kestoltaan vähintään 1 vuorokauden mittaisia ja sisältöön kuulua vähintään 10 tuntia (keskimäärin 5 tuntia per päivä) ohjattua toimintaa.