SHA – jalkapallo

Jalkapallokoulut

Eerikkilän jalkapallokoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän jalkapallotoiminnasta vastaava Sami Hyypiä Academy, jonka ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta. Katso alta jalkapallokoulumme ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupan kautta!

SHA Football Camps

Oletko sinä?

  • Kehittymishaluinen, motivoitunut nuori futaaja, jolla on jalkapalloon liittyviä unelmia
  • Pidät uuden oppimisesta futiksen parissa
  • Nautit löytää uusia kivoja kokemuksia saman henkisten kavereiden kanssa

SHA FUTISLEIRIEN KOHOKOHDAT

Leireillä on kaksi isoa tavoitetta 1) opit jonkin sinulle uuden taidon pelin teknisistä tai taktisista asioista 2) pidät hauskaa futiksen parissa muiden motivoituneiden pelaajien kanssa

Leirin ammattivalmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun jalkapallon opettamismenetelmään Ekkono-metodiin, joka kehittää erityisesti pelin ymmärrystä (lisää Ekkono-metodista). Leirin valmennus tapahtuu espanjalaisten päävalmentajien toimesta englanniksi, mutta tulkkauksesta vastaavat mukanaolevat SHA:n suomalaiset valmentajat.

Pääset maistamaan urheilijan elämää viikonlopun ajan kokonaisvaltaisen valmennuksen näkökulmasta huippuolosuhteissa.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle unohtumaton futisviikonloppu uusien kavereiden kesken. Ymmärryksesi pelistä kehittyy ja näin ollen palaat kotiin kehittyneenä ja entistäkin motivoituneempana pelaajana uusien oppien myötä.

Katso alta ajankohta ja tarkempi teema seuraavalle futisleirille ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa kehittymään!

SHA MAALINTEKOLEIRI

27.-29.12.2019 

8-13-vuotiaille tytöille ja pojille, hinta 185 €

Maalinteko on taito, jonka oppiminen on äärimmäisen hankalaa, mutta johon on kuitenkin opittavissa systemaattisia ratkaisuja. Leirillä tehdään maaleja ja tavoitellaan ratkaisuja seuraavin kysymyksin: 1) Miten autan pelaamisellani joukkuettani tekemään enemmän maaleja? 2) Miten edesautan pelaamisellani, että pääsen tehokkaammin ja enemmän maalintekopaikkoihin? Tuomme mukaan myös uusia sisältöjä niille, jotka ovat olleet jo aiemmin mukana. Tervetuloa oppimaan lisää maalinteosta!

Leirin päävalmentajat tulevat Espanjasta, Kataloniasta. Valmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun pelaajalähtöiseen jalkapallon opettamismenetelmään Ekkono-metodiin. Valmennus tapahtuu englannin kielellä, mutta SHA:n suomenkieliset apuvalmentajat pitävät huolen, että vuorovaikutus on sujuvaa pelaajien ja valmentajien välillä.

Hinta sisältää Ekkono-valmennuksen, täysihoidon, Puma-varusteen ja futisaiheisen luennon.

”Tämä on ollut todella kiva leiri. Valmentajien kysymät kysymykset saavat miettimään pelaamista tarkemmin. Täytyy opetella näkemään kenttä aina ennen kuin saa pallon. Myös vastustajan ohittamiseen olen saanut paljon vinkkejä.”

Arttu, 13-v.

”Yksi kaverini on ollut täällä SHA Football Campilla kerran aiemmin ja kehui paljon kokemustaan. Täällä on ollut tosia hauskaa ja olen oppinut paljon kaikenlaista uutta, mitä en ennen ollut tullut ajatelleeksi. Osaan kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin entistä enemmän.”

Viivi, 11-v.

”Halusin tulla kehittymään juuri niissä tietyissä asioissa, joita täällä opetetaan. Oma valmentajani laittoi vanhemmille sähköpostia ja innostuin heti. Ekkono-valmentajat ovat olleet todella taitavia, osaavia, iloisia ja kannustavia. Saa uusia kavereita. Minunkin pelin havainnointikyky on parantunut näiden harjoitusten ansiosta.”

Eemil, 12-v.

Myös vanhempien on mahdollista tulla seuraamaan SHA Football Camp-leirejä ja lomailemaan Eerikkilään kyseisinä ajankohtina.

  • kysy paketista lisätietoja vastaanotostamme

Vanhempien varaukset vastaanotostamme 0201 108 200, reception@eerikkila.fi tai varauslomakkeella 

OrsaSportin jalkapallokoulut Eerikkilässä

OrsaSport rakastaa jalkapalloa ja tekee työtä lajin ja jalkapallokulttuurin edistämiseksi.  OrsaSport tekee määrätietoista työtään suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon kehittämiseksi Orsan Akatemia ja Lauran Akatemia toiminnassa. Orsan potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saari järjestää suosittuja potkutekniikkaleirejä Eerikkilässä. OrsaSport on Eerikkilän pitkäaikainen kumppani.

Pelipaikkakohtainen Potkutekniikkaleiri

29.11-1.12.2019 

OrsaSport järjestää toisen Pelipaikkakohtaisen Potkutekniikkaleirin tavoitteellisille tyttöpelaajille ikäluokista 2002-2004 Eerikkilässä.

Leirin valmentajina toimivat OrsaSportin potkutekniikan ammattivalmentajat Eeva-Maria Saari ja Dali Meller. Leirille otetaan mukaan vain pelipaikoittain 22 kenttäpelaajaa, pelipaikat ovat jaoteltu seuraavanlaisesti:

Hyökkääjät (4)
Laitahyökkääjät (4)
Keskikenttäpelaajat (ylempi/alempi) (6)
Laitapuolustajat (4)
Topparit (4)

Leirillä harjoitellaan oman pelipaikan potkuteknisiä taitoja pelitilanteiden omaisesti. Pelaajia otetaan leirille mukaan haun perusteella jokaiselle pelipaikalle vain ylläolevan mukaisesti (lukumäärä – hakea voi ensisijaiselle pelipaikalle sekä toissijaiselle). Harjoitukset leirillä tehdään pienryhmissä pelipaikoittain, harjoitusohjelman pelipaikkakohtaisesti näet alta.

Leirille haun kautta hyväksytyille pelaajille lähetetään myös hyvissä ajoin ennen leiriä sähköpostitse ravinto- ja harjoituspäiväkirja, joka palautetaan täytettynä ennen leiriä meille. Leirillä käydään jokaisen osallistujan kanssa henkilökohtainen palaveri omasta harjoitteluohjelmasta ja ravinnosta (harjoittelu, palautuminen, ravinto).  (Ravinto- ja fysiikkavalmentaja Anne Parnila / OrsaSport). *Mikäli olet ollut mukana aiempana vuonna, päivitetään ja kartoitetaan tämän hetkinen tilanteesi. Pelaajat käyttävät leirillä OrsaSportin yhteistyökumppani Xampionin sensoripohjallisia. Harjoituksista kerätty data analysoidaan yhdessä pelaajien kanssa.

Haku avoinna OrsaSportin sivuilla. Huomioithan leirille hakiessasi, että leiri on tarkoitettu yksinomaisesti motivoituneille ja tavoitteellisille pelaajille. Pelaajan tulee omata hyvä peruspotkutekninen taitotaso (syötöt/laukaukset laatu perusteknisissä suorituksissa)  pelipaikasta huolimatta.

Hinta sisältää sekä yksilöllisen ohjauksen pienryhmissä pelipaikoittain, sekä ravintovalmentajan henkilökohtaisen opastuksen ja täyshoidon Eerikkilän Urheiluopistolla 2 hengen huoneissa. Jaettavaan varustepakettiin kuuluu Puman treenipaita, shortsit sekä sukat.

Hinta 257 €

Orsan Akatemia

27.-29.12.2019

Vuodesta 2006 alkaen toiminut tyttöjen talenttileiri Orsan Akatemia toimii Lauran Akatemian “isosiskona”. Leiritoiminta on räätälöity 12-15-vuotiaille lupaaville, ja jalkapalloon ykköslajina satsaaville tyttöpelaajille.

Orsan Akatemian leirille valitaan n. parikymmentä pelaajaa kuhunkin ikäluokkaan, hakemukset leirille tulee jättää OrsaSportin sivujen Orsan Akatemia-osion hakuohjeiden mukaisesti. Leirihinta sisältää kolmepäiväisen täysihoidon, opetuksen ja kattavan varustepaketin. Leireillä vierailee usein pelaajia ja valmentajia myös muista maista.

Akatemian järjestää kaksi kertaa vuodessa Eerikkilän Urheiluopistolla OrsaSport. Lisätiedot leiristä www.orsasport.com/orsanakatemia

Hinta 257€

Joulukuun Potkutekniikkaleiri

29.12-31.12.2019 

LEIRI ON TÄYNNÄ!

OrsaSport järjestää jo yhdennentoista Potkutekniikkaleirin Eerikkilässä tavoitteellisille 04-10 syntyneille poika- ja tyttöjuniorieille. Leirin valmentajina toimivat OrsaSportin potkutekniikan ammattivalmentajat Eeva-Maria Saari ja Dali Meller. Potkutekniikkaleirin muut valmentajat ovat aiemmilta potkutekniikkaleireiltä tuttuja ammattitaitoisia OrsaSportin valmentajia.

OrsaSportin potkutekniikkaleirit ja valmennukset ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri Suomen. Joulun välipäiviin sijoittuva leiri keskittyy täysin potkutekniikkaan, ja pelissä/kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikoihin. Leirillä harjoitellaan ja opetetaan pelaajille peruspotkuteknisistä ominaisuuksista eteenpäin taitoja kartuttaen tasolla 1. Osallistujat jaetaan n. 10 pelaajan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista ja tasonsa mukaista ohjausta.

Huomioithan, että leirillä on kaksi potkutekniikan tasoryhmää, merkitsethän ilmoittautuessasi kumpaan ryhmään osallistut, ryhmien ohjelma on harjoituksissa hieman erilainen. Taso 2 on huomattavasti kuitenkin teknisesti vaativampi ja harjoituksissa tehdään vaikeampia suorituksia, jotka vaativat hyvän perusteknisen osaamisen pohjan.

Lähtökohtaisesti ilmoittautuessasi olet mukana harjoitusryhmässä TASO 1. Merkitse kuitenkin ilmoittautuessasi lisätietoihin selkeästi teksti TASO 2, kuitenkin noudattaen ohjeistusta/suositustamme:

Potkutekniset perustaidot ovat hyvin hallussa, ja vähintään joku seuraavista pätee sinuun pelaajana halutessasi mukaan tason 2 ryhmään:
– Käyt yksityis- tai pienryhmävalmennuksessa (OrsaSport)
– Olet ollut useammin kuin kerran joukkuevalmennuksessamme (OrsaSport)
– Olet ollut vähintään kaksi kertaa potkutekniikkaleirillämme (Eerikkilä tai OrsaSport potkutekniikkaleiri muualla Suomessa)

Huomioithan, että kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille, motivoituneille ja oppimishaluisille pelureille lähtötaitotasosta huolimatta.

Kolmen päivän ohjelmaan mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi mm. toiminnallista oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, saunomista, uimista ja paljon hauskaa yhdessäoloa.

Ohjelman lisäksi leiri sisältää täysihoidon Eerikkilän huippuoloissa ja Puman laadukkaan varustepaketin (mm treenipaita ja pallo, sekä mahdollisia muita vaihtelevia tuotteita).

Hinta 204 €

Lauran Akatemia

29.-31.12.2019

OrsaSportin järjestämä Lauran Akatemia perustettiin vuonna 2014 palvelemaan Suomen lupaavimpien 9-12 vuotiaiden tyttöjalkapalloilijoiden kehitystä ”pikkusiskona”  suositulle Orsan Akatemialle.

Akatemian keulahahmo Laura Österberg Kalmari on kautta aikain eniten naisten maajoukkuetasolla maaleja tehnyt pelaajamme, maaotteluita naisten maajoukkueen paidassa on kertynyt yli sata.

Orsan Akatemian leirille valitaan n. parikymmentä pelaajaa kuhunkin ikäluokkaan, hakemukset leirille tulee jättää OrsaSportin sivujen Orsan Akatemia-osion hakuohjeiden mukaisesti. Lauran Akatemian toiminnasta saat kätevästi Lauran Akatemia-osiosta lisätietoa OrsaSportin sivuilta:

www.orsasport.com/lauranakatemia

Hinta sisältää kolmepäiväisen täysihoidon, opetuksen ja kattavan varustepaketin.

Hinta 257€

Tunnelmia futiskouluistamme