SHA – jalkapallo

Jalkapallokoulut

Eerikkilän jalkapallokoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän jalkapallotoiminnasta vastaava Sami Hyypiä Academy, jonka ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta. Katso alta jalkapallokoulumme ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupan kautta!

SHA Football Camps

Oletko sinä?

 • Kehittymishaluinen, motivoitunut nuori futaaja, jolla on jalkapalloon liittyviä unelmia
 • Pidät uuden oppimisesta futiksen parissa
 • Nautit löytää uusia kivoja kokemuksia saman henkisten kavereiden kanssa

SHA FUTISLEIRIEN KOHOKOHDAT

Leireillä on kaksi isoa tavoitetta 1) opit jonkin sinulle uuden taidon pelin teknisistä tai taktisista asioista 2) pidät hauskaa futiksen parissa muiden motivoituneiden pelaajien kanssa

Leirin ammattivalmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun jalkapallon opettamismenetelmään Ekkono-metodiin, joka kehittää erityisesti pelin ymmärrystä (lisää Ekkono-metodista). Leirin valmennus tapahtuu espanjalaisten päävalmentajien toimesta englanniksi, mutta tulkkauksesta vastaavat mukanaolevat SHA:n suomalaiset valmentajat.

Pääset maistamaan urheilijan elämää viikonlopun ajan kokonaisvaltaisen valmennuksen näkökulmasta huippuolosuhteissa.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle unohtumaton futisviikonloppu uusien kavereiden kesken. Ymmärryksesi pelistä kehittyy ja näin ollen palaat kotiin kehittyneenä ja entistäkin motivoituneempana pelaajana uusien oppien myötä.

Katso alta ajankohta ja tarkempi teema seuraavalle futisleirille ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa kehittymään!

SHA MAALINTEKOLEIRI

27.–29.12.2018

8-13-vuotiaille tytöille ja pojille, hinta 185 €

Maalinteko on taito, jonka oppiminen on äärimmäisen hankalaa, mutta johon on kuitenkin opittavissa systemaattisia ratkaisuja. Leirillä tehdään maaleja ja tavoitellaan ratkaisuja seuraavin kysymyksin: 1) Miten autan pelaamisellani joukkuettani tekemään enemmän maaleja? 2) Miten edesautan pelaamisellani, että pääsen tehokkaammin ja enemmän maalintekopaikkoihin? Tuomme mukaan myös uusia sisältöjä niille, jotka ovat olleet jo aiemmin mukana. Tervetuloa oppimaan lisää maalinteosta!

Leirin päävalmentajat tulevat Espanjasta, Kataloniasta. Valmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun pelaajalähtöiseen jalkapallon opettamismenetelmään Ekkono-metodiin. Valmennus tapahtuu englannin kielellä, mutta Sami Hyypiä Akatemian suomenkieliset apuvalmentajat pitävät huolen, että vuorovaikutus on sujuvaa pelaajien ja valmentajien välillä.

Hinta sisältää Ekkono-valmennuksen, täysihoidon, Puma-varusteen ja futisaiheisen luennon.

SHA Taktiikkaleiri

14.–16.10.2018 -> Leiri on täynnä

8-13-vuotiaille tytöille ja pojille, 185 €

Taktisesti oikeat ratkaisut voivat muuttaa pelin suunnan koko joukkueen hyväksi, mutta oikeita asioita on harjoiteltava määrätietoisesti pienestä pitäen. Mitkä ovat jalkapallon tärkeimmät taktiset asiat juniori-iässä? Mitä asioita pelaajan tulee tunnistaa sekä puolustus että hyökkäyssuuntaan, jotta pystyy tekemään pelin kannalta edistäviä ratkaisuja jo tässä ikävaiheessa? Tämä tapahtumarikas futiskokemus taktisista prioriteeteista on suunniteltu pelaajille, jotka nauttivat jalkapallon oppimisesta ja haluavat tulla paremmaksi pelin ymmärtämisessä harjoitus harjoitukselta. Tuomme mukaan myös uusia sisältöjä niille, jotka ovat olleet jo aiemmin mukana leirillä.

Leirin päävalmentajat tulevat Espanjasta, Kataloniasta. Valmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun pelaajalähtöiseen jalkapallon opettamismenetelmään Ekkono-metodiin. Valmennus tapahtuu englannin kielellä, mutta SHA:n suomenkieliset apuvalmentajat pitävät huolen, että vuorovaikutus on sujuvaa pelaajien ja valmentajien välillä.

Hinta sisältää Ekkono-valmennuksen, täysihoidon, Puma-varusteen ja futisaiheisen luennon.

”Tämä on ollut todella kiva leiri. Valmentajien kysymät kysymykset saavat miettimään pelaamista tarkemmin. Täytyy opetella näkemään kenttä aina ennen kuin saa pallon. Myös vastustajan ohittamiseen olen saanut paljon vinkkejä.”

Arttu, 13-v.

”Yksi kaverini on ollut täällä SHA Football Campilla kerran aiemmin ja kehui paljon kokemustaan. Täällä on ollut tosia hauskaa ja olen oppinut paljon kaikenlaista uutta, mitä en ennen ollut tullut ajatelleeksi. Osaan kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin entistä enemmän.”

Viivi, 11-v.

”Halusin tulla kehittymään juuri niissä tietyissä asioissa, joita täällä opetetaan. Oma valmentajani laittoi vanhemmille sähköpostia ja innostuin heti. Ekkono-valmentajat ovat olleet todella taitavia, osaavia, iloisia ja kannustavia. Saa uusia kavereita. Minunkin pelin havainnointikyky on parantunut näiden harjoitusten ansiosta.”

Eemil, 12-v.

Myös vanhempien on mahdollista tulla seuraamaan SHA Football Camp-leirejä ja lomailemaan Eerikkilään kyseisinä ajankohtina.

 • kysy paketista lisätietoja vastaanotostamme

Vanhempien varaukset vastaanotostamme 0201 108 200, reception@eerikkila.fi tai varauslomakkeella 

OrsaSportin jalkapallokoulut Eerikkilässä

OrsaSport rakastaa jalkapalloa ja tekee työtä lajin ja jalkapallokulttuurin edistämiseksi.  OrsaSport tekee määrätietoista työtään suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon kehittämiseksi Orsan Akatemia ja Lauran Akatemia toiminnassa. Orsan potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saari järjestää suosittuja potkutekniikkaleirejä Eerikkilässä. OrsaSport on Eerikkilän pitkäaikainen kumppani.

Elite Camp – pelipaikkakohtainen potkutekniikkaleiri

24.-25.11.2018

Uutuus leiri tavoitteellisille 2000-2003 syntyneille tyttöpelaajille 

OrsaSport järjestää pelipaikkakohtaisen Potkutekniikkaleirin tavoitteellisille tyttöpelaajille ikäluokista 2000-2003. Leirin valmentajina toimivat potkutekniikkavalmentajat Eeva-Maria Saari ja Dali Meller.

Leirille otetaan mukaan vain pelipaikoittain 22 kenttäpelaajaa, pelipaikat ovat jaoteltu seuraavanlaisesti:

 • Hyökkääjät (4)
 • Laitahyökkääjät (4)
 • Keskikenttäpelaajat (ylempi/alempi) (6)
 • Laitapuolustajat (4)
 • Topparit (4)

Leirillä harjoitellaan oman pelipaikan potkuteknisiä taitoja pelitilanteissa. Pelaajia otetaan leirille mukaan haun perusteella jokaiselle pelipaikalle vain ylläolevan mukaisesti (lukumäärä). Harjoitukset leirillä tehdään pienryhmissä pelipaikoittain (4-6 pelaajaa), harjoitusohjelman pelipaikkakohtaisesti näet alta.

Leirille haun kautta hyväksytyille pelaajille lähetetään myös hyvissä ajoin ennen leiriä sähköpostitse ravinto- ja harjoituspäiväkirja, joka palautetaan täytettynä ennen leiriä meille. Leirillä käydään jokaisen osallistujan kanssa henkilökohtainen palaveri omasta harjoitteluohjelmasta ja ravinnosta (harjoittelu, palautuminen, ravinto).  (Anne Parnila / OrsaSport)

Hakuohjeet leirille löytyvät alta. Huomioithan leirille hakiessasi, että sinulla tulee olla hyvä peruspotkutekninen taitotaso, leiri on tarkoitettu vain hyvän peruspotkutekniikan (syötöt/laukaukset laatu) omaaville pelaajille pelipaikasta huolimatta. Leirillä ei käydä läpi erikseen peruspotkuteknisiä taitoja.

Leirin hinta on 232€

Hinta sisältää yksilöllisen ohjauksen pienryhmissä harjoituksissa lisäksi ohjelman mukaiset luennot ja ravintovalmentajan henkilökohtaisen opastuksen sekä täyshoidon Eerikkilän Urheiluopistolla 2hh. Varustepakettiin kuuluu Puman treenipaita, shortsit sekä sukat, BlenderBottlen juomapullo.

Voit merkitä hakemukseen kaksi pelipaikkaa joille leirillä paikkaa haet. Toissijainen, mikäli et mahtuisi mukaan ensisijaiselle pelipaikallesi, saatamme tarjota sinulle paikkaa silti toissijaiselle pelipaikallesi. Hakuaika leirille päättyy 14.10. tai aiemmin, mikäli pelaajat ovat jo valittu mukaan, käsittelemme hakemuksia hakujärjestyksessä syksyn aikana. Suosittelemme laittamaan hakemuksen jo siis hyvissä ajoin.

Hae rohkeasti mukaan ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen eeva@orsasport.com, laita hakemukseesi yhteystietojesi lisäksi seuraavat tiedot:

 1. Nimi, ikäluokka, joukkue
 2. Sarjataso
 3. Pelipaikka ensisijainen / pelipaikka toissijainen
 4. Tavoitteesi jalkapalloilijana

Syksyn Potkutekniikkaleiri

12.-14.10.2018 Leiri on tullut täyteen ja ilmoittautuminen suljettu!

Talven Potkutekniikkaleiri

29.-31.12.2018 Leiri on tullut täyteen ja ilmoittautuminen suljettu!

OrsaSportin järjestämä potkutekniikkaleiri potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla. Potkutekniikkaleirin muut ohjaajat ovat aiemmilta leireiltä tuttuja ammattitaitoisia OrsaSport-valmentajia.

Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 03-09 syntyneet poika- ja tyttöjuniorit.

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka erilaisine syöttöineen, pallon käsittelytaitoineen ja treeneissä harjoitellaan myös kentällä eri rooleissa
käytettäviä potkuteknisiä taitoja, sekä *havannointia pelaajan pelinäkökulmasta tilanteen mukaan (*taso 2). Osallistujat jaetaan n. 10 pelaajan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista, ja tasonsa mukaista ohjausta.

Leirillä on kaksi potkutekniikan tasoryhmää, merkitsethän ilmoittautuessasi kumpaan ryhmään osallistut, ryhmien ohjelma on
harjoituksissa hieman erilainen.

(Lähtökohtaisesti ilmoittautuessasi olet mukana harjoitusryhmissä TASO 1. Merkitse kuitenkin ilmoittautuessasi lisätietoihin selkeästi teksti
TASO 2, kuitenkin noudattaen ohjeistusta, että joku seuraavista pätee sinuun pelaajana, ja mikäli haluat mukaan tason 2 ryhmään:

1) Käyt yksityis- tai pienryhmävalmennuksessa (OrsaSport)
2) Olet ollut useammin kuin kerran joukkuevalmennuksessamme (OrsaSport)
3) Olet ollut vähintään kaksi kertaa potkutekniikkaleirillämme (Eerikkilä tai OrsaSport potkutekniikkaleiri muualla Suomessa)

Kolmen päivän ohjelmaan mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi mm. toiminnallista oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, saunomista, uimista ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Hinta sisältää täysihoidon Eerikkilän huippuoloissa ja Puman laadukkaan varustepaketin

Hinta 197 €

Naisten potkutekniikkaleiri

20.-21.10.2018

Ilmoittautuminen suljettu.

OrsaSport järjestää toistamiseen naisten harrastejalkapalloilijoille  potkutekniikkaleirin potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla.

Potkutekniikkaleirimme ja valmennuksemme ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri Suomen. Lokakuun loppuun Eerikkilän Urheiluopistolle sijoittuva viikonloppuleirimme keskittyy potkutekniikkaan, ja kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikoihin. Leirillemme ovat tervetulleita kaikki naisten harrastejalkapalloilijat eri sarjoista ja ikäluokista. Leirille ei ole taitotasovaatimusta, tärkeintä on halu oppia uutta ja nauttia sekä opista, että futiksesta hyvällä porukalla!

Potkutekniikkaleirimme muut ohjaajat ovat ammattitaitoisia OrsaSportin valmentajia.

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka erilaisine syöttöineen sekä pallon käsittelytaitoineen kentällä eri tilanteissa. Osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin, jolloin jokainen osallistuja saa myös mahdollisimman henkilökohtaista, ja tasonsa mukaista ohjausta.

Huomioithan, että potkutekniikkaleirimme, ja kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille ja motivoituneille pelureille taitotasosta huolimatta.

Viikonlopun mittaisella kahden päivän leirillä on ohjelmassa potkutekniikkavalmennuksen, ja siihen liittyvien harjoitusten/opetuksen myötä harrastukseen linkittyvää oheisharjoittelua mm. BALLBIC® sekä luento potkutekniikkaharjoittelusta.

Hinta 185 €

Ohjelman lisäksi leirimme sisältää täysihoidon Eerikkilän huippuoloissa (2hh), ja Puman laadukkaan harjoittelupaidan (+ mm hiuspanta, ja virkistävää Vitamin Well+ urheilujuomaa).

HUOM! Pidämme leirin osallistujamäärän rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista ja ryhmät siihen sopivan kokoisia.

Orsan Akatemia

27.- 29.12.2018

Vuonna 2006 perustettu Annen Akatemia on vaihtanut nimensä Orsan Akatemiaksi. Orsan Akatemia jatkaa nimeään vaihtaen korkeatasoisena huippuleirinä toimintaansa kehittäen. Tavoitteena on parantaa ja lisätä suomalaisten tyttöpelaajien mahdollisuuksia pysyä mukana kansainvälisessä kilpailussa, antaa vinkkejä, tietoja ja malleja jokaisen pelaajan omaan harjoitteluun.

Orsan Akatemia toimii Lauran Akatemian “isosiskona”, ja leiritoiminta on räätälöity 12-15-vuotiaille lupaaville ja lajiinsa satsaaville tytöille. Orsan Akatemian leirille valitaan n. parikymmentä pelaajaa kuhunkin ikäluokkaan.

Annen Akatemian ensimmäinen leiri järjestettiin joululomalla 2006, ja samalla aikataululla, Orsan Akatemia järjestetään kaksi kertaa vuodessa aina joulun välipäivinä ja juhannuksen jälkeen kesällä. Orsan Akatemialeireille pyritään tuomaan mahdollisuuksien mukaan myös ulkomaalaisvalmentajia ja pelaajaryhmiä.

Hinta sisältää kolmepäiväisen täysihoidon, opetuksen ja kattavan varustepaketin (arvo n. 100-160€).

Hinta 255 €

Lauran Akatemia

29.-31.12.2018

OrsaSportin järjestämä Lauran Akatemia perustettiin vuonna 2014 palvelemaan Suomen lupaavimpien 2005-2008 – syntyneiden tyttöjalkapalloilijoiden kehitystä ”pikkusiskona”  suositulle Annen Akatemialle. Akatemian keulahahmo Laura Österberg Kalmari on kautta aikain eniten naisten maajoukkuetasolla maaleja tehnyt pelaajamme, maaotteluita naisten maajoukkueen paidassa on kertynyt yli sata. Österberg Kalmari on valittu Suomen parhaaksi naispelaajaksi urallaan viisi kertaa.

Lauran Akatemia pyrkii lisäämään pelaajien tietoisuutta asenteen, motivaation ja laadukkaan harjoittelun merkityksestä kehitysprosessissa jo nuoressa iässä sekä opettamaan, mistä tekijöistä koostuu oikeanlaatuinen urheilijaelämä.Tavoitteena on lisätä pelaajien kipinää koko jalkapalloa kohtaan.

Leiri sisältää laadukkaan harjoittelun lisäksi mielenkiintoisia luentoja ja henkilökohtaista ohjausta. Leirille kutsutaan lahjakkaita pelaajia mukaan, sekä valitaan hakemusten perusteella ympäri Suomen yhteensä noin kuusikymmentä (60) pelaajaa, joista kahdeksan (8) maalivahtia.

Hinta sisältää kolmepäiväisen täysihoidon, opetuksen ja kattavan varustepaketin (arvo n. 100-160€).

Hinta 255 €

Tunnelmia futiskouluistamme