SHA – jalkapallo

Jalkapallokoulut

Eerikkilän jalkapallokoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän kaikesta jalkapallotoiminnasta vastaava Sami Hyypiä Academy, jonka ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta. Katso alta jalkapallokoulumme ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupan kautta!

SHA Football Camps

OLETKO SINÄ?

Kehittymishaluinen, motivoitunut nuori futaaja, jolla on jalkapalloon liittyviä unelmia

Tykkäät pitää hauskaa ja oppia uutta futiksen parissa

Nautit löytää uusia kivoja kokemuksia saman henkisten kavereiden kanssa
Jos tunnistat itsesi, SHA futisleirit on tarkoitettu Sinulle

SHA FUTISLEIRIEN KOHOKOHDAT

Leireillä on kaksi isoa tavoitetta 1) opit jonkin sinulle uuden taidon pelin teknisistä tai taktisista asioista 2) pidät hauskaa futiksen parissa muiden motivoituneiden pelaajien kanssa

Saat jotain, mitä muualta ei löydy: ammattivalmennusta espanjalaiseen Ekkono-metodiin perustuen, joka kehittää erityisesti pelin ymmärrystä (lisää Ekkono-metodista). Leirin valmennus tapahtuu espanjalaisten päävalmentajien toimesta englanniksi, mutta tulkkauksesta vastaavat mukanaolevat SHA:n suomalaiset valmentajat.

Pääset maistamaan urheilijan elämää viikonlopun ajan kokonaisvaltaisen valmennuksen näkökulmasta huippuolosuhteissa

Leirin harjoitteiden päämäärä on oppia tekemään pelin kannalta optimaalisimmat ratkaisut ja päätökset kentällä

YHDESSÄ UNELMISTA TOTTA

Tavoitteenamme on tarjota sinulle unohtumaton futisviikonloppu uusien kavereiden kesken

Ymmärryksesi pelistä kehittyy ja näin ollen palaat kotiin kehittyneenä ja entistäkin motivoituneempana pelaajana uusien oppien myötä

Katso alta ajankohta ja tarkempi teema seuraavalle futisleirille ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa kehittymään!

 


SHA Football Camp Taktiikkaleiri

15.–17.10.2017

8-13-vuotiaille tytöille ja pojille, 180€

Taktisesti oikeat ratkaisut voivat muuttaa pelin suunnan koko joukkueen hyväksi, mutta oikeita asioita on harjoiteltava määrätietoisesti pienestä pitäen. Mitkä ovat jalkapallon tärkeimmät taktiset asiat pelaajien ollessa 8-13-vuotiaita? Mitä asioita pelaajan tulee tunnistaa sekä puolustus että hyökkäyssuuntaan, jotta pystyy tekemään pelin kannalta edistäviä ratkaisuja jo tässä ikävaiheessa? Tämä kolmen päivän tapahtumarikas futiskokemus taktisista prioriteeteista on suunniteltu pelaajille, jotka nauttivat jalkapallon oppimisesta ja haluavat tulla paremmaksi pelin ymmärtämisessä harjoitus harjoitukselta.

Leirin päävalmentajat tulevat Espanjasta, Kataloniasta. Valmennus perustuu kansainvälisesti tunnustettuun pelaajalähtöiseen jalkapallon opettamismenetelmään Ekkono-metodiin. Valmennus tapahtuu englannin kielellä, mutta SHA:n suomenkieliset apuvalmentajat pitävät huolen, että vuorovaikutus on sujuvaa pelaajien ja valmentajien välillä.

Hinta sis. Ekkono-valmennuksen, täysihodon, Puma-varusteen ja futisaiheisen luennon.

_________________________________________________________________________________

Myös vanhempien on mahdollista tulla seuraamaan leiriä ja lomailemaan Eerikkilään.

Leirin aikana erikoishinta 15.-17.10.:

  • 150€/hlö hotellihuoneessa, 2-hh ( 1-hh 180€)
  • 180€/hlö uusissa lomahuoneistossa 2-4hh (1-hh 210€)

sis. 2 vrk:n majoituksen, samat täysihoitoruokailut kun leiriläisillä, mahdollisuuden käyttää liikuntatilojamme, sekä ohjattua liikuntaa

Vanhempien varaukset vastaanotostamme 0201 108 200, reception@eerikkila.fi tai varauslomakkeella 

Muistathan mainita varausta tehdessäsi ”SHA Camp – tarjouspaketti vanhemmille”.

OrsaSportin jalkapallokoulut Eerikkilässä

OrsaSport rakastaa jalkapalloa ja tekee työtä lajin ja jalkapallokulttuurin edistämiseksi.  OrsaSport tekee määrätietoista työtään suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon kehittämiseksi Orsan Akatemia ja Lauran Akatemia toiminnassa. Orsan potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saari järjestää suosittuja potkutekniikkaleirejä Eerikkilässä. OrsaSport on Eerikkilän pitkäaikainen kumppani.

Lokakuun Potkutekniikkaleiri
13.-15.10.2017

OrsaSportin järjestämä potkutekniikkaleiri Eeva-Maria Saaren johdolla.

Syksyn leiri keskittyy täysin potkutekniikkaan, ja kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikkoihin. Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 02-08 syntyneet tyttö- ja poikajuniorit.

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka syöttöineen, pallon käsittelytaitoineen ja erilaisine laukaustekniikoineen.  Osallistujat jaetaan ikänsä ja taitojensa mukaisesti pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista ja tasonsa mukaista ohjausta. (Mainitsethan lisätiedoissa, mikäli olet ollut aiemmin OrsaSportin potkutekniikkavalmennuksessa)

Kolmen päivän ohjelmaan mahtuu monipuolisten jalkapalloharjoitusten lisäksi oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, saunomista, uimista ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Hinta sisältää täysihoidon Eerikkilän huippuoloissa ja Puman laadukkaan varustepaketin.

Ilmoittautumiset 1.10. mennessä tai kunnes leiri tulee täyteen.

Hinta 195 €

TARJOUS FUTISKOULULAISTEN PERHEENJÄSENILLE!

Omatoiminen liikuntaloma Orsan Akatemian aikana 26.-28.6.2017 edullisemmin. Hinta sisältää hotellimajoituksen, ateriat (aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä liikunta- ja saunatilojemme käytön.

Hinnat alkaen: Aikuinen 85€ / vrk 2-hh, 110€ / vrk 1-hh, lapsi 43,50€ / vrk. Mainitse varausta tehdessäsi ”Orsasport-tarjous”.

Täytä varauspyyntölomake  tai ota yhteyttä: p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi

Lauran Akatemia

OrsaSportin järjestämä Lauran Akatemia perustettiin vuonna 2014 palvelemaan Suomen lupaavimpien 2005-2008 – syntyneiden tyttöjalkapalloilijoiden kehitystä ”pikkusiskona”  suositulle Annen Akatemialle. Akatemian keulahahmo Laura Österberg Kalmari on kautta aikain eniten naisten maajoukkuetasolla maaleja tehnyt pelaajamme, maaotteluita naisten maajoukkueen paidassa on kertynyt yli sata. Österberg Kalmari on valittu Suomen parhaaksi naispelaajaksi urallaan viisi kertaa.

Lauran Akatemia pyrkii lisäämään pelaajien tietoisuutta asenteen, motivaation ja laadukkaan harjoittelun merkityksestä kehitysprosessissa jo nuoressa iässä sekä opettamaan, mistä tekijöistä koostuu oikeanlaatuinen urheilijaelämä.Tavoitteena on lisätä pelaajien kipinää koko jalkapalloa kohtaan.

Leiri sisältää laadukkaan harjoittelun lisäksi mielenkiintoisia luentoja ja henkilökohtaista ohjausta. Leirille kutsutaan lahjakkaita pelaajia mukaan, sekä valitaan hakemusten perusteella ympäri Suomen yhteensä noin kuusikymmentä (60) pelaajaa, joista kahdeksan (8) maalivahtia.

Hinta sisältää kolmepäiväisen täysihoidon, opetuksen ja kattavan varustepaketin (arvo n. 100-160€).

Hinta 255 €

Orsan Akatemia

Annen Akatemia on muuttanut nimensä Orsan Akatemiaksi ja toiminta jatkuu saman hyväksi havaitun kaavan mukaisena. Akatemia on tarkoitettu lupaaville ja jalkapalloon tosissaan satsaaville 2002-2005 – syntyneille tyttöpelaajille.

Akatemian monipuolinen ohjelma sisältää useita lajiharjoituksia, mielenkiintoisia luentoja, oheisharjoittelua sekä henkilökohtaista ohjausta. Tavoitteena on parantaa ja lisätä suomalaisten tyttöpelaajien mahdollisuuksia pysyä mukana kansainvälisessä kilpailussa, antaa vinkkejä, tietoja ja malleja jokaisen pelaajan omaan harjoitteluun.

Hinta sisältää kolmepäiväisen täysihoidon, opetuksen ja kattavan varustepaketin (arvo n. 100-160€). Akatemian järjestää Orsasport.

Hinta 255 €

Tunnelmia futiskouluistamme