SHA – jalkapallo

Jalkapallokoulut

Eerikkilän jalkapallokoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän kaikesta jalkapallotoiminnasta vastaava Sami Hyypiä Academy, jonka ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta. Katso alta jalkapallokoulumme ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupan kautta!

SHA Football Camps

OLETKO SINÄ?

Kehittymishaluinen, motivoitunut nuori futaaja, jolla on jalkapalloon liittyviä unelmia

Tykkäät pitää hauskaa ja oppia uutta futiksen parissa

Nautit löytää uusia kivoja kokemuksia saman henkisten kavereiden kanssa
Jos tunnistat itsesi, SHA futisleirit on tarkoitettu Sinulle

SHA FUTISLEIRIEN KOHOKOHDAT

Leireillä on kaksi isoa tavoitetta 1) opit jonkin sinulle uuden taidon pelin teknisistä tai taktisista asioista 2) pidät hauskaa futiksen parissa muiden motivoituneiden pelaajien kanssa

Saat jotain, mitä muualta ei löydy: ammattivalmennusta espanjalaiseen Ekkono-metodiin perustuen, joka kehittää erityisesti pelin ymmärrystä (lisää Ekkono-metodista). Leirin valmennus tapahtuu espanjalaisten päävalmentajien toimesta englanniksi, mutta tulkkauksesta vastaavat mukanaolevat SHA:n suomalaiset valmentajat.

Pääset maistamaan urheilijan elämää viikonlopun ajan kokonaisvaltaisen valmennuksen näkökulmasta huippuolosuhteissa

Leirin harjoitteiden päämäärä on oppia tekemään pelin kannalta optimaalisimmat ratkaisut ja päätökset kentällä

YHDESSÄ UNELMISTA TOTTA

Tavoitteenamme on tarjota sinulle unohtumaton futisviikonloppu uusien kavereiden kesken

Ymmärryksesi pelistä kehittyy ja näin ollen palaat kotiin kehittyneenä ja entistäkin motivoituneempana pelaajana uusien oppien myötä

Katso alta ajankohta ja tarkempi teema seuraavalle futisleirille ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa kehittymään!

Tutustu SHA Futiskoulupakettien sisältöön:

SHA Football Camp Maalintekoleiri

5.-7.6.2017

8-13-vuotiaille tytöille ja pojille, 180€

Leiri on tullut täyteen. Voit ilmoittautua jonotuslistalle: antti.hakala@eerikkila.fi. Olemme yhteydessä mikäli paikka vapautuu.

Maalintekoleiri! Taito, jonka oppiminen on äärimmäisen hankalaa, mutta johon on kuitenkin opittavissa systemaattisia ratkaisuja. Leirillä tehdään maaleja ja tavoitellaan ratkaisuja seuraavin kysymyksin: 1) Miten autan pelaamisellani joukkuettani tekemään enemmän maaleja? 2) Miten edesautan pelaamisellani, että pääsen tehokkaammin ja enemmän maalintekopaikkoihin.  Tervetuloa oppimaan lisää maalinteosta!

Jalkapallokoulun hinta 180€  sisältää: Ekkono-valmennus, täysihoito Eerikkilässä, Puma-varuste ja futisaiheinen luento.


TARJOUS FUTISKOULULAISTEN PERHEENJÄSENILLE!

Omatoiminen liikuntaloma SHA Football Campin aikana edullisemmin. Hinta sisältää hotellimajoituksen, ateriat (aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä liikunta- ja saunatilojemme käytön sekä ohjattua liikuntaa.

Aikuinen 70€ / vrk 2-hh, 105€ / vrk 1-hh, lapsi 40€ / vrk. Mainitse varausta tehdessäsi ”SHA futiskoulu -tarjous”.

Täytä varauspyyntölomake  tai ota yhteyttä: p. 0201 108 200, urheiluopisto@eerikkila.fi

OrsaSportin jalkapallokoulut Eerikkilässä

OrsaSport rakastaa jalkapalloa ja tekee työtä lajin ja jalkapallokulttuurin edistämiseksi.  OrsaSport tekee määrätietoista työtään suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon kehittämiseksi Orsan Akatemia ja Lauran Akatemia toiminnassa. Orsan potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saari järjestää suosittuja potkutekniikkaleirejä Eerikkilässä. OrsaSport on Eerikkilän pitkäaikainen kumppani.

Kevään potkutekniikkaleiri

14.-16.4.2017

Leiri on tullut täyteen – Ilmoittaudu Heinäkuun leirille (vieritä sivua alaspäin)!

OrsaSport järjestää kahdeksannen potkutekniikkaleirinsä potkutekniikkavalmentaja Eeva-Maria Saaren johdolla Eerikkilän Urheiluopistolla.

Potkutekniikkaleirimme ovat saavuttaneet suuren suosion. Pääsiäisvapaiden lomaan sijoittuva leirimme keskittyy täysin potkutekniikkaan, ja kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikoihin. Leirillemme ovat tervetulleita kaikki vuosina 02-07 syntyneet tyttö- ja poikajuniorit.

Jalkapallokoulumme muut ohjaajat ovat aiemmilta potkutekniikkaleireiltämme tuttuja ammattitaitoisia valmentajia.

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka syöttöineen ja erilaisine laukauksineen. Osallistujat jaetaan pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista ja tasonsa mukaista ohjausta. Mainitsethan lisätiedoissa, mikäli olet ollut aiemmin OrsaSportin potkutekniikkavalmennuksessa ja otamme tämän parhaamme mukaan huomioon ryhmäjaoissa. Kuten potkutekniikkaleirikin, kaikki Orsan leirit ovat tarkoitettuja vain innokkaille ja motivoituneille pelureille.

Kolmen päivän ohjelmaan mahtuu monipuolisten potkutekniikkaharjoitusten lisäksi mm. oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, saunomista, uimista ja paljon hauskaa yhdessäoloa.

Ohjelman lisäksi leirimme sisältää täysihoidon Eerikkilän huippuoloissa, ja Puman laadukkaan varustepaketin (mm paita, pallo, juomapullo).

HUOM! Pidämme leirin osallistujamäärän rajallisena, jotta valmennus on varmasti myös henkilökohtaista ja ryhmät siihen sopivan kokoisia.

Hinta 195 €

LIIKUNTALOMATARJOUS ORSASPORTIN LEIRILÄISTEN PERHEENJÄSENILLE PÄÄSIÄISENÄ

Tervetuloa Eerikkilään vaikka koko perheen voimin! Tarjoamme leiriläisten perheenjäsenille liikuntaloman edullisempaan hintaan pääsiäisen Potkutekniikkaleirin aikana. Hinta sisältää majoituksen (2 yötä) hotellihuoneessa, ateriat, liikunta- ja saunatilojen käytön sekä ohjattua ryhmäliikuntaa. Aikuinen 140€ / vrk 2-hh, 210€ / vrk 1-hh, lapsi 80€ / vrk. Kysy myös yhden vuorokauden hintaa! Mainitse varausta tehdessäsi ”Orsasport-tarjous”

Varaukset: Sari Virta, sari.virta@eerikkila.fi, p. 0201 108 236 tai täytä varauspyyntölomake

KATSO MYÖS PÄÄSIÄISSPORTTI-TARJOUKSEMME! >> LUE LISÄÄ

Lauran Akatemia

3.-5.7.2017

OrsaSportin järjestämä Lauran Akatemia perustettiin vuonna 2014 palvelemaan Suomen lupaavimpien 2005-2008 – syntyneiden tyttöjalkapalloilijoiden kehitystä ”pikkusiskona”  suositulle Annen Akatemialle. Akatemian keulahahmo Laura Österberg Kalmari on kautta aikain eniten naisten maajoukkuetasolla maaleja tehnyt pelaajamme, maaotteluita naisten maajoukkueen paidassa on kertynyt yli sata. Österberg Kalmari on valittu Suomen parhaaksi naispelaajaksi urallaan viisi kertaa.

Lauran Akatemia pyrkii lisäämään pelaajien tietoisuutta asenteen, motivaation ja laadukkaan harjoittelun merkityksestä kehitysprosessissa jo nuoressa iässä sekä opettamaan, mistä tekijöistä koostuu oikeanlaatuinen urheilijaelämä.Tavoitteena on lisätä pelaajien kipinää koko jalkapalloa kohtaan.

Leiri sisältää laadukkaan harjoittelun lisäksi mielenkiintoisia luentoja ja henkilökohtaista ohjausta. Leirille kutsutaan lahjakkaita pelaajia mukaan, sekä valitaan hakemusten perusteella ympäri Suomen yhteensä noin kuusikymmentä (60) pelaajaa, joista kahdeksan (8) maalivahtia.

Hinta sisältää kolmepäiväisen täysihoidon, opetuksen ja kattavan varustepaketin (arvo n. 100-160€).

Hinta 255 €

Orsan Akatemia
26.-28.6.2017  

Annen Akatemia on muuttanut nimensä Orsan Akatemiaksi ja toiminta jatkuu saman hyväksi havaitun kaavan mukaisena. Akatemia on tarkoitettu lupaaville ja jalkapalloon tosissaan satsaaville 2002-2005 – syntyneille tyttöpelaajille.

Akatemian monipuolinen ohjelma sisältää useita lajiharjoituksia, mielenkiintoisia luentoja, oheisharjoittelua sekä henkilökohtaista ohjausta. Tavoitteena on parantaa ja lisätä suomalaisten tyttöpelaajien mahdollisuuksia pysyä mukana kansainvälisessä kilpailussa, antaa vinkkejä, tietoja ja malleja jokaisen pelaajan omaan harjoitteluun.

Hinta sisältää kolmepäiväisen täysihoidon, opetuksen ja kattavan varustepaketin (arvo n. 100-160€). Akatemian järjestää Orsasport.

Hinta 255 €

Heinäkuun Potkutekniikkaleiri
3.-5.7.2017

OrsaSportin järjestämä potkutekniikkaleiri Eeva-Maria Saaren johdolla.

Heinäkuun alun leiri keskittyy täysin potkutekniikkaan, ja kentällä käytettäviin erilaisiin tekniikkoihin. Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 02-08 syntyneet tyttö- ja poikajuniorit.

Leirin pääteemat ovat potkutekniikka syöttöineen, pallon käsittelytaitoineen ja erilaisine laukaustekniikoineen.  Osallistujat jaetaan ikänsä ja taitojensa mukaisesti pienryhmiin, joissa jokainen saa mahdollisimman henkilökohtaista ja tasonsa mukaista ohjausta. (Mainitsethan lisätiedoissa, mikäli olet ollut aiemmin OrsaSportin potkutekniikkavalmennuksessa)

Kolmen päivän ohjelmaan mahtuu monipuolisten jalkapalloharjoitusten lisäksi oheisharjoittelua, luento potkutekniikasta, saunomista, uimista ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Hinta sisältää täysihoidon Eerikkilän huippuoloissa ja Puman laadukkaan varustepaketin.

Ilmoittautumiset 26.6. mennessä tai kunnes leiri tulee täyteen.

Hinta 195 €

Tunnelmia futiskouluistamme