SHA – jalkapallo

Valmentajaseminaarit SHA

Valmentajaseminaarit

Sami Hyypiä Akatemia ja Ekkono yhdistää motivoituneet ja kehittymishaluiset valmentajat seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin. Tarjolla on kansainvälisen tason valmennusseminaareja tarkoituksena antaa valmentajille uusia ideoita itsensä, pelaajansa ja joukkueensa kehittämiseen. Valmentajaseminaarit pyrkivät antamaan työkalut valmentajan avuksi, niin että harjoittelussa tapahtuu oikeat asiat, oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Kukin täydennyskoulutus sisältää teoriaa, ohjattua työskentelyä ja käytännön malliharjoituksia.

SEURAAVAT KURSSIAJANKOHDAT

  • SHA Valmentajaseminaari: 7–13-vuotiaiden valmentajille suunnattu syventävä Ekkono-koulutus 6.-7.3.2018 ILMOITTAUTUMINEN AUKI (alla)

Sami Hyypiä Akatemian valmentajaseminaari Ekkono-metodilla

6.–7.3.2018

 7-13-vuotiaiden valmentajille suunnattu syventävä Ekkono-koulutus

Teema: Lahjakkaiden pelaajien kriteerit ja teknis-taktisten laatutekijöiden suunnittelu 7-13-v. ikävaiheessa

Koulutuskuvaus: Pelaajat ja seurat rakentavat tulevaisuutensa lapsiurheiluvaiheessa. Mitkä ovat kriteerit, joilla tunnistetaan ja löydetään lahjakkaat pelaajat erityisesti pelinymmärryksen kannalta tässä ikävaiheessa? Pelaajia, jotka eivät välttämättä ole kyseisellä hetkellä vahvimpia, mutta jotka omaavat suurimman potentiaalin tulevaisuuteen? Talenttien tunnistamisen jälkeen on välttämätöntä tietää, mitkä laatutekijät ja harjoitussisällöt kuuluvat tämän ikävaiheen vaatimuksiin pelin ymmärryksen kannalta. Nämä sisällöt käydään kurssilla yksityiskohtaisesti läpi ja annetaan käytännön työkaluja näiden laatutekijöiden käyttöön omassa valmennustyössä.

Seminaarista ansaitsee 6 täydennyskoulutustuntia UEFA B –lisenssiin.

Hinta:

199 € (2 HH) tai 234 € (1 HH). Sisältäen koulutuksen, kurssimateriaalin, hotellimajoituksen ja ohjelman mukaiset ateriat.

Lisätiedot seminaarin sisältöä koskien: Antti Hakala, antti.hakala@eerikkila.fi, p. 0201 108 231
Lisätiedot majoitus- ja muista käytännön asioista: Sari Kytäjä, sari.kytaja@eerikkila.fi, p. 0201 108 235

100 % osallistujista suosittelisi ekkono-kurssia eteenpäin

Tutkimustulos

Parasta koulutuksessa oli malliharjoitukset ja niiden yksityiskohdat

Seminaaripalaute

Kurssilla toimivat käytännön esimerkit, yksityiskohtaisuus, analyyttisyys

Seminaaripalaute

Hyvä kouluttaja: hyvä tyyli

Seminaaripalaute

Tutustu myös: