SHA – jalkapallo

Jalkapalloturnaukset

Eerikkilä yhdistää joukkueet, pelaajat ja toimihenkilöt ikimuistoisiin turnaustapahtumiin ympäri vuoden. Toivotamme joukkueet lämpimästi tervetulleeksi kansainvälisiin ja kansallisiin turnauksiin. Odotettavissa on kovatasoisia pelejä, tiimihengen kansvattamista, joukkueena kasvamista ja yhteisöllistä turnaustunnelmaa Eerikkilän huippuolosuhteissa. Samalla vanhemmille tarjoutuu erinomainen tilaisuus tulla seuraamaan pelejä ja urheilla monipuolisesti opiston tasokkaissa liikuntatiloissa.Eerikkilä Sport & Outdoor Resort järjestää yhteistyössä HJK:n ja FC Hongan kanssa kovatasoiset 16 joukkueen Suomen Palloliiton 1. tason lopputurnaukset 14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ajankohta ja osallistujat

T14 1. tason turnaus järjestetään yhteistyössä FC Hongan kanssa 3.-5.8.2018. Turnaukseen pääsee järjestävän seuran Hongan lisäksi Helsingin/Uusimaan Aluesarjan seitsemän parasta, Tampereen/Lännen Aluesarjan kolme parasta ja Puolen Suomen Liigan viisi parasta joukkuetta.

P14 1. tason turnaus järjestetään yhteistyössä HJK:n kanssa 10.-12.8.2018. Turnaukseen pääsee järjestävän seuran HJK:n lisäksi Etelä-Länsi –Liigan kymmenen parasta ja Puolen Suomen Liigan viisi parasta joukkuetta.

Ohjelma

Pelit pelataan Eerikkilän huippuolosuhteissa. Turnauksissa hyödynnetään STATS-pelianalyysipalvelun laadukkaita kameroita. Osa peleistä pyritään striimaamaan nettiin suorina lähetyksinä. Kaikki joukkueet majoittuvat Eerikkilässä ja pääsevät nauttimaan juuri remontoidun ravintolan palveluista. Pelien lisäksi valmentajille järjestetään laadukas valmentajakoulutustilaisuus molemmissa turnauksissa.

Myös vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan pelejä ja majoittumaan esimerkiksi Eerikkilän uusissa lomahuoneistoissa tai huviloissa. Lisätietoja vanhempien majoitusvarauksista reception@eerikkila.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tehdään turnausvastaava Saku Koskiselle joko sähköpostitse osoitteeseen saku.koskinen@eerikkila.fi tai puhelimitse numeroon +358 50 5110924. Ilmoittautuminen täytyy tehdä viimeistään 20.6. mennessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä ei aluksi tarvita muuta kuin joukkueen ja yhteyshenkilön tiedot. Pelaajalista syntymäaikoineen ja pelinumeroineen täytyy toimittaa 15.7. mennessä.

Hinta

Joukkueen osallistumismaksu on 300 euroa.

Jokaisen pelaajan ja joukkueen taustahenkilön osallistumismaksu on 155 euroa. Hinta sisältää majoituksen (pe-su) ja ruokailut (aamupala la-su, lounas pe-su, päivällinen pe-la, iltapala pe-la). Lisäruokailuja saa lisämaksusta. Mikäli joukkue majoittuu Hirsihovissa, on hinta 120 euroa per henkilö.

Lisätiedot

Turnauksesta lisätietoja saa turnausvastaavilta Saku Koskiselta (saku.koskinen@eerikkila.fi, +358 50 5110924) ja Tero Koskelalta (tero.koskela@eerikkila.fi, +358 40 7010216). Majoituksesta ja käytännön järjestelyistä Eerikkilässä lisätietoja antaa Kirsi Järvinen (kirsi.jarvinen@eerikkila.fi , +358 20 1108 233).