SHA – jalkapallo

Jalkapalloturnaukset

Eerikkilä yhdistää joukkueet, pelaajat ja toimihenkilöt ikimuistoisiin turnaustapahtumiin ympäri vuoden. Toivotamme joukkueet lämpimästi tervetulleeksi kansainvälisiin ja kansallisiin turnauksiin. Odotettavissa on kovatasoisia pelejä, tiimihengen kasvattamista, joukkueena kasvamista ja yhteisöllistä turnaustunnelmaa Eerikkilän huippuolosuhteissa. Samalla vanhemmille tarjoutuu erinomainen tilaisuus tulla seuraamaan pelejä ja urheilla monipuolisesti opiston tasokkaissa liikuntatiloissa.

Palloliiton 1. tason lopputurnaukset

Tytöt 14 v. 2.-4.8.2019
Pojat 14 v. 9.-11.8.2019

Eerikkilän Urheiluopisto järjestää kovatasoiset 16 joukkueen Suomen Palloliiton 1. tason lopputurnaukset 14-vuotiaille tytöille ja pojille.

T14 1. tason turnaus järjestetään yhteistyössä HJK:n kanssa 2.-4.8.2019. Turnaukseen pääsee järjestävän seuran HJK:n lisäksi Helsingin/Uusimaan Ykkösen seitsemän parasta, Tampereen/Lännen Aluesarjan kolme parasta ja Puolen Suomen Liigan viisi parasta joukkuetta.

P14 1. tason turnaus järjestetään yhteistyössä Hongan kanssa 9.-11.8.2019. Turnaukseen pääsee järjestävän seuran Hongan lisäksi Etelä-Länsi –Liigan kymmenen parasta ja Puolen Suomen Liigan viisi parasta joukkuetta.

Turnaukset pelataan Eerikkilän Urheiluopiston loistavissa puitteissa, jotka mahdollistavat neljä peliä pelattavaksi samanaikaisesti. Turnauksissa hyödynnetään STATS-pelianalyysipalvelua, ja Eerikkilä Areenalla pelattavat pelit lähetetään suorana lähetyksenä Internetin välityksellä. Myös kaikki muut ottelut kuvataan, ja otteluiden videotallenteet ovat joukkueiden saatavana pian otteluiden päättymisen jälkeen. Kaikki joukkueet majoittuvat opistolla ja saavat nauttia vuosi sitten valmistuneen hienon ravintolan palveluista. Joukkueilla on myös esimerkiksi mahdollisuus käydä saunomassa Eerikkilän rantasaunassa ja nauttia luonnonkauniista ympäristöstä. Lisäksi valmentajille järjestetään laadukas valmentajakoulutustilaisuus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tehdään turnausvastaava Saku Koskiselle joko sähköpostitse osoitteeseen saku.koskinen@eerikkila.fi tai puhelimitse numeroon +358 50 5110924. Ilmoittautuminen täytyy tehdä 19.6. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ei aluksi tarvita muuta kuin joukkueen ja yhteyshenkilön tiedot. Pelaajalista syntymäaikoineen ja pelinumeroineen täytyy toimittaa 19.7. mennessä.

Hinta

Joukkueen osallistumismaksu on 300 euroa.

Jokaisen pelaajan ja joukkueen taustahenkilön osallistumismaksu on 165 euroa. Hinta sisältää majoituksen (pe-su) ja ruokailut (aamupala la-su, lounas pe-su, päivällinen pe-la, iltapala pe-la). Lisäruokailuja saa lisämaksusta.

Majoitus

Majoitusasioista yhteydenotot Kirsi Järviseen puhelimitse 020 1108 233 tai sähköpostitse kirsi.jarvinen@eerikkila.fi. Majoitukset on varattava 19.6. mennessä, mutta mitä aikaisemmin Kirsiin on yhteydessä, sitä todennäköisemmin saa joukkueen haluamaansa majoitusvaihtoehtoon. Majoitusvarauksen yhteydessä tarvitaan täydellinen seuran nimi ja laskutusosoite, Y-tunnus sekä yhteyshenkilön yhteystiedot. Ilmoita myös tieto turnaukseen saapuvien pelaajien ja taustahenkilöiden määrästä (miehiä ja/tai naisia). Myöhemmin tarvitaan jokaisen nimi, osoite, syntymäaika ja ruoka-aineallergiat.

Lisätiedot

Turnauksesta lisätietoja saa turnausvastaavilta Saku Koskiselta (saku.koskinen@eerikkila.fi, +358 50 5110924) ja Tero Koskelalta (tero.koskela@eerikkila.fi, +358 40 7010216).