FBA – salibandy

Salibandyleirit

Salibandyleiri Floorball Academyn huippuolosuhteissa. Salibandy tuo vuosittain satoja pelaajia leirille Eerikkilään, aloittelevista junioreista lähtien. Suomalaiset maajoukkueet suuntaavat maailmalle Eerikkilän kautta, olosuhteemme on suunniteltu huippusalibandyn ehdoilla.

Monitoimihalli, toiminnallisen harjoittelun alue sekä uudet oheistilat takaavat parhaat mahdolliset olosuhteet salibandyharjoittelulle. Puitteet salibandylle on suunniteltu yhteistyössä liiton ammattilaisten kanssa. Monitoimihallin lisäksi jalkapallohallissa sekä harjoitushallissa on käytössä kaukalo salibandyharjoitteluun tiettyinä ajankohtina.

Räätälöimme jokaiselle leiripaketin sopivilla harjoitusajoilla ja monipuolisilla vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksilla. Harjoitusleirin varaaminen meiltä on helppoa, valitse majoitusvaihtoehto kolmesta eri vaihtoehdosta, täysihoitopaketti ja lisää siihen haluamasi oheisohjelmat.

VIDEOJÄRJESTELMÄ

Eerikkilän monitoimihallissa on kiinteä videokuvausjärjestelmä. Kokonaisuuden avulla voidaan kuvata otteluita ja harjoituksia eri kuvakulmista. Kuvattu materiaali tallentuu videopalvelimelle, josta se voidaan siirtää käytettäväksi ja jatkojalostettavaksi valmentajien käyttöön esim. ulkoisen kovalevyn tai sähköisen ympäristön kautta.

OTTELUIDEN TAI HARJOITUSTEN VIDEOINTI KATTOKAMEROILLA

– sis. aineiston muistitikulla valmentajan analysoitavaksi. Hinta 120,- / ottelu tai treeni

LEIRIPAKETIT

Pakettihinta sisältää  majoituksen valitussa majoitusluokassa, ateriat (aamiainen, lounas ja päivällinen), sauna-, luento- ja liikuntatilat sekä kentät.

Taulukosta löydät hinnat kahden vuorokauden leiripaketille. Kysy myös vuorokausihintaa sekä edullisempiä arkihintojamme!


2 VRK PE-SUAIK.6-12 V.
SVIITTI 2-HH226206
LOMAHUONEISTO 45 3-4 HH186166
HOTELLI 2-HH166146
HOTELLI 3-4 HH146126
TAMMELA HUONEISTO / SPORTTIHUONE 3-5 HH146126

Leirit ovat Opetusministeriön tukemaa vapaan sivistystyön koulutusta. Niiden tulee olla kestoltaan vähintään 1 vuorokauden mittaisia ja sisältöön kuulua vähintään 10 tuntia (keskimäärin 5 tuntia per päivä) ohjattua toimintaa.

Eerikkilä on salibandyväelle ja varsinkin maajoukkueille todella tärkeä kehittymisen kehto. Olemme jo vuosia tehneet loistavaa yhteistyötä opiston kanssa loistavissa puitteissa. Mielestäni meillä on yhteiset arvot urheilun ja salibandyn kehityskaarelle. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhömme.

Petteri NykkyMiesten maajoukkueen päävalmentaja