FBA – salibandy

Salibandykoulut

Eerikkilän salibandykoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän kaikesta salibandytoiminnasta vastaava Floorball Academy, jonka ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta. Salibandykoulujen leiripaketteihin sisältyy laadukasta opetusta, majoitus ja täysihoito.

JUSSI PIHA NO LOOK -SALIBANDYLEIRI

17.-19.2.2020

Loppuunmyyty!

10-13-vuotiaille tytöille ja pojille

Syöttäminen on taito, jonka oppimiseen liittyy monta osa-aluetta. Oppimalla syöttämisen salat, muuttuu pelaaminen helpommaksi sekä tehokkaammaksi. Leirillä opitaan mm. syöttötekniikkaa, syötön vastaanottamista, sekä ajoitusta. Leirillä harjoitellaan myös maalintekoa, koska laadukkaiden syöttöjen tarkoitus on lopulta luoda parempia tilaisuuksia viimeistelyyn. No look -leirillä käydään lisäksi läpi urheilijan arkea. Leirin päävalmentaja ja maajoukkuepelaaja Jussi Piha vetää nuorille inspiroivan luennon motivoidakseen nuoria kohti heidän omia unelmiaan.

Leirin päävalmentajana toimii Suomen maajoukkuehyökkääjä Jussi Piha. Piha oli voittamassa Suomelle maailmanmestaruutta 2018. Sen lisäksi hänellä on tilillään viisi Suomen mestaruutta. Salibandyliigan runkosarjassa Piha on toistaiseksi saalistanut yli 245 syöttöpistettä. Pihan intohimona on ovelien syöttöjen jakaminen maalintekijöille.

Hinta 185€  sisältää valmennuksen, täysihoidon, ja salibandyaiheisen luennon.