FBA – salibandy

Salibandykoulut

Eerikkilän salibandykoulut suunnittelee ja toteuttaa Eerikkilän kaikesta salibandytoiminnasta vastaava Floorball Academy, jonka ammattitaitoiset ohjaajat varmistavat koulujemme opetuksen olevan huippulaadukasta. Salibandykoulujen leiripaketteihin sisältyy laadukasta opetusta, josta on paljon hyötyä omalla pelaajauralla, majoitus ja täysihoito, sekä salibandyaiheinen tuotelahja.

Katso alta salibandykoulumme ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupan kautta!

FBA Maalivahtileiri

24.-26.2.2017

Huippulaadukas leiri maalivahdeille hiihtolomalla. Maalivahtileiri sopii 2001-2005 syntyneille pojille ja tytöille.

Floorball Academy järjestää hiihtolomalla Eerikkilässä salibandykoulun maalivahdeille. Leirillä saat laadukasta maalivahtivalmennusta ja harjoittelet valmennuskeskuksen huippuolosuhteissa. Leiri sisältää paljon käytännön harjoittelua. Harjoitusten lisäksi luvassa mukavaa yhdessäoloa ja ikimuistoisia hetkiä samanhenkisten salibandy-ihmisten kanssa.

Hinta 190€

Hintaan sisältyy täysihoito (ateriat, majoitus) Eerikkilän huippuolosuhteissa, laadukas FBA-valmennus sekä PUMA-tuote.

(Saatavilla myös muutama paikka huoltajille / valmentajille, jotka haluavat tulla mukaan leirille. Hinta 170€, sisältäen täysihoidon ja majoituksen jaetussa 2-hh huoneessa toisen aikuisen kanssa. Myös huoltajien ilmoittautuminen verkkokaupan kautta.)

Salibandyripari

Salibandyliitto ja Tammelan seurakunta järjestävät yhteistyössä rippileirin 2002-syntyneille salibandyn pelaajille. Riparille valitaan 25 motivoitunutta pelaajaa, joten luvassa on tasokkaan harjoittelun lisäksi taatusti ikimuistoisia hetkiä hyvässä porukassa.

Rippikouluopetuksesta Eerikkilässä vastaa Tammelan seurakunta ja Salibandyvalmentajina toimivat Salibandyliiton ikäluokkavalmentajat.

Ilmoittautuminen suljettu – ripari täynnä.

Leiriaika: 25.6.-2.7.2017, Eerikkilä

Konfirmaatio: 2.7.2017, Tammelan kirkko

Hinta: 695€.

  •  täysihoito
  • valmennus
  • rippikouluopetus
  • oheisohjelma leirillä
  • konfirmaatio