FBA – salibandy

FBA Valmentajaseminaarit

Eerikkilä ja Floorball Academy yhdistää motivoituneet ja kehittymishaluiset valmentajat seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin. Tarjolla on kansainvälisen tason valmennusseminaareja tarkoituksena antaa valmentajille uusia ideoita itsensä, pelaajansa ja joukkueensa kehittämiseen. Tutustu tulevaan seminaari- ja koulutustarjontaamme ja ilmoittudu mukaan verkkokaupan kautta.

LASTEN JA NUORTEN HYVÄ HARJOITTELU PALLOILULAJEISSA

2.-4.2.2018

Teemoina mm. lasten ja nuorten fyysinen kasvu ja kehitys, psyykkinen valmennus, taidon oppiminen sekä valmentaminen joukkuelajeissa.

Mukana huippupuheenvuoroja asiantuntijoilta: Harri Hakkarainen, Sami Kalaja, Kirsi Hämäläinen, Seppo Pulkkinen, Erik Piispa, Mika Saari, Paula Arajärvi ja Antti Paananen.

Ilmoittautuminen avoinna valmentajat ry:n sivuilla:

https://tapahtumat-coach-fi.pwire.fi/tapahtumat/seminaari-lasten-ja-nuorten-hyva-harjoittelu-palloilulajeissa/Salibandyn huippu-urheilupäivät

19.-20.5.2018

Tapahtuma suomalaisille salibandyvalmentajille ja valmennuspäälliköille Eerikkilän Urheiluopistolla. FBA ja Salibandyliitto kokoaa salibandyvalmentajat huippu-urheilupäiville kehittämään suomalaista salibandyä.

Lisätiedot: Salibandyliiton valmennuspäällikkö Jari Oksanen, jari.oksanen@floorball.fi, p. 0400 529 002
Lisätiedot Eerikkilää koskien: Jukka-Pekka Koistinen, jukka-pekka.koistinen@eerikkila.fi, p. 0201 108 232