Uusi harjoitushalli Eerikkilään

Halli palvelee sekä jalkapallo- että salibandyasiakkaita. Suunnittelussa on panostettu uuteen teknologiaan, valaistukseen ja energiatehokkuuteen.

Eerikkilän Urheiluopistolle rakennetaan uusi harjoitushalli. Uudella harjoitushallilla pyritään vastaamaan jalkapallo- ja salibandytoiminnan kasvuun Eerikkilässä. Lajien kausiluonteisuus mahdollistaa hallin hyödyntämisen molemmissa lajeissa. Jalkapallossa halli sopii harjoittelemiseen ja junioriotteluihin. Salibandykäytössä halliin mahtuu samanaikaisesti kolme salibandykaukaloa.

Tästä tulee Suomen ensimmäinen ilmastoitu ylipainehalli. – Petri Salo

– Uuden hallin myötä pystymme palvelemaan entistäkin paremmin kahden päälajimme asiakkaita, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.

Uutta teknologiaa ja energiatehokkuutta

Eerikkilään rakentuva harjoitushalli on ylipainehalli, jossa on hyödynnetty poikkeavalla tavalla uutta teknologiaa muun muassa valaistuksen ja ilmastoinnin osalta. Halliin tulee muun muassa Easy LED Oy:n ledivalaistus, digitaalinen ilmanlaaduntarkkailu ja ilmastointi sekä FIFA 2 Star -keinonurmialusta. Itse halli rakennetaan niin sanotulla ilmakennorakenteella, jolla on paras mahdollinen lämmöneristyskyky.

– Tästä tulee Suomen ensimmäinen ilmastoitu ylipainehalli. Halliin tulee myös suoravalaistus normaalin epäsuoran valaistuksen sijaan, mikä tuo huomattavaa valotehoa. Lisäksi katto päästää luonnonvaloa läpi, Eerikkilän kiinteistöpäällikkö Petri Salo kertoo.

Uusi harjoitushalli rakennetaan nykyisen jalkapallohallin läheisyyteen. Sen koko on 75 x 45 metriä ja korkeus 14 metriä. Pelikenttäalue on 60 x 40 metriä, minkä lisäksi halliin tulee 9 x 45 metrin lämmittelyalue. Hallin rakentaminen alkaa 1.6.2016, ja se valmistuu lokakuun puolivälissä.

Lisätiedot:

Petri Jakonen                  p. 050 533 3600

Petri Salo                         p. 040 708 2109

Tutustu myös:

Seuraleirit Eerikkilässä (jalkapallo) >>

Seuraleirit Eerikkilässä (salibandy)>>