Tilat

Ravintolapalvelut

Menut

Meiltä saat tilausruokailut kuten illalliset ja sauna-ja kotaruokailut isoillekin ryhmille.  Tutustu valmiisiin menu-vaihtoehtoihin. Räätälöimme ruokailut myös toiveiden mukaan. Kauttamme myös retkieväät ja maastoruokailut. Kysy lisää myyntipalvelusta p. 0201 108 238.

A la Carte

Buffet-Illalliset

Suomi 100-vuotta juhlavuoden kunniaksi olemme laatineet menun puhtaita kotimaisia raaka-aineita kunnioittaen.

Suomi 100 Menu

Menu Catalunya

Snack Food menu

Sport Menu

Ravintolatilat

Ravintolasali

Avara ja valoisa ravintolasali tarjoaa viihtyisät puitteet onnistuneiden yritystapahtumien, luokkakokousten, sukukokousten ja merkkipäiväjuhlien viettämiseen. Ravintolassa A-oikeudet.

    • 228 asiakaspaikkaa, kaunis näköala Ruostejärvelle
    • 72 henkilön iso kabinetti erotettavissa pääsalista
    • 40 henkilön pieni kabinetti erotettavissa pääsalista

Ravintolasali sijaitsee Opistorakennuksessa.

Grillikatos

    • ruokailumahdollisuus 30 henkilölle

Café Erik

Uudistunut kahvilamme sijaitsee Frenckell-rakennuksessa vastaanoton yhteydessä. Tyylikkäässä kahvilassa voit nauttia Nespresson erikoiskahveja. Tarjolla tuoreita leivonnaisia, välipalaa ja virvokkeita ja makeisia. Avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Café Erika

Eerikkilän Palvelut vastaa kahvilatoiminnasta Hämeen Luontokeskuksella. Tarjolla tuoreita leivonnaisia, välipalaa ja virvokkeita ja makeisia. Järjestämme myös tilausruokailuja ja kahvituksia ryhmille Luontokeskuksen tiloissa ja maastossa.

Kahvilan yhteystiedot: luontokeskus@eerikkila.fi, p. 020 1108 273

Tutustu Hämeen Luontokeskukseen , alueen monipuoliseen retkikohteeseen. Luontokeskus sijaitsee Eerikkilästä katsottuna Ruostejärven vastarannalla. Merkittyä reittiä ( osin pitkospuita) pitkin matkaa n. 2 km. Alueella  mm. merkittyjä luontopolkuja, näyttely  sekä hyvä uimaranta. Hyvät opastuspalvelut lähiseudun luontokohteisiin.