Tietoa Eerikkilästä

”Suomalainen jalkapalloilu ei kehity, ellei Suomessa ole sille omaa valmennuskeskusta.” – Erik von Frenckell

Näistä sanoista kaikki sai alkunsa. Erik von Frenckell luovutti palan maata visionsa toteuttamiseksi vuonna 1949. Jo vuosikymmeniä tämä visio on ollut täyttä totta.

Nykyään Eerikkilässä toimii jalkapallon ja salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus. Eerikkilä tarjoaa myös liikunta- ja luontoalan koulutusta sekä aktiviteetteja yritysasiakkaille ja vapaa-ajan viettäjille.

Tänään, Erik von Frenckellin hengessä, Eerikkilän visio on olla tuloksistaan tunnettu, ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen osaamiskeskus.

Eerikkilä is bringing out the best since 1949.

ASIAKASLUPAUKSEMME:

Uskomme, että ihminen haluaa löytää omat rajansa ja kehittää itseään kokonaisvaltaisesti kohti parempaa menestystä tai henkilökohtaista hyvinvointia.
Olemassa olevaa uteliaisuutta, kilpailuhenkeä ja voittamisenhalua -jatkuvaa itsensä kehittämistä- on johdettava päämäärätietoisesti ja yksilöllisesti, edistyksellistä teknologiaa ja uusinta tietoa hyödyntäen.
Meidän kanssamme kehityt omien lähtökohtiesi mukaisesti, eri lajien parhaita menetelmiä, käytäntöjä ja olosuhteita hyödyntäen. Kokemuksemme kerryttämä osaaminen on käytössäsi niin kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti kuin haluat.
Oppimisen ja onnistumisen tuoman ilon koet ainutlaatuisen ympäristön, talon ilmapiirin ja kohtaamisten kautta. Eerikkilässä kuljemme kohti asettamiasi tavoitteita ja teemme yhdessä niistä totta.

RUS: Читайте о нас на русском на сaйте: gotavastia.fi