Tero Koskela SHA:n päälliköksi

Sami Hyypiä Academyn päälliköksi on kutsuttu Tero Koskela. Koskela vastaa SHA:n operatiivisesta toiminnasta ja kokonaiskoordinaatiosta 1.5. alkaen.

Koskela tulee tehtävään Jalkapallon Pelaajayhdistyksen palveluksesta. Hän on toiminut Pelaajayhdistyksen puheenjohtajana 2007–2011. Viimeisimmät vuodet hän on toiminut yhdistyksen yhteyspäällikkönä.

Tero Koskela on entinen ammattilaisjalkapalloilija, joka on pelasi uransa Suomessa ja Norjassa. Uran jälkeen hän on toiminut monipuolisissa tehtävissä jalkapallon parissa. Vuonna 2012 Koskela opiskeli seurajohtamista, valmennusta ja pelaajakehitystä englantilaisseura Fulhamin organisaatiossa.

– Tulen tehtävään erittäin innoissani ja motivoituneena. Eerikkilä on minulle tuttu ja monien muistojen paikka jo lapsesta asti. Ilmapiiri Eerikkilässä on kannustava ja avoin. SHA:n tiimikin on tullut tässä vuosien varrella jo tutuksi, joten uskon sopeutuvani hyvin porukkaan, Koskela kertoo.

– Haimme vahvaa ja kielitaitoista kokonaisuuksien hallitsijaa ja lajiosaajaa sekä sosiaalisesti yhteistyökykyistä tiimipelaajaa. Sellaisen myös saimme. Toivotamme Teron lämpimästi tervetulleeksi, Eerikkilän valmennuskeskuksen johtaja Kyösti Lampinen kertoo.