Täydennyshaku FBA Elite-seuraksi ja MAAJOUKKUETIE FBA-yhteistyöseuraksi

Eerikkilä ja Salibandyliitto avaavat täydennyshaun FBA Elite -seuraksi 1.5.2019 30.4.2021 väliseksi toiminta-ajaksi. Haku suoritetaan sähköpostilla osoitteeseen kyosti.lampinen@eerikkila.fi ja kopio osoitteeseen jarkko.rantala@salibandy.fi.

 FBA Elite seurahakuun liittyen avataan myös täydennyshaku MAAJOUKKUETIE FBA -yhteistyöseuraksi kaudelle 2019 2021: hakulomake, hakuohje

 Molemmat haut ovat avoinna 14.2. 21.2.2019 välisen ajan.

Hakeneille seuroille ilmoitetaan valinnoista kirjallisesti viimeistään maanantaina 25.2.2019.

FBA Elite haku, sekä toimintaan liittyvät ehdot

Hakuvaiheessa seurat (toiminnanjohtaja ja valmennuspäällikkö yhdessä) tekevät itsearvioinnin siitä, miten seura täyttää FBA Elite seurakriteerit kohta kohdalta (alla). Lisäksi seura tekee selvityksen sitoutumisesta seuraavalla sivulla kuvattuihin MAAJOUKKUETIE FBA-toiminnan toimintaperiaatteisiin. Itsearviointi ja selvitys sitoutumisesta lähetetään sähköpostin liitetiedostona yllä mainittuihin sähköpostiosoitteisiin. Muita liitteitä ei hakuvaiheessa tarvitse lähettää, vaan ne pyydetään erikseen, mikäli niille katsotaan tarvetta.

FBA Elite -seurakriteerit:

 1. Seura on ollut mukana MAAJOUKKUETIE FBA-toiminnassa kaksi vuotta ja valmennuspäällikkö on osallistunut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen.
 2. Päätoiminen valmennuspäällikkö, jonka työtehtävään ei kuulu minkään joukkueen päävalmentajana toimiminen. Hän ei myöskään voi olla päävalmentajana/apuvalmentajana vapaa-ajallaan valtakunnallisessa sarjassa pelaavassa joukkueessa ja toimii vain yhdessä joukkueessa.
 3. Seuralla on vähintään kolme päätoimista työntekijää.
  1. toiminnanjohtaja
  2. valmennuspäällikkö
  3. Palkallinen henkilötyövuosi kohdennettuna lapsuus- tai nuorisovaiheen urheilutoimintaan.
 4. Tuottaa säännöllisesti pelaajia nuorisomaajoukkueisiin
 5. C, B ja A-juniorit pelaavat säännöllisesti SM-tasolla.
 6. Seuralla on pelaajapolku G-junioreista alkaen.
 7. Seura sitoutumaan Seura360-ohjelmassa olemaan/nousemaan tasolle 3. Jos ei ole vielä tasolla 3, niin hallituksen sitoumus tehdä vaadittavat toimenpiteet, sekä aikataulu.

Valittaessa FBA Elite -seuraksi on seuran samalla sitouduttava MAAJOUKKUETIE FBA-toiminnassa alla kuvattuihin toimintaperiaatteisiin tapahtumissa.

 1. Seura osallistuu täysimääräisesti MAAJOUKKUETIE FBA-tapahtumiin kaikissa ikäluokissa joko tytöissä/pojissa tai tytöissä ja pojissa.
  1. Tapahtumat
  2. Valmentajien ja valmennuspäälliköiden koulutukset
  3. Seurakäynnit
 2. Seura hoitaa MAAJOUKKUETIE FBA-toimintaan liittyvät rutiinit laadukkaasti ja ajallaan.
  1. MyEWay
  2. Lomakkeet
 3. Seura käyttää MyEWayta kaikissa MAAJOUKKUETIE FBA-toimintaan osallistuvissa joukkueissa MAAJOUKKUETIE FBA-toiminnan edellyttämällä tavalla.
 4. Seuran valmennuspäällikkö (tai vastaava) osallistuu FBA Elite-johtoryhmän kautta yhteiseen kehittämistoimintaan.
 5. Keväästä 2019 alkaen valmennuspäälliköiden ja valmentajien työsopimuksiin kohta, joka liittyy MAAJOUKKUETIE FBA-toiminnan toteuttamiseen (esim. MyEWayn käyttö).
 6. Keväästä 2019 alkaen on seuran valmennuspäälliköllä oltava suoritettuna valmentajan erikoisammattitutkinto / suunnitelma tutkinnon suorittamisesta.

FBA Elite -toimintaan liittyen seurat sitoutuvat seuraavilla sivuilla oleviin kehittämistoimintoihin vuosina 2019-2021.  Vuonna 2019 FBA Elite -seurat saavat vastineeksi toteutuneista kehittämistoiminnoista erillissparrausta valmennustoimintansa tehostamiseen. Vuonna 2020 FBA Elite seurat saavat vastineeksi normaalin FBA Elite sopimuksen mukaisen vastineen.

 

1.5. 31.7.2019

 • Pilottivaihe, jonka avulla VP käy tulevat toimintamallit läpi yhdellä joukkueella.

 

1.8.2019 – 30.4.2021