Resort

Usein kysytyt kysymykset

Saapuminen

Missä Eerikkilä sijaitsee, mitä laitan navigaattoriin osoitteeksi?

 • Eerikkilä sijaitsee Tammelan kunnassa ja osoite navigaattoriin on Urheiluopistontie, Tammela

Pääseekö linja-autolla Eerikkilään?

 • Lähin pikavuoro pysäkki on Helsinki-Pori tien varressa (VT2) ja löytyy Matkahuollon aikatauluhausta nimellä ”Eerikkilä th”. Pysäkiltä on 3km Urheiluopistolle ja noudamme tarvittaessa asiakkaamme pysäkiltä saapuessasi, sekä vierailun jälkeen järjestämme paluukyydin pysäkille. Tilaathan kyytisi viimeistään saapumista edellisenä päivänä vastaanotostamme.

Sisäänkirjautuminen ja majoittuminen

Miten Eerikkilän vastaanotto on auki?

 • Aukioloajat voit tarkistaa oheisesta linkistä, arkipyhien aikaan palvelemme rajoitetuin aukioloajoin. Etukäteen sovittuna majoittautuminen on joissain tapauksissa mahdollista aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Mihinkä aikaan huoneet saa käyttöön ja milloin ne tulee luovuttaa?

 • Huoneiden luovutus on aina klo 11.00 mennessä ja tulopäivänä huoneet saa käyttöön alkaen klo 15.00.

Onko huoneissa liinavaatteet?

 • Liinavaatteet löytyvät pedattuina kaikissa huoneissamme. Pyyhkeet ovat  hotellihuoneissa, lomahuoneistoissa ja huviloissa. Muissa majoitustasoissa (Tammela ja Hirsihovi) majoittuvat voivat tarvittaessa vuokrata pyyhkeen vastaanotostamme hintaan 2e tai ottaa mukaan oman pyyhkeen kotoa.

Voiko Eerikkilässä majoittua lemmikin kanssa?

 • Lemmikin tuonti on sallittua vain erikseen merkittyihin lemmikkihuoneisiin. Osa lomahuoneistoista ja huviloista on sallittu lemmikin kanssa matkustaville. Ilmoitathan lemmikistä varausta tehdessäsi ja varmistat saatavuuden.

Voiko Eerikkilässä majoittua matkailuautolla/vaunulla/teltalla?

 • Olemme avanneet karavaanareille maksullisen Matkaparkin keväällä 2019. Katso tarkemmat tiedot linkistä. Muilla parkkipaikoilla yöpyminen matkailuajoneuvossa ei ole sallittua. Lähimmät viralliset leirintäalueet löytyvät Somerolta, Tammelasta ja Lopelta. Eerikkilän piha-alueella ei voi telttailla.

Haluaisin lajitella jätteeni, onko se mahdollista?

 • Heti alueen sisääntulon yhteydessä vasemmalla ulkoliikunta-alueen / A-lomahuoneistorakennuksen vieressä on jätekatos, josta löydät seuraavat lajitteluastiat: metalli, lasi, bio, kartonki, keräyspaperi ja sekajäte. Tyhjille paristoille löytyy keräyslaatikko vastaanotostamme.

Eerikkilän palvelut

Onko Eerikkilässä langatonta verkkoa ja mikä on sen salasana?

 • Lähes koko alueellamme toimii ilmainen langaton verkko, joka ei vaadi salasanaa. Verkko löytyy nimellä E_Visitor.

Voiko Eerikkilässä majoittua ja ruokailla yksittäinen henkilö ohikulkumatkalla?

 • Eerikkilä tarjoaa majoitusta ja päivittäin ruokailut seisovasta pöydästä myös ohikulkijoille

Missä on lähin kauppa? Entä pankkiautomaatti? Bensa-asema? Apteekki?

 • Lähin kauppa on Letkun Puoti, joka on kyläkauppa 7km päässä. Isommat kaupat löydät Forssan ja Tammelan keskustasta 20km ja 15km päästä, joissa sijaitsevat myös pankkiautomaatit, bensa-asemat ja apteekit.

Myydäänkö Eerikkilän alueella alkoholia tai tupakkaa?

 • Eerikkilän ravintolalla on A-oikeudet koko opiston alueelle. Huomioithan, että tämän johdosta omien juomien tuominen ja nauttiminen opiston alueella on kielletty. Alkoholijuomia on mahdollisuus ostaa ravintolasalissa. Alueellamme kannustetaan savuttomuuteen, joten meillä ei ole myynnissä tupakkatuotteita.

En löydä sivuiltanne hinnastoa?

 • Yksittäisen matkailijan majoitushinnat löydät oheisesta linkistä. Yksittäisille henkilöille tarjoamme myös täysihoitopakettia, lue lisää tästä linkistä. Ryhmien pakettihinnat vaihtelevat ajankohdan ja ryhmäkoon mukaan, pyydä tarjous ryhmällenne tästä linkistä.

Retkeilen alueella, onko mahdollista päästä suihkuun tai saunaan?

 • Ehdottomasti, vapaita saunatiloja tai suihkua ja pukuhuonetta voit tiedustella vastaanotosta.

Saanko tulla kuntosalille tai vaikka pelaamaan tennistä tai sulkapalloa vaikka en majoitu Eerikkilässä?

 • Kyllä vain! Meille olet tervetullut liikkumaan ja virkistäytymään ilman majoitustakin. Suosittelemme hankkimaan aluepassin, sillä voit käyttää tilojamme edulliseen päivä- tai viikkohintaan.