Resort

Resort

Tietoa Eerikkilästä

”Suomalainen jalkapalloilu ei kehity, ellei Suomessa ole sille omaa valmennuskeskusta.” – Erik von Frenckell

Näistä sanoista kaikki sai alkunsa. Erik von Frenckell luovutti palan maata visionsa toteuttamiseksi vuonna 1949. Jo vuosikymmeniä tämä visio on ollut täyttä totta.

Nykyään Eerikkilässä toimii jalkapallon ja salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus. Eerikkilä tarjoaa myös liikunta- ja luontoalan koulutusta sekä aktiviteetteja yritysasiakkaille ja vapaa-ajan viettäjille.

Tänään, Erik von Frenckellin hengessä, Eerikkilän visio on olla tuloksistaan tunnettu, ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen  ja hyvinvoinnin osaamiskeskus.

Eerikkilä is bringing out the best since 1949.ASIAKASLUPAUKSEMME:

Uskomme, että ihminen haluaa löytää omat rajansa ja kehittää itseään kokonaisvaltaisesti kohti parempaa menestystä tai henkilökohtaista hyvinvointia.
Olemassa olevaa uteliaisuutta, kilpailuhenkeä ja voittamisenhalua -jatkuvaa itsensä kehittämistä- on johdettava päämäärätietoisesti ja yksilöllisesti, edistyksellistä teknologiaa ja uusinta tietoa hyödyntäen.
Meidän kanssamme kehityt omien lähtökohtiesi mukaisesti, eri lajien parhaita menetelmiä, käytäntöjä ja olosuhteita hyödyntäen. Kokemuksemme kerryttämä osaaminen on käytössäsi niin kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti kuin haluat.
Oppimisen ja onnistumisen tuoman ilon koet ainutlaatuisen ympäristön, talon ilmapiirin ja kohtaamisten kautta. Eerikkilässä kuljemme kohti asettamiasi tavoitteita ja teemme yhdessä niistä totta.

Aukioloajat

Vastaanoton aukioloajat

ma – la  klo 7.00 – 22.00
su klo 7.00 – 19.00

(Mahdollisista poikkeuksista aukioloajoissa tiedotamme  ”Ajankohtaista” sivulla)

Myyntipalvelun aukioloajat

ma-to klo 08.00-18.00
pe klo 08.00 – 15.45

Ravintolan aukioloajat

Ryhmävarausten mukaisesti, päivittäin tarjoillaan normaalisti aamiainen, lounas, päivällinen ja tilauksesta iltapala. Eerikkilän ravintola on avoinna kaikille, myös yksittäisille ruokailijoille.

Café Erik aukioloajat

Kahvio avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Kahvilasta saat mm. pientä välipalaa, Nespresso erikoiskahveja, virvokkeita ja makeisia.

Eerikkilä Shop aukioloajat

Shop avoinna vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Shopin valikoimassa on vaihtuvia Puma-tuotteita, Eerikkilä matkamuistoja, maajoukkuetuotteita, huoltotarvikkeita ja proteiinituotteita.

Kuntosalin aukioloajat

Avoinna avainkortin lunastaneille: ma-su klo 06.00 – 21.30

Muille vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Sisään/Uloskirjautuminen

Yleisen hotellikäytännön mukaisesti huoneet vastaanotetaan tulopäivänä klo 15.00 ja ne luovutetaan lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä.

Saavuttaessa sisäänkirjoittautuminen tapahtuu vastaanotossa, josta saa huoneen avaimen. Lähtiessä avain palautetaan vastaanottoon. Ryhmävarauksien laskutus tapahtuu sovitun käytännön mukaisesti, yksittäisten henkilöiden varaukset maksetaan saapuessa vastaanottoon. Maksutapana käteinen ja pankki/luottokortti.

Tilojen käyttö

Liikuntatilat, uimahalli, saunat ja kokoustilat ovat ryhmien käytössä etukäteen tehtyjen varausten mukaisesti. Myös yksittäiset henkilöt ovat tervetulleita liikkumaan tiloihimme. Suosittelemme että tiedustelet vapaita aikoja vastaanotosta etukäteen. Kuntosali on käytettävissä aina vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti (avainkortilla 6-21.30).