Rekry: Viestintäpäällikkö, sisällöntuottaja

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka, joka toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Olemme jalkapallon ja salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet salibandyn ja jalkapallon kehittämiseen sekä urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin sekä luonto- ja liikuntaelämyksiin. Lue lisää: https://www.eerikkila.fi/

Olemme lähdössä kohti seuraavaa strategiakautta ja haemme nyt joukkoomme vahvistusta – luovaa, rohkeaa ja näkemyksellistä viestinnän ammattilaista vastaamaan Eerikkilän viestinnästä. Työssäsi vastaat viestintästrategian jalkauttamisesta viestinnän eri kohderyhmille, kehität Eerikkilän viestintää seuraavalle tasolle ja teet viestintää myös arjessa tuottaen sisältöä eri formaateissa Eerikkilän eri kanaviin.

Työsi painottuu vahvasti urheiluun, erityisesti jalkapallon ja salibandyn kohderyhmiin. Edellä mainitusta johtuen sinulla on kokemusta tai ainakin syvää kiinnostusta urheilutoimialasta. Toimit lisäksi tukena markkinoinnin sisällöntuotannossa yritys- ja vapaa-ajan kohderyhmille.

Arvostamme luovuutta ja ideointikykyä. Uskallat tarttua rohkeasti ajankohtaisiin aiheisiin ja viestit niistä asiakaslähtöisesti. Suomen kielen lisäksi viestit sujuvasti myös englannin kielellä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös hyvä joukkuepelaaja. Suhtaudut työhön ja työkavereihin postitiivisesti ja teet työtä hymy huulilla.

Pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta tiimiä ja työyhteisöä, ja saat tehdä työtä, jolla on aidosti merkitystä.

Haemme henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset 11.12. mennessä osoitteeseen hakemukset@eerikkila.fi. Lisätiedot toimitusjohtaja Petri Jakoselta p. 050 533 3600, petri.jakonen@eerikkila.fi