Rekry: Tarjoilija / kahvilatyöntekijä

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen tarjoilijaa / kahvilatyöntekijää. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innostavan työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä osana huipputiimiämme. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla.

Työnkuva:

Työtehtävät liittyvät pääasiassa uudistetun ravintolan ja kahvilan liiketoiminnan kahvila- ja salityöskentelyyn, tarjoiluun sekä muihin avustaviin työtehtäviin.

Edellytämme hakijalta:

  • anniskelu- ja hygieniapassit ( mahdollisuus koulutukseen tarjotaan niiden puuttuessa)
  • valmius tehdä vuorotyötä, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin
  • kielitaito suomi, englanti
  • alan koulutus tai aikaisempi työkokemus kahvila toimialalta tai muusta asiakaspalvelusta
  • ajokortti

Palkkaus ja muut ehdot:

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 saakka. Työaika on noin 30 tuntia viikossa ja palkkaus MaRa Tes:n mukainen. Myös oppisopimus mahdollinen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 20.7.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@eerikkila.fi. Suosittelemme pikaista yhteydenottoa, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Henna Tuomola  p. 0201 108270.

 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin sekä luonto- ja liikuntaelämyksiin.