Rekry: Tarjoilija Eerikkilän ravintolapalveluille

Haemme Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin ravintolapalveluille tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on vuorotyö ja olemme auki vuoden kaikkina päivinä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innostavan työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä osana huipputiimiämme. Työssäsi pääset tuottamaan asiakaskokemusta erilaisille asiakasryhmillemme. Ravintolamme palvelee niin junioriurheilijoita, maajoukkuepelaajia kuin yritys- ja vapaa-ajan asiakkaita. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. 

Edellytämme sinulta:

  • asiakaspalvelutaitoa
  • alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta toimialalta
  • positiivista asennetta, joustavuutta ja valmiutta oppia uutta
  • peruspalvelusanaston hallintaa englanninkielellä
  • valmiutta tehdä vuorotyötä
  • anniskelu- ja hygieniapassia (mahdollisuus koulutukseen tarjotaan niiden puuttuessa) ja ajokorttia

Aiempi työkokemus katsotaan eduksi mutta voit olla myös vastavalmistunut ravintola-alan ammattilainen.

 Työkuvaan kuuluu salityöt niin aamiaisella, lounaalla kuin päivällisellä sekä tilaustarjoilujen hoitamista: illallisbuffet, a la carte, kokoustarjoilut ja huvilacatering . Työhön sisältyy myös Cafe49:n asiakaspalvelua, joka käsittää mm. Robert´s Coffeen erikoiskahvien valmistusta, anniskelua sekä kokousasiakkaiden palvelua.

 Työ alkaa elokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Palkkaus mara tes:n mukaisesti.

 Haku päättynyt.

 

Muutto työn perässä?

Fykkin (Forssan seudun yrityskehitys) Muuttajapalvelu auttaa!  Muuttajapalvelu tarjoaa Forssaan muuttavalle asunnon Forssa-asuntojen kautta neljäksi kuukaudeksi puoleen hintaan. Lisäpalveluina Muuttajapalvelun asiakkaat saavat tarvittaessa lapsilleen päivähoitopaikan viikossa, sekä työpaikkaliidin tai yritysneuvontaa perheenjäsenelle.