Rekry: Palvelupäällikkö Hämeen Luontokeskukselle

Eerikkilän Palvelut Oy hakee Palvelupäällikköä Hämeen luontokeskukseen.

Hämeen luontokeskus sijaitsee Tammelassa ja on 1.1.2018 alkaen osa Eerikkilä Sport & Outdoor Resort –kokonaisuutta. Luontokeskus tutustuttaa alueen luontoon sekä kansallispuistoihin ja toimii Metsähallituksen asiakaspalvelupisteenä sekä infona, josta saa alueeseen, matkailuun ja retkeilyyn liittyvää opastusta ja neuvontaa. Luontokeskus tuottaa luontoliikunnan palveluja eri asiakaskohderyhmille yhdessä alueen palveluntuottajien kanssa. Keskuksesta vuokrataan myös luontoliikuntaan liittyviä välineitä ja sieltä löytyy myös kahvilapalvelut.

Työnkuva

Palvelupäällikkönä vastaat Hämeen Luontokeskuksen palveluiden tuottamisesta sekä kehittämisestä asiakaslähtöisesti ja tuloksellisesti. Tehtäviisi kuuluu myös asiakassuhteiden hoitaminen, hankinta ja kehittäminen. Vastaat palvelutyön ohjauksesta ja sen toimivuudesta työntekijöiden ja asiakastyytyväisyyden näkökulmista. Vastaat lisäksi Luontokeskuksen markkinoinnista ja myynnistä sekä kiinteistön huoltoon ja hoitoon liittyvistä asioista yhdessä kyseisten palvelujen tuottajien kanssa.

Tulet olemaan keskeisessä roolissa myös kehitystyössä, jossa Hämeen Luontokeskuksesta luodaan Suomen ensimmäinen lasten ja nuorten luontoliikuntakeskus yhteistyössä Metsähallituksen, alueen ympäristökuntien ja alueen palveluntuottajien kanssa. Annat kasvot Luontokeskukselle ja sen kehittämiselle.

Olet tiiviisti osa Eerikkilän henkilökuntaa, vaikka työpisteesi sijaitseekin Luontokeskuksella. Työtehtävien hoitaminen edellyttää asumista alueella tai sen välittömässä läheisyydessä.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 saakka. Palkkaus MaRa työehtosopimuksen mukainen.

Edellytyksenä

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • kielitaito: ruotsi ja englanti (kirjallinen ja suullinen)
  • IT-taidot

Edellytämme sinulta lisäksi

  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • olet idearikas ja kehittämislähtöinen
  • haluat työskennellä tavoitteellisesti
  • hahmotat kokonaisuuksia ja pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi yhtäaikaisesti
  • olet ennen kaikkea Joukkuepelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn
  • sinulla on riittävä kokemus ja näyttöä kaupallisesta osaamisesta

Hakemukset tulee toimittaa perjantaihin 24.11. klo 16:00 mennessä osoitteella petri.jakonen@eerikkila.fi tai postitse Eerikkilän Palvelut Oy, Urheiluopistontie 138, 31370 Eerikkilä.  Asiaan liittyvät tiedustelut sähköpostitse petri.jakonen@eerikkila.fi.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin sekä luonto- ja liikuntaelämyksiin. www.eerikkila.fi