Eerikkilä

Rekry: Päällikkö, Eerikkilän jalkapallopalvelut

Eerikkilä kasvaa ja kehittyy, joten haemme määräaikaiseen työsuhteeseen näkemyksellistä ja energistä Päällikköä vastaamaan Eerikkilän jalkapallopalveluista eri kohderyhmille mm. Palloliitto, seurat, valmentajat sekä pelaajat – kansallisesti ja kansainvälisesti. Tehtävässä kannat vastuun jalkapallopalveluidemme laadukkaasta tuottamisesta arvojemme ja asetettujen tavoitteidemme mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista liitto-/seuratoiminnasta, näyttöä ja kokemusta toimintojen organisoinnista, esimieskokemusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää englannin kielen taitoa sekä kykyä ja halua oppia uusia asioita. Vastaat käytännön yhteistyöstä Suomen Palloliiton ja yhteistyöseurojen sekä muiden jalkapalloon liittyvien kumppanien kanssa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä valmentajakoulutus UEFA Pro tutkinto tai vastaava koulutus ulkomailta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja merkityksellisen työtehtävän Eerikkilässä, joka on omistautunut asiakkaan osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen.

Jos tunnistit itsesi, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4. mennessä osoitteeseen hakemukset@eerikkila.fi. otsikolla Päällikkö, jalkapallopalvelut. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Jakonen puh. 050 5333 600.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Olemme jalkapallon ja salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet jalkapallon kehittämiseen sekä urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin sekä luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Lue lisää meistä: https://www.eerikkila.fi/