Rekry: Kokki Eerikkilän ravintolapalveluille

Haemme Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin ravintolaan kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on vuorotyö ja olemme auki vuoden kaikkina päivinä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innostavan työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä osana huipputiimiämme. Pääset työskentelemään positiivisessa ympäristössä hyvin erilaisten asiakasryhmien kanssa. Ravintolamme valmistaa ruoan alusta asti itse ja toimimme vastuullisesti käyttäen runsaasti lähialueen tuottajien laadukkaita raaka-aineita. Ruoan laatu on meille sydämen asia siitäkin syystä, että suuri osa asiakkaistamme on kasvavia lapsia ja nuoria. Ravinto on meillä äärimmäisen tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa niin yritysasiakkaalle kuin huippu-urheilijallekin. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. 

Edellytämme sinulta:

  • alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta
  • positiivista asennetta, joustavuutta, valmiutta oppia uutta ja intohimoa ruoan valmistukseen
  • valmiutta tehdä vuorotyötä
  • hygieniapassia (mahdollisuus koulutukseen tarjotaan sen puuttuessa) ja ajokorttia

 Aiempi työkokemus katsotaan eduksi mutta voit olla myös vastavalmistunut ravintola-alan ammattilainen.

Työnkuvaan kuuluu lounas- ja päivällisruokien valmistamista, buffet- ja a la carte -tilausruokailujen valmistusta sekä leivontaa.

 Työ alkaa elokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Palkkaus mara tes:n mukaisesti.

 Hakemukset 12.7. (hakuaikaa jatkettu) mennessä : henna.tuomola@eerikkila.fi, p. 0201 108 270

Muutto työn perässä?

Fykkin (Forssan seudun yrityskehitys) Muuttajapalvelu auttaa!  Muuttajapalvelu tarjoaa Forssaan muuttavalle asunnon Forssa-asuntojen kautta neljäksi kuukaudeksi puoleen hintaan. Lisäpalveluina Muuttajapalvelun asiakkaat saavat tarvittaessa lapsilleen päivähoitopaikan viikossa, sekä työpaikkaliidin tai yritysneuvontaa perheenjäsenelle.