Rekry: VASTAANOTTOVIRKAILIJA / KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Asiakaspalvelutiimimme etsii kiireiseen arkeemme vahvistukseksi sitoutunutta, positiivista ja iloista asiakaspalvelulle omistautunutta joukkuepelaajaa – oletko se sinä?

 

Olemme palveluasenteestamme tunnettuja – hymy ja hyvinvointi näkyy ja kuuluu asiakkaille. Vastaanotossa teemme työtä suurella sydämellä ja tunnistaen erilaisten asiakkaiden tarpeet. Tapamme palvella asiakasta on ratkaisukeskeinen ja meidät tunnetaan yhteistyökyvystämme. Tarjoamme mielenkiintoisen työn positiivisessa ja ainutlaatuisessa ympäristössä, osana ammattitaitoista ja energistä huipputiimiämme.

Edellytämme hakijalta monipuolista kokemusta asiakaspalvelutyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, kykyä toimia tiimissä, suomen ja englannin kielen sujuvaa kielitaitoa, hyviä ICT-taitoja sekä halukkuuden tehdä vuorotyötä. Isoksi eduksi luemme aiemman työkokemuksen / koulutuksen matkailualalta, muun kielitaidon, sekä anniskelu- ja hygieniapassit. Oma kulkuneuvo on välttämätön vaihtelevien työaikojen ja julkisten yhteyksien puuttumisen takia.

Työ on kaksivuorotyötä – huomioithan, että olemme avoinna vuoden kaikkina päivinä (ma-la 7.00-22.00 su 7.00-19.00) ja työpäivistä noin puolet on iltavuoroa. Työ sisältää myös viikonlopputyötä useamman viikonlopun/kk, sekä juhlapyhiä. Työ on kokoaikatyö (laskennallinen viikkotuntimäärä 36,25h/vko).

Työnkuva muodostuu vastaanotto- ja kokouspalveluista sekä kahvilatyöstä. Asiakaspalvelun lisäksi työnkuva sisältää erilaisten järjestelmien hallinnoimista. Tarvittaessa työtehtäviä voi sesonkien mukaan olla myös muissa asiakaspalvelu- / kahvilatoiminnoissamme alueella.

Työ alkaa ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään tammikuun aikana. Määräaikainen työsuhde kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Palkkaus yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

 

Lisätiedot:

palvelupäällikkö Pinja Pirttilä p. 0201 108 222, pinja.pirttila@eerikkila.fi

tai talousjohtaja Sami Lehtinen p. 0201 108 214, sami.lehtinen@eerikkila.fi

 

Hakemukset:

Avoimet hakemukset sähköpostilla 6.1. klo 22 mennessä: hakemukset@eerikkila.fi  (haku voi päättyä jo aiemmin sopivan henkilön löydyttyä ja ensimmäisiä haastatteluja teemme jo vuoden 2019 aikana)