Rekry: Haemme vastaanottovirkailijaa

Sisäisten henkilöstömuutosten takia asiakaspalvelutiimimme kaipaa vahvistukseksi positiivista ja iloista asiakaspalvelulle omistautunutta joukkuepelaajaa – oletko se sinä?

VASTAANOTTOVIRKAILIJA

Työ on kaksivuorotyötä – huomioithan, että olemme avoinna vuoden kaikkina päivinä (ma-la 7.00-22.00 su 7.00-19.00) ja työpäivistä noin puolet iltavuoroa. Työ sisältää viikonlopputyötä useamman viikonlopun/kk. Vakiohenkilöstön lomakausina mahdollisuus täyteen viikkotuntimäärään (5 pvää/36,25h/vko), muuten osa-aikatyötä sesonkien ja tarpeen mukaan (n.4 pvää/vko).

Työnkuva muodostuu vastaanotto- ja kokouspalveluista sekä kahvilan hoidosta.

Edellytämme asiakaspalvelukokemusta, hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, kykyä toimia tiimissä, suomen ja englannin kielen sujuvaa kielitaitoa sekä riittäviä ICT-taitoja. Eduksi katsomme muun kielitaidon ja aiemman työkokemuksen / koulutuksen hotelli-, ravintola- tai matkailualalta, tai aiemman vuorotyökokemuksen, sekä anniskelu- ja hygieniapassit.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn positiivisessa ja ainutlaatuisessa ympäristössä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään huhtikuun aikana. Määräaikainen työsuhde kestää vuoden 2018 loppuun saakka. Palkkaus yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

 

Lisätiedot:

palvelupäällikkö Pinja Pirttilä p. 0201 108 222, pinja.pirttila@eerikkila.fi

tai talousjohtaja Sami Lehtinen p. 0201 108 214, sami.lehtinen@eerikkila.fi

 

Hakemukset:

Hakuaika on päättynyt.