Rekry: Avainasiakaspäällikkö

Oletko sinä meidän uusi hyvinvoinnin lähettiläs?

Eerikkilä kasvaa ja kehittyy, joten haemme vakituiseen työsuhteeseen Eerikkilän Palvelut Oy:lle aktiivista ja energistä avainasiakaspäällikköä (Uusimaa).

Työtehtävät liittyvät pääasiassa BtoB palveluiden (majoitus, työhyvinvointi, kokous ja yritystapahtumat) uusasiakashankintaan, mutta kohtaat säännöllisesti toimintakentässäsi myös muita asiakasryhmiämme. Asut pääkaupunkiseudulla ja teet lähtökohtaisesti töitä kotitoimistolta käsin. Sinulla on myös auto käytössäsi.

Työtehtäväsi koostuvat mm. seuraavista asioista:

-Asiakkaiden kontaktoiminen ensisijaisesti puhelimitse, mutta myös tapaamisilla ja tapahtumissa
-Ohjelmakokonaisuuksien luominen yritystilaisuuksiin ja tapahtumiin
-Sopimusasiakkaiden hallinta asiakaskonseptimme mukaisesti
-Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen eri asiakasryhmissä

Sinulla on kaupallinen koulutus ja olet jo hankkinut kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista myynnillistä otetta, kielitaitoa, palveluhenkisyyttä sekä kykyä ja halua oppia uusia asioita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt vaihtelevissa neuvottelutilanteissa. Kokemus liikunta- ja hyvinvointipalvelujen parista on sinulle suuri etu.
Palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä tulospalkkiosta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä osana myyntitiimiämme. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo osoitteeseen: hakemukset@eerikkila.fi. Suosittelemme pikaista yhteydenottoa, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Ville Pelamo ke 21.6 klo. 9 – 11 tai ma 26.6 klo 13.00 – 15.00 puh. 0400-358 275.

Haku päättynyt.