Rekry: Avainasiakaspäällikkö

Eerikkilä kasvaa ja kehittyy, joten haemme vakituiseen työsuhteeseen Eerikkilän Palvelut Oy:lle aktiivista ja energistä Avainasiakaspäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun asiakkuuksista.

Tehtävässä kannat vastuun  B2B palveluidemme (majoitus, työhyvinvointi, kokous ja yritystapahtumat) myynnistä, asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä sekä strategisista kumppanuuksista. Vaikka tehtävässä edellytetään kykyä tehdä uusasiakashankintaa, emme kuitenkaan ole hakemassa perinteistä ”luukuttajamyyjää”. Sen sijaan toivomme sinun omaavan näkemystä ja kokemusta siitä, kuinka asiakkuuksia voidaan syventää ja toimintatapoja kehittää. Tuloksellisen myyntityön lisäksi vastuullesi tulee kuulumaan myös:

  • Eerikkilän Sport & Outdoor palveluiden markkinointi pääkaupunkiseudun yrityksille
  • Ohjelmakokonaisuuksien luominen asiakkaidesi yritystilaisuuksiin ja tapahtumiin
  • Sopimusasiakkuuksien hallinnointi Eerikkilän asiakaskonseptin mukaisesti
  • Asiakasryhmien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista myynnillistä otetta, kielitaitoa, palveluhenkisyyttä sekä kykyä ja halua oppia uusia asioita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt vaihtelevissa neuvottelutilanteissa. Koska tulet hoitamaan tehtävää pääsääntöisesti kotitoimistolasi käsin, toivomme että olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja motivoinut tuloksista ja tavoitteiden ylittämisestä. Sovit hyvin työyhteisöömme, jos omaat lisäksi jatkuvan halun kehittää itseäsi, kyvyn reagoida nopeasi muuttuviin tilanteisiin, sitkeyttä viedä asiat maaliin sekä rohkeutta ottaa ja kantaa vastuuta omasta ja työnantajasi menestyksestä.  Kokemus liikunta- ja hyvinvointipalvelujen parista lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa asiakkaan hyvinvoinnin edistäminen on ylpeydenaihe ja intohimo. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Palkkaus tehtävässä koostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä tulospalkkiosta.

Jos tunnistit itsesi, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 19.8. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-12817. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Group Director Aki Hyryläinen, puh. 0400 200 878  (parhaiten tavoitettavissa 9.8 klo 14-16 ja 17.8 klo 14-16) ja  Principal Consultant Niklas Sutela, puh. 040 772 8270 (parhaiten tavoitettavissa 7.8 klo 09-11 ja 14.8 klo 09-11).

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin sekä luonto- ja liikuntaelämyksiin.