Rekry: Asiakaspalvelija Hämeen Luontokeskus / Eerikkilä Outdoor Center

Eerikkilän Palvelut Oy hakee asiakaspalvelijaa Hämeen luontokeskukseen. Hämeen luontokeskus sijaitsee Tammelassa ja on 1.1.2018 alkaen ollut osa Eerikkilä Sport & Outdoor Resort –kokonaisuutta.

Luontokeskus tutustuttaa alueen luontoon sekä kansallispuistoihin ja toimii Metsähallituksen asiakaspalvelupisteenä sekä infona, josta saa alueeseen, matkailuun ja retkeilyyn liittyvää opastusta ja neuvontaa. Luontokeskus tuottaa luontoliikunnan palveluja eri asiakaskohderyhmille yhdessä alueen palveluntuottajien kanssa. Keskuksesta vuokrataan myös luontoliikuntaan liittyviä välineitä ja sieltä löytyy myös kahvilapalvelut.

Työnkuva

Tulet toimimaan Hämeen Luontokeskuksella asiakaspalvelutehtävissä pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 11-18. Hoidat arkipäivän toimia sekä neuvontapisteellä, että kahviossa. Tehtäviisi kuuluu myös eri asiakasryhmien opastuksia aina varhaiskasvatusryhmistä ulkomaisiin yritysasiakkaisiin.

Tulet toimimaan myös osana työyhteisöä Hämeen Luontokeskuksella, jossa Hämeen Luontokeskuksesta luodaan Suomen ensimmäinen lasten ja nuorten luontoliikuntakeskus yhteistyössä Metsähallituksen, Erä- ja Luonto-opasopiskelijoiden ja alueen palveluntuottajien kanssa.

Olet tiiviisti osa Eerikkilän henkilökuntaa, vaikka työpisteesi sijaitseekin Luontokeskuksella. Työtehtävien hoitaminen edellyttää asumista alueella tai sen välittömässä läheisyydessä.

Työtehtävien ohessa sinulla on mahdollisuus suorittaa Liikunnan Ammattitutkinto tai Luontoalan Ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksella.

Edellytyksenä

  • asiakaspalveluhenkisyys
  • kielitaito: suomi ja englanti (kirjallinen ja suullinen)
  • IT-taidot

Edellytämme sinulta lisäksi

  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • olet idearikas ja kehittämislähtöinen
  • omatoimisuutta
  • joustavuutta
  • olet ennen kaikkea Joukkuepelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn

Paikka/ paikat täytetään heti kun sopiva lisä työyhteisöömme löytyy. Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen kimmo.teittinen@eerikkila.fi tai postitse Eerikkilän Palvelut Oy, Urheiluopistontie 138, 31370 Eerikkilä.  Asiaan liittyvät tiedustelut sähköpostitse kimmo.teittinen@eerikkila.fi

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on osaamisen kehittämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut ja puitteet urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin sekä luonto- ja liikuntaelämyksiin. www.eerikkila.fi