Ravintola- ja kahvilapalvelut Eerikkilän Palvelut Oy:lle.

Eerikkilän Urheiluopiston ravintola- ja kahvilapalvelut siirtyvät 19.11.2015 alkaen Eerikkilän Palvelut Oy:lle. Ravintola- ja kahvilapalveluista vastannut MokkerMeija Oy:n irtisanottua kesäkuussa sopimuksen päättymään 18.11. käynnisti Palloilu Säätiön hallitus selvityksen ravintola- ja kahvilapalvelujen tuottamisesta tulevaisuudessa Eerikkilässä. Selvityksen pohjalta syntyi ratkaisu, jossa palvelut tulevat osaksi Eerikkilä-perhettä ja palvelut tuotetaan itse osana Palloilu Säätiö konsernia, Eerikkilän Palvelut Oy:n kautta.

– Päätös oli helppo. Tuottamalla ravintola- ja kahvilapalvelut itse, pystymme paremmin vaikuttamaan palveluprosessin ja asettamaan asiakkaat vielä enemmän keskiöön. Lisäksi yhteenkuuluvuus kasvaa talon sisällä ja ratkaisu myös selkeyttää sekä virtaviivaistaa asioita arjessa, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.

Ensimmäiset henkilönimitykset jo tehty

Ravintolapäälliköksi on kutsuttu 1.10.2015 alkaen Henna Tuomola ja keittiöpäälliköksi 19.11. alkaen Pasi Mäki. Muun ravintolahenkilökunnan rekrytointi on parhaillaan käynnissä.

Eerikkilän henkilökunta tekee kaikkensa, että siirtymävaihe näkyy asiakkaiden suuntaan mahdollisimman vähän.

Yhteystiedot:

Petri Jakonen,

toimitusjohtaja,

Eerikkilän Urheiluopisto / Eerikkilän Palvelut Oy

p. 050 533 3600

 

Henna Tuomola,

ravintolapäällikkö,

Eerikkilän Palvelut Oy

p. 050 505 3227