Palloilu Säätiön hallituksen puheenjohtaja vaihtuu – Pentti Seppälän ansiokas aikakausi päätökseen

Eerikkilän Urheiluopiston omistavan Palloilu Säätiön hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Pentti Seppälä jättää paikkansa nykyisen puheenjohtajakauden päätyttyä. Vuodesta 2000 asti Palloilu Säätiön hallituksen puheenjohtajana toiminut Seppälä ei ollut enää käytettävissä tehtävään.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin varatuomari Jouko K. Leskinen ja varapuheenjohtajaksi valtiotieteen maisteri Hannu Kokkonen. Leskinen on toiminut jo vuosia Palloilu Säätiön hallituksessa Seppälän aikana Säätiön varapuheenjohtajana. Myös Kokkonen on ollut Palloilu Säätiön hallituksessa useiden vuosien ajan.

Pentti Seppälä on toiminut Palloilu Säätiön hallituksen jäsenenä vuodesta 1989 ja hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2000 asti. Hän on toiminut myös Eerikkilän Jalkapallohalli Oy:n hallituksessa ja puheenjohtajana sen perustamisesta alkaen vuodesta 1991.

Pentti Seppälä on tehnyt pitkän, menestyksekkään ja kunniakkaan työn Palloilu Säätiön ja Eerikkilän Urheiluopiston eteen. Hänen roolinsa Eerikkilän kehityksessä on ollut keskeinen.

Seppälän aikana Eerikkilässä on tehty lukuisia merkittäviä investointeja, joiden ansiosta Eerikkilä on pysynyt kehityksen mukana – ja edelläkävijänä. Tällaisia ovat esimerkiksi jalkapallohalli, Eerikkilä Areena ja uusi hotelli. Investointeja on tehty yhteensä 14,8 miljoonalla eurolla, ja toiminnan ja sisällöllisten opiskelijavuorokausien kasvu on ollut erittäin merkittävää. Seppälän puheenjohtajakauden aikaansaannoksiin kuuluu myös jalkapallon valmennuskeskuksen, Sami Hyypiä Akatemian ja Salibandyakatemian perustaminen.

– Pentti Seppälä on tehnyt hienoa työtä Eerikkilän Urheiluopiston kehityksen eteen. Hänen aikanaan Eerikkilä on kehittynyt vuosi vuodelta yhä upeammaksi liikunnan koulutuskeskukseksi ja jalkapallon ja salibandyn valmennuskeskukseksi. Olemme kaikki äärettömän kiitollisia Pentin tekemästä työstä Eerikkilän eteen, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.