Omnialaiset viihtyivät Eerikkilässä

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia järjesti kaksipäiväisen esimiesforumin Eerikkilässä.

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia tarjoaa elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisesta ja aikuiskoulutuksesta täydennyskoulutuksiin, nuorten työpajatoimintaan, lukio-opintoihin, vapaaseen sivistystyöhön. Valikoimassa on myös monipuolisia yrityspalveluita.

Tämä oli kaikin puolin ikimuistoinen reissu. – Riikka-Maria Yli-Suomu

Omnian 70 esimiestä kokoontui Eerikkilään rakentamaan uutta organisaatiota, jonka on tarkoitus startata vuoden alusta. Kaksipäiväinen esimiesforum oli omnialaisten mieleen.

– Tapahtuma onnistui erinomaisesti. Saimme tuhdin asiapaketin lomassa nauttia liikunnallisista ohjelmista ja erinomaisista ruoista. Illallinen oli oikein hyvä ja meillä oli hauska ilta, Omnian yksikön johtaja Riikka-Maria Yli-Suomu kertoo.

Riikka-Maria Yli-Suomu piti kokouspäiviä Eerikkilässä erittäin onnistuneina.

Riikka-Maria Yli-Suomu Omniasta piti kokouspäiviä Eerikkilässä erittäin onnistuneina.

Riikka oli ensimmäistä kertaa Eerikkilässä, mutta piti kokemastaan.

– Eerikkilässä on aivan mielettömän kauniit maisemat. Tämä oli kaikin puolin ikimuistoinen reissu, jonka me varmasti muistamme vuosikausia.

Lue lisää kokouspäivistä Eerikkilässä >>

Omniassa osallistuu ammatilliseen koulutukseen vuosittain yli 10 000 oppijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5 000. Vapaan sivistystyön kursseilla elämäänsä rikastuttaa vuosittain yli 40 000 opiskelijaa: kursseja on tarjonnassa noin 3 000! Oppisopimuksen kautta ammatin hankkii yli 2 700 henkilöä. Aikuislukion opintietä kulkee reilu 2 000 opiskelijaa, ja yli 200 nuorta löytää vuosittain suunnan elämälleen nuorten työpajoilla. Tämän kaiken mahdollistaa yli 860 osaajaa, jotka ovat työkseen omnialaisia.

Lue lisää: omnia.fi