MTK-kokouspäivät Eerikkilässä

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen aluejärjestöt kokoontuivat yhteisille kokouspäiville Eerikkilään. Paikalle oli kutsuttu aluejärjestöjen maataloustuottajayhdistysten puheenjohtajat ja sihteerit, yhteensä lähes sata henkilöä.

– Nämä ovat meille tärkeitä tapahtumia. Puhumma asiaa, saamme vertaistukea kollegoilta ja nautimme Eerikkilän järjestämistä oheispalveluista, joilla saamme ajatukset hetkeksi pois työnteosta. Eerikkilän sijainti on ihanteellinen Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueiden yhteistapaamiselle, MTK:n Varsinais-Suomen yhdistyksen toiminnanjohtaja Paavo Myllymäki kertoo.

Oheistoiminnassa MTK-ryhmä jaettiin joukkueisiin. Ne osallistuivat Eerikkilä Racing -kisailuun, jossa tarjoillaan haastetta, vauhdin hurmaa ja ryhmädynamiikan testausta puolentoista tunnin ajan.

MTK  on ammatti- ja etujärjestö maanviljelijöille, metsänomistajille ja maaseutuyrittäjille. Jäsenkuntamme ammatteja ja elinkeinoja yhdistää se, että ne kaikki perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin ja niiden kestävään ja taloudelliseen hyödyntämiseen.

Lue lisää yritystapahtumista Eerikkilässä: https://www.eerikkila.fi/yritykset-ja-vapaa-aika/yritykset/

Lue lisää MTK:sta: https://www.mtk.fi/