Movement Weekend viikonloppuna – tule!

Haluaisitko hallita kehosi paremmin? Tule Eerikkilään Movement Weekendille!

Movement Weekend on kehonpainoharjoittelun ja luonnollisen liikkumisen erikoisviikonloppu Eerikkilässä 5. – 7.8. Opit paljon uusia motivoivia tapoja liikkua ja pitää itsestäsi huolta, samalla saaden rentouttavan pitkän viikonlopun täysihoidolla.

Tänä vuonna Movement Weekend tarjoaa kehonpainoharjoittelua ja hyvinvointia eri näkökulmista. Ohjelmat on suunniteltu edistyneille, aloittelevilla ja uusille kehonpainoharjoittelijoille sekä valmentajille, jotka haluavat hyödyntää metodeja omassa valmennustyössään.

ryhmä 1: Edistyneet kehonpainoharjoittelijat:  ”kohti optimaalista suorituskykyä urheilun ja hyvinvoinnin uusilla trendeillä”

ryhmä 2: Aloittelevat ja uudet kehonpainoharjoittelijat: ”työkalut kehonpainoharjoitteluun ja sen parhaisiin käytäntöihin tehokkaasti viikonlopun aikana”

ryhmä 3: Valmentajat: ”kehonpainoharjoittelusta ratkaisuja valmennettaviesi kehittämiseen fyysisesti uudelle tasolle”

Movement weekendin järjestää viime vuosien tapaan CompactFit Movement Centerin päävalmentaja ja CompactFit – koulutuskokonaisuuden luoja, Jukka Rajala, joka on ollut kehonpainoharjoittelun uranuurtajana Suomessa. Tänä vuonna valmennuksesta ja koulutuksesta ottaa vastuuta myös entistä enemmän Lifted kehonpainoharjoitteluvalmentaja ja ravintoluennoitsija Jukka Joutsiniemen johdolla. Apuvalmentajien avustuksella valmentajat pitävät huolen siitä, että jokainen saa harjoitella itselleen mieluisalla tasolla myös ryhmien sisällä.

Varaa paikkasi >>

Lue lisää aiemmista Movement Weekend -tapahtumista >>