Mikä on suomalaisen jalkapallon identiteetti?

Suomen Palloliitto ja Sami Hyypiä Akatemia järjestävät avoimet suomalaisen jalkapallon kehityspäivät Eerikkilän Urheiluopistolla 9.-10.12.2017. Tapahtuman pääteemana on viime aikoina paljon pinnalla ollut suomalaisen jalkapallon identiteetti. Ajankohtaisilla puheenvuoroilla varustettu workshop-luonteinen tapahtuma on tarkoitettu erityisesti seurojen urheilutoiminnan kehitystä johtaville, valmennuspäälliköille ja valmentajille (pääsarjat, aikuiset, nuoret, lapset). Kehityspäivät on suunniteltu osallistamaan polttaviin kysymyksiin suomalaisen jalkapallon suunnasta ja identiteetistä.

Seuraaviin kysymyksiin vahvistetaan yhteistä näkemystä sekä haetaan kentän ääntä. Minkälainen on suomalainen ihannepelaaja ja -valmentaja tulevaisuudessa? Mikä erottaa meidät muista? Mitkä ovat meidän vahvuudet? Miten rakennamme yhteisen huippujalkapalloa edistävän identiteetin ja hengen futisperheen kesken? Miten identiteetti näkyy käytännön tekemisessä?

Seminaarin alustuksista ja puheenvuoroista vastaavat mm. Jari Litmanen, Marco Casagrande, Hannu Tihinen, Kyösti Lampinen, Hannele Forsman, Jarmo Matikainen, Mika Aaltonen, Mika Lipponen, Kari Ukkonen, Marko Viitanen ja Pekka Clewer. Kehityspäivät kuuluvat myös olennaisena osana suomalaisen jalkapallon identiteettityöryhmän prosessiin. Tapahtuma toimii tärkeänä välineenä suomalaisen jalkapallokulttuurin edistämisessä ja koko jalkapalloperhettä yhdistävän identiteetin luomisessa.

Tervetuloa vaikuttamaan! Lisätietoa ohjelmasta ja ilmoittautuminen avoinna:

https://www.eerikkila.fi/valmennuskeskus/sha-jalkapallo/events-valmentajaseminaarit/