Majoitus ja ravintolapalvelut

UUSI HUVILA- JA LOMAHUONEISTOALUE

Uusia huviloita ja lomahuoneistoja rakentuu perinteikkään Eerikkilän Urheiluopiston yhteyteen Tammelaan reilun 100 kilometrin etäisyydelle Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.

Rakennettava kohde on ainutlaatuinen alue Etelä-Suomessa. Eerikkilää ympäröi kaunis ja monimuotoinen luonto kansallispuistoineen ja luonnonsuojelualueineen. Eerikkilän alueelta löytyvät monipuoliset liikkumisen mahdollisuudet sekä ravintola- ja kahvilapalvelut. Eerikkilä Resort mahdollistaa korkealaatuisen majoittumisen, palvelujen välittömässä läheisyydessä.

Huvilat ovat tiloiltaan moderneja, avaria ja tasokkaasti sisustettuja.  Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla nautit maisemasta takkatulen äärellä.  Makuuhuoneiden lisäksi parvi tuo lisää tilaa avaraan kokonaisuuteen.

Valoisat, modernit ja tyylikkäästi sisustetut huoneistot ovat kooltaan joko 64 tai 45 neliötä. Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen avaran kokonaisuuden. Lisää tilaa tuo makuuhuone ja avoin parvi. Pienempi huoneisto on kokonaan yhdessä tasossa ja parven paikkaa makuualkovi.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin huviloita ja huoneistoja voi vuokrata päivä-, viikko- ja kuukausipaketteina. Ensimmäiset lomahuoneistot valmistuivat 1.10.2017 ja huvilat 1.12.2017. Toinen lomahuoneistorakennus valmistui 1.8.2018.

Tervetuloa rentoutumaan!

Photo Gallery