Tapahtumat

Eerikkilä Junior Challenge 31.8.2019

Tervetuloa maan mahtavimpaan lasten luontoseikkailuun!

Eerikkilä Junior Challenge on koko perheen luontotapahtuma, jossa yhdistyy seikkailu, elämyksellisyys ja oivaltaminen. Tapahtuma on suunnattu 8–15-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Eerikkilä Junior Challenge järjestetään Eerikkilän ja Hämeen Luontokeskuksen alueella lauantaina 31.8.

MIKÄ EERIKKILÄ JUNIOR CHALLENGE ON?

Eerikkilä Junior Challenge on pareittain kisattava luontoseikkailu ja yhdessä koettava elämys, jota muistellaan pitkään! Kyseessä on leikkimielinen kilpailu, jossa kierretään parin kanssa luontoon merkattu reitti, jonka varrella on nokkeluutta ja hoksottimia vaativia tehtävärasteja.

Hinta:

23.8. asti
15 € / osallistuja

24.8. -:
20 € / osallistuja

Lähtöjen sujuvuuden takaamiseksi ilmoittauduthan tapahtumaan etukäteen. Ilmoittautuminen verkkokaupassa suljetaan perjantaina klo 15.00

Tapahtumatorille ja sen ohjelmiin on vapaa pääsy.

KENELLE TAPAHTUMA SOPII?

Tapahtuma on suunnattu 8–15-vuotiaille lapsille. Reitin voi kiertää vaikkapa kaverusten tai sisarusten kesken, tai halutessaan myös vanhemman, isovanhemman tai kummin kanssa – olettaen tietenkin, ettei aikuinen ole liian nolo tyyppi!

Reitin kiertäminen ei vaadi eräkokemusta. Reitin pituus on yhteensä n. 2,5 km ja sen varrella pysähdytään rasteille tekemään ja ratkomaan erilaisia tehtäviä. Arvioimme että reitin kiertää keskimäärin 1,5 – 2 tunnissa.

MISSÄ JA MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN?

Eerikkilä Junior Challenge kokoaa yhteen satoja lapsia sisaruksineen ja vanhempineen Hämeen Luontokeskuksen ja Eerikkilän alueelle lauantaina 31.8.2019. Lähtö- ja maalipaikka tapahtumatoreineen on Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin alueella, ja tapahtumaan on opastus Härkätieltä. Tapahtumatori, ilmoittautumispiste ja lähtö sijaitsee keinonurmikentällä (aluekartalla no 11). Maalista on kuljetus takaisin tapahtumatorille.

Tapahtuma alkaa klo 9 ja päättyy klo 16. Lähdöt klo 10 alkaen, viimeinen lähtö osallistujamäärän mukaisesti, kuitenkin viimeistään klo 14. Kalenteriin kannattaa kuitenkin varata koko päivä, niin ehdit osallistumaan myös muuhun ohjelmaan. Julkaisemme lähtölistan aikatauluineen elokuussa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit jo esittää toiveesi aikaisesta tai myöhäisestä lähtöajasta.

Lähtölista (päivitetty 31.8. 8:00)


MITÄ MUUTA SIELLÄ ON?

Tapahtumatorilla on koko päivän ajan ohjelmaa ja yhteistyökumppaneiden ohjelmanumeroita. Tapahtumassa on oma, ilmainen rata perheen pienimmille. Voitte myös hyödyntää Eerikkilän kahvila-, ravintola- ja majoituspalveluita.

Vanhemmat, isovanhemmat ja vanhemmat sisarukset voivat hyödyntää aluepassilla myös Eerikkilän ammattilaistason liikunta- ja ulkoilupalveluita.

Tapahtumatorilla on mukana järjestämässä ohjelmaa myös:

AKR autoliike – koeajoa
Tammelan kylät (peruttu)
Forssan Lehti (peruttu)
Tammelan VPK
Tammelan Metsänkävijät, partiolippukunta

Eerikkilä:
Kepparirata
Puuharata lapsille toiminnallisella salilla (E.Cross)
Luontopolku kuntoradalla (pääsee kulkemaan myös lastenrattailla)

Ensiapupäivystäjänä SPR Tammela

MAJOITUS  JA RUOKAILUT

Yhdistä tapahtuma koko perheen lomanviettoon ja vietä Eerikkilässä vaikka koko viikonloppu! Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme. Ravintolamme ja kahvilamme palvelevat kisaväkeä koko päivän. Lounas on tarjolla Eerikkilän klubitalon ravintolassa klo 11-14. Cafe 49:sta ja Luontokeskuksen kahvilasta saa pienempää purtavaa koko päivän ajan.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Forssan Lehti
Seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä Lounais-Hämeen maakunnallinen äänenkannattaja ja ykköslehti. Forssan lehden kestotilaajille osallistumismaksu etuhintaan: 13€ ( 24.8.- 18€). Valitse verkkokaupasta tuote ”FL kestotilaajanhinta”.

Tammelan Kunta
Kahden kansallispuiston Tammela

AKR Auto
Tervetuloa palvelevaan autoliikkeeseen! Tarvitset sitten isoa tai pientä autoa, meiltä löytyy kattava valikoima vaihtoautoja. Aito Forssalainen autokauppa!  Paikanpäällä mahdollisuus Suzuki Vitaran ja Suzuki Ignis koeajoon.

Promopaja

Hyvien ideoiden ja tyylikkäiden toteutusten mainoslahjatalo. Promopajalta kaikille osallistujille pieni tuotepalkinto.

Tammelalainen perheyritys Linjaliikenne Kivistö Oy on tarjonnut mukaansatempaavia matkoja jo yli 90 vuoden ajan.
Tänä päivänä harjoitamme linja-, tilaus-, sekä taksiliikennettä Forssan, Karkkilan ja Vihdin talousalueilla sekä pääkaupunkiseudulla.

YRITYS – TULE MUKAAN TEKEMÄÄN MAAN MAHTAVINTA LASTEN LUONTOSEIKKAILUA!

Tarjoamme yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa ikimuistoista elämystä lapsiperheille. Näy lapsiperhekohderyhmälle taatusti positiivisessa ja tervehenkisessä kontekstissa, jätä muistijälki, luo kontakteja ja muodosta asiakassuhteita.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ:

Joni Hernberg
loimunalle@gmail.com
puh: 044 514 1341

Kimmo Teittinen
kimmo.teittinen@eerikkila.fi
puh: 040 538 8006

Tapahtuman järjestävät Loimunalle ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilä on lähellä!

Eerikkilä sijaitsee Etelä-Suomen kasvukeskusten keskiössä, Hämeen järviylängöllä. Keskeisestä sijainnista huolimatta alueen luonto on kaunis ja monimuotoinen: Eerikkilä on riittävän kaukana, mutta sopivan lähellä.