Tapahtumat

Eerikkilä Junior Challenge 31.8.2019

Tervetuloa maan mahtavimpaan lasten luontoseikkailuun!

Eerikkilä Junior Challenge on koko perheen luontotapahtuma, jossa yhdistyy seikkailu, elämyksellisyys ja oivaltaminen. Tapahtuma on suunnattu 8–15-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Eerikkilä Junior Challenge järjestetään Eerikkilän ja Hämeen Luontokeskuksen alueella lauantaina 31.8.

MIKÄ EERIKKILÄ JUNIOR CHALLENGE ON?

Eerikkilä Junior Challenge on pareittain kisattava luontoseikkailu ja yhdessä koettava elämys, jota muistellaan pitkään! Kyseessä on leikkimielinen kilpailu, jossa kierretään parin kanssa luontoon merkattu reitti, jonka varrella on nokkeluutta ja hoksottimia vaativia tehtävärasteja.

Hinta on 15 € / lapsi

KENELLE TAPAHTUMA SOPII?

Tapahtuma on suunnattu 8–15-vuotiaille lapsille. Reitin voi kiertää vaikkapa kaverusten tai sisarusten kesken, tai halutessaan myös vanhemman, isovanhemman tai kummin kanssa – olettaen tietenkin, ettei aikuinen ole liian nolo tyyppi!

Reitin kiertäminen ei vaadi eräkokemusta. Reitin pituus on yhteensä n. 2,5 km ja sen varrella pysähdytään rasteille tekemään ja ratkomaan erilaisia tehtäviä. Arvioimme että reitin kiertää keskimäärin 1,5 – 2 tunnissa.

MISSÄ JA MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN?

Eerikkilä Junior Challenge kokoaa yhteen satoja lapsia sisaruksineen ja vanhempineen Hämeen Luontokeskuksen ja Eerikkilän alueelle lauantaina 31.8.2019. Lähtö- ja maalipaikka tapahtumatoreineen on Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin alueella, ja tapahtumaan on opastus Härkätieltä.

Tapahtuma alkaa klo 9 ja päättyy klo 16. Lähdöt klo 10 alkaen. Kalenteriin kannattaa kuitenkin varata koko päivä, niin ehdit osallistumaan myös muuhun ohjelmaan. Julkaisemme lähtölistan aikatauluineen elokuussa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit jo esittää toiveesi aikaisesta tai myöhäisestä lähtöajasta.

MITÄ MUUTA SIELLÄ ON?

Tapahtumatorilla on koko päivän ajan ohjelmaa, esiintyjiä ja yhteistyökumppaneiden ohjelmanumeroita koko perheelle vauvasta vaariin. Tapahtumassa on oma, ilmainen rata perheen pienimmille. Voitte myös hyödyntää Eerikkilän kahvila-, ravintola- ja majoituspalveluita.

Vanhemmat, isovanhemmat ja vanhemmat sisarukset voivat hyödyntää aluepassilla myös Eerikkilän ammattilaistason liikunta- ja ulkoilupalveluita.

MAJOITUS  JA RUOKAILUT

Yhdistä tapahtuma koko perheen lomanviettoon ja vietä Eerikkilässä vaikka koko viikonloppu! Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme. Ravintolamme ja kahvilamme palvelevat kisaväkeä koko päivän. Lounas on tarjolla Eerikkilän klubitalon ravintolassa klo 11-14. Cafe 49:sta ja Luontokeskuksen kahvilasta saa pienempää purtavaa koko päivän ajan.

YRITYS – TULE MUKAAN TEKEMÄÄN MAAN MAHTAVINTA LASTEN LUONTOSEIKKAILUA!

Tarjoamme yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa ikimuistoista elämystä lapsiperheille. Näy lapsiperhekohderyhmälle taatusti positiivisessa ja tervehenkisessä kontekstissa, jätä muistijälki, luo kontakteja ja muodosta asiakassuhteita.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ:

Joni Hernberg
loimunalle@gmail.com
puh: 044 514 1341

Kimmo Teittinen
kimmo.teittinen@eerikkila.fi
puh: 040 538 8006

Tapahtuman järjestävät Loimunalle ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilä on lähellä!

Eerikkilä sijaitsee Etelä-Suomen kasvukeskusten keskiössä, Hämeen järviylängöllä. Keskeisestä sijainnista huolimatta alueen luonto on kaunis ja monimuotoinen: Eerikkilä on riittävän kaukana, mutta sopivan lähellä.